Home / Conspiratii Mondiale / Controlul lumii / Valul tsunami din 2004 a fost declansat de HAARP

Valul tsunami din 2004 a fost declansat de HAARP

 

Valul-tsunami-din-2004Pe 26 decembrie 2004 un devastator tsunami a lovit sud-estul Asiei. Valuri de până la 30 de metri au izbit linia de coastă a Oceanu­lui Indian, ucigând aproape 230 000 de oameni. Acel tsunami este considerat a fi unul dintre cele mai ucigătoare dezastre naturale din epoca modernă. Dar unii cred că în spatele fenomenului s-ar afla ceva mai sinistru.

Conform unei teorii, guvernul SUA este responsabil de tsunami pe care l-ar fi declanşat prin detonarea unei bombe atomice. De ce au făcut-o? Pen­tru petrol. A fost creat un dezastru natural pentru a obţine controlul asupra rezervelor de ţiţei din provincia Aceh din Indonezia. După ce utilizase inter­venţia directă pentru a-şi asigura rezervele de ţiţei din Irak, administraţia Bush credea că aceeaşi strategie ar funcţiona din nou.

Rapoartele primilor salvatori, ulterior distruse după cum se spune, afir­mau că un corp de 2 000 de puşcaşi marini ai SUA au ajuns în provincia Aceh la scurt timp după ce lovise valul tsunami, având ordine să faciliteze autonomia parţială faţă de guvernul indonezian pentru acea regiune bogată în petrol. Tot ei au descoperit că probele luate din apă erau radioactive.


O altă ipoteză este că guvernul SUA s-a folosit de programul său HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) pentru a declanşa acel tsunami. HAARP este un proiect finanţat parţial de către Marina SUA şi Avi­aţia SUA pentru a cerceta utilizarea ionosferei ca instrument de comunicare şi monitorizare, existând zvonuri conform cărora, în paralel, ar fi fost dezvol­tat şi un sistem de modificare a condiţiilor meteorologice. Această creatură a armatei americane asemănătoare celor din Războiul stelelor a fost învinuită de unii că ar fi creat aşa-zisul dezastru natural.

Alţii cred că India, şi nu SUA, s-ar fi aflat în spatele exploziei nucleare care a cauzat acel tsunami. Guvernul indian, dornic să-şi păstreze superiori­tatea faţă de Pakistanul învecinat într-o perioadă în care tensiunile dintre cele două ţări atinseseră cote periculoase, a testat un dispozitiv nuclear într-o regiune a Oceanului Indian numită Centura Cinci, care a fost identificată ca fiind epicentrul seismului.

Unii consideră că acţiunile guvernului indian au avut motive şi mai sinis­tre: exterminarea unei părţi importante a omenirii. Având o istorie de ostili­tate împotriva musulmanilor, nu ar fi o coincidenţă faptul că şi-au ales drept ţintă o regiune preponderent musulmană din sud-estul Asiei.

Comments

comments