Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Exista viata pe luna

Exista viata pe luna

 

viata pe lunaCei mai mulţi au auzit despre personajul mitic al omului de pe Lună. Dar dacă nu ar fi cu adevărat un mit? Dacă ar exista, de fapt, mai mulţi bărbaţi şi femei? Se zvoneşte că există o misterioasă soci­etate selenară alcătuită din sute, poate chiar mii de oameni, cu o civilizaţie superioară din punct de vedere tehnologic chiar şi celor mai avansate socie­tăţi secrete de pe Pământ. Detaliile privind această societate sunt sumare, dar cele mai însemnate teorii vorbesc despre implicarea lui Sigmund Freud şi a CIA, două dintre cele mai misterioase nume din istoria lumii.

Cel pe care-1 cunoaştem sub numele de Sigmund Freud a fost, conform adepţilor acestei teorii despre locuitorii de pe Lună, membru al societăţii sus-menţionate, în care toată lumea este o clonă a celuilalt, o rasă de mini- Freud, cum s-ar spune. Teoria afirmă că, ajuns pe Lună, Freud a început să fie chinuit de conştiinţă când şi-a dat seama cu uimire că ceilalţi locuitori de pe Lună ar putea cu uşurinţă să se folosească de superioritatea lor psihologică şi ştiinţifică pentru a cuceri societatea mai înapoiată a celor de pe Pământ. De aceea, a revenit în secret pe Pământ şi le-a împărtăşit oamenilor cunoştinţele sale, considerate de majoritatea oamenilor drept teorii psihologice.

Deşi Freud nu a îndeplinit niciodată complet ceea ce îşi propusese să facă şi nu şi-a dezvăluit niciodată adevărata identitate, clonele sale de pe Lună au început să se simtă ameninţate. în cele din urmă, au decis să-i calce pe urme lui Freud, dar în loc să continue actele filantropice ale psihologului, dedicate emancipării populaţiei pământene, s-au concentrat pe cei aflaţi în funcţii cu autoritate, sperând că aceştia vor fi de acord să acţioneze ca reprezentanţi ai autorităţii celor de pe Lună. Temerile lui Freud erau justificate. Locuitorii de pe Lună chiar plănuiau să cucerească Pământul.


Aceşti conspiraţionişti cred că oamenii de pe Lună au luat prima dată legătura cu autorităţile americane aproximativ în aceeaşi perioadă în care s-a format grupul CIG (Central Intelligence Agency Group). Această organizaţie a fost ulterior înlocuită de CIA, în 1947. Suprapunerea celor două momente pare a fi mai mult decât o simplă coincidenţă. Este posibil oare ca CIA să fi fost înfiinţată drept o organizaţie alcătuită exclusiv din oameni de pe Lună? S-ar părea că aceste fiinţe s-au infiltrat şi în alte sectoare ale guvernului SUA şi deţin, în prezent, poziţii importante în stat, precum şi în armată şi marină.

Desigur, cei care combat teoria vor pretinde că oamenii au călătorit pe Lună şi au trimis numeroase sonde robotice care să efectueze cercetări ex­tinse. Atunci de ce nu au găsit nici o dovadă privind existenţa oamenilor de pe Lună? Contraargumentul este că ar fi fost destul de simplu pentru aceste fiinţe să intercepteze sondele robotice şi să le ofere date false. Dar dacă astronauţii au fost manipulaţi psihologic, inoculându-li-se aceleaşi informaţii care le fuseseră oferite şi sondelor? Oamenii de pe Lună ar fi avut timp mai mult decât suficient să se pregătească pentru sosirea noastră şi să se retragă în ascunzători provizorii.

Intrebarea cea mare este: care va fi următorul pas al oamenilor de pe Lună? Odată ce s-au infiltrat în toate organizaţiile media, dominaţia lor mondială nu este prea departe. Poate că ar fi trebuit să-l ascultăm cu mai multă atenţie pe Freud.

Comments

comments