Home / Conspiratii Mondiale / Mistere / Triunghiul Bermudelor

Triunghiul Bermudelor

 

Triunghiul BermudelorAm scris o serie de articole pe aceasta tema a disparitiei de avioane, nave si oameni dar nu am dar niciodata intr-adevar atentie acestui subiect pana cand nu am facut o croaziera in Bermuda. Eram undeva în largul coastei Floridei, la jumătatea drumului spre Cuba, îndreptându-ne către Bermuda, când am tras cu urechea la conversaţia de la masa de lângă mine şl tovarăşul meu de călătorie. Un cuplu de evrei în vârstă îşi sărbătorea aniversarea de 50 de ani. Trăind cea mai mare parte din viaţă în New York City, nu fuseseră niciodată înainte într-o croazieră şi nu ştiau la ce să se aştepte, deşi ei se bucurau mult de bufetul de la miezul nopţii.

«Deci, ce crezi că era lumina aceea neobişnuită ce urmărea nava în timp ce noi eram pe puntea de sus?», şi-a întrebat femeia, evident septuagenară, soţul aparent îngrijorat. «N-am nici o idee. Nici o idee», murmura omul scormonind în cocteilul său de fructe. «Dar sunt bucuros că nu a venit mai aproape de noi. Mi s-a părut că era atras de noi», a remarcat el în timp ce un fior îmi străbătea coloana vertebrală la gândul acestui cuplu ce ar fi putut fi răpit de către o lumină ciudată – un evident OZN.

In Marea Diavolului, denumită în mod obişnuit ca Triunghiul Bermudelor, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Avioane au dispărut, nave s-au scufundat, farfurii zburătoare au fost observate ieşind din mare. Mii de persoane au dispărut cât ai clipi din ochi, ceea ce a dus la unul din cele mai mari mistere ale timpului nostru.

Unii sceptici dau vina pe turbulenţa mării. Pe giganticele trombe de apă care mătură peste mare totul în calea lor. Cu toate că e adevărat faptul că o tornadă pe mare poate da peste cap o navă mare ca şi cum ar fi o jucărie, această explicaţie nu poate fi luată în considerare pentru dispariţia inexplicabilă a aparatului de zbor 19. Pe 15 decembrie 1945, cinci bombardiere Avenger au decolat de la Fort Lauderdale ca să nu mai fie văzute niciodată. Pilotul a raportat o anomalie magnetică care a defectat compasul de bord. Soarele părea să fie în partea greşită a cerului. Cerurile au căpătat o culoare ciudată. După o serie de apeluri panicate în care se solicita asistenţa controlului de zbor, a urmat o tăcere de moarte. 14 dintre cele mai bune aparate de zbor ale USA au dispărut fără urmă.


Fără nici o explicaţie au dispărut de pe faţa pământului. Şi mai ciudat e faptul că unul dintre avioanele trimise pentru salvarea avioanelor şi pentru a localiza aviatorii căzuţi nu a mai fost văzut, din nou, niciodată.

Şi care – dacă este posibil aşa ceva – poate fi explicaţia? Există rapoarte care vorbesc despre o bază subacvatică a unor nave spaţiale extraterestre şi despre rămăşiţe ale continentului pierdut al Atlantidei ce au raze cu laser care ar putea porni automat după mii de ani şi să dea jos avioanele ca prin «accident.» Alţii spun că Triunghiul Bermudelor este un gigant portal către o altă dimensiune. Un lucru este sigur, pentru a fi în siguranţă să luaţi toate măsurile de precauţie necesare atunci când zburaţi sau navigaţi prin regiunea aceasta – altfel s-ar putea să deveniţi o altă statistică ce confirmă faptul că ar trebui să ne ferim cu toţii de Marea Diavolului!

About The Author

Timothy Green Beckley @ Jurnalul Conspiratiei
Pionier in OZN si Paranormal

Comments

comments