Home / Interviuri / Un angajat CIA dezvaluie secretele Guvernului

Un angajat CIA dezvaluie secretele Guvernului

 

ciaUn interviu cu un angajat al CIA care pentru motive lesne de înţeles, trebuie să rămână anonim si îl vom numi generic “M”.

Rep.: Un ofiţer de carieră nu are nevoie să fie educat în privinţa  păstrării tăcerii după încheierea serviciului militar, nu-i asa?

M: Pariem?! Educarea asta e făcută în aşa fel încât. în multe cazuri, se ajunge , la distrugerea memoriei.

Rep.: Cum funcţionează guvernul?

M: Nu vă minţiţi pe voi înşivă! Ţara asta este condusă de Pentagon. Toate deciziile importante sunt luate de forţa militară. CIA este doar cel care scapă Pentagonul devină. NSA*sunt cei care deţin echipele de atac. Uitaţi- vă în dosarele lor: nu o să găsiţi nimic. La fel şi în bugetul lor. CIA este doar interfaţa, dar în privinţa serviciilor inteligente, NSA le este mult superioară.

CIA este instituţia învinuită pentru ceea ce face NSA. Iar aceştia din urmă sunt cu mult mai vicioşi şi desăvârşiţi în operaţiunile lor. Poporul american este ţinut într-o stare de ignoranţă în privinţa acestei chesiuni… şi aşa şi trebuie.

Rep.:  Ceea ce spuneţi este că forţa armată este mult mai periculoasă pentru democraţia noastră decât CIA sau orice altă grupă de servicii inteligente?

M: CIA adună informaţiile, dar militarii conduc spectacolul.

Rep.:  Ceea ce sugeraţi este că… se dă o lovitură de stat invizibilă?

M: Exact. Există un grup de vreo 18-20 de oameni care conduc această ţară. Nu au fost aleşi prin vot. Cei  aleşi sunt doar interfeţele pentru munca acestor indivizi ascunşi care au mult mai multă putere chiar şi decât preşedintele SUA.

Rep.:  Vreţi să spuneţi că ‘preşedintele nu are nici o putere?

M: Nu este chiar lipsit de putere. El poate să ia decizii pe baza a ceea ce îi este prezentat.

Agenţiile inteligente îi spun ceea ce vor. Gândiţi-vă la documentele Pentagonului. Este un fapt ştiut că CIA a falsificat documente oficiale şi a făcut o mulţime de alte chestiuni în afara legii. Stupiditatea americanilor e incredibilă. Ceea ce oamenii nu ştiu este că grupările, corporaţiile globale au propria lor versiune a serviciului CIA.

Acolo unde nu sunt reprezentaţi de CIA au propriile lor organizaţii pregătite tot de CIA. Au şi agenţi dubli în interiorul CIA. care sunt loiali corporaţiilor.

Rep.: Ce ştiţi despre folosirea hipnozei induse prin folosirea drogurilor?

M: Se folosesc câteva droguri. Am văzut indivizi care au ieşit din hipnoză având doar o bucată din memoria vieţii lor. Se folosesc hipnoza şi drogurile hipnotice.


De asemenea, este folosită şi manipularea electronică a creierului. Atunci când este folosită hipnoza, se utilizează, în paralel, un set de căşti în care se aude repetitiv Nu ştii „asta”! Nu ştii „aia”!

Se pornesc sunete cu frecvenţe speciale în timp ce ţi se administrează electronic anumite patternuri care îţi atacă memoria. Nu poţi percepe ultrasunetele decât dacă le lasă pornite şi apoi îţi prăjesc materia cenuşie.

Rep.: Credeam că încetaseră cercetările în domeniul . ultrasunetelor.

M: Da, cercetări nu se mai fac. Au devenit însă operaţionale informaţiile deja existente. Nu se mai face muncă de cercetare, deja stăpânesc metode de folosire! Constituţia nu ne permite prea multe acţiuni ilegale.

Rep.: Poliţia foloseşte tehnici de controlare a minţii?

M: La nivel înalt. da. FBI le foloseşte şi îi ajută foarte mult pe cei din poliţie. Daţi-mi voie să vă spun ceva: cea mai ieftină monedă de schimb este fiinţa umană.

Rep.: Dar despre conspiraţii?

M: Se aud o grămadă de chestiuni despre conspiraţii de stânga care vor să dea jos guvernul. Nu auziţi niciodată despre conspiraţii de dreapta. Ei bine, unele dintre aceste grupări de dreapta sunt mult mai periculoase decât cele de stânga.

Cei de dreapta sunt, de obicei, militarii în rezervă. Dacă aceştia ar lua frâiele puterii. In acest moment am fi sub conducerea unei dictaturi militare. Avem deja una, dar nu e la vedere, este mascată.

Rep.: Vă referiţi la cei 20 de oameni despre care vorbeaţi mai devreme?

M: Da… Dacă cetăţenii acestei ţări ar ştii toate acestea, ar spune „NU” data viitoare când vor fi rugaţi să lupte în Vietnam. Avem nevoie ca oamenii pe care îi conducem să meargă la luptă, iar dacă aceştia ar şti adevăratele jocuri de putere, cine sunt cei care conduc, ar trebui mai degrabă să ne apărăm ţara. „Masca” este cea care face ca jocurile politice şi „alegerile libere” să continue. Americanii, la fel ca cei mai mulţi oameni, au nevoie să simtă că au totuşi o oarecare forţă de decizie în ceea ce fi priveşte, că ei sunt cei buni. Acesta este motivul pentru care nu am pierdut niciodată un război şi nu am câştigat niciodată pacea mult dorită. Trebuie menţinută aparenţa libertăţii, indiferent de ce se întâmplă. Nu contează prea mult ce partid este la putere, ce guvern sau cum se numeşte criptocraţia care îl conducea (sau Guvernul Secret); din punct de vedere operaţional, guvernul va funcţiona ca şi în prezent.

Interviu realizat de Commander X @ Jurnalul Conspiratiei

Comments

comments