Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Teoria pamantului concav

Teoria pamantului concav

 

pamantul-concavSpre marea surpriză şi uimire a tehnicienilor, li se spune că Fuhrer-ul are motive să creadă că Pământul este concav, iar noi locuim nu la suprafaţa globului, ci în interior, adevăratul ţel al expediţiei constituindu-l demonstrarea valabilităţii acestui fapt; prin reflexia undelor radar propagate în linie dreaptă se spera că se vor obţine imagini ale unor puncte extrem de îndepărtate din interiorul sferei.

E adevărat că exista şi un obiectiv secundar, acela de a obţine prin reflexie imagini ale flotei engleze ancorate la Scapa Flow. Despre această stranie şi nebunească expediţie a relatat Martin Gardnerîn cartea sa, „în numele ştiinţei”, (foto din interiorul cârtii) spusele sale fiind întărite de însuşi Heinz Fischerîn anii de după război. Profesorul Gerard S. Kuiper, de la Observatorul de pe Muntele Palomar, scria, în 1946, în revista „Popular Astronomy”, o serie de articole dedicate teoriei Pământului concav. Medii importante din marina germană şi din aviaţie credeau în teoria Pământului concav.Socoteau, mai ales, că ar fi utilă pentru reperarea flotei engleze, căci curbura concavă a Pământului ar permite observaţii la foarte mare distanţă prin intermediul razelor infraroşii, mai puţin curbate decât razele vizibile.”


In introducerea la „Tke Hollow Earth” (Pământul gol pe dinăuntru), dr. Raymond Bernard arată cititorilor săi că va încerca să demonstreze că „Pământul nu este nicidecum o sferă solidă, ci, dimpotrivă, este gol pe dinăuntru… şi comunică prin două deschizături polare cu suprafaţa”…, că „observaţiile şi descoperirile amiralului Richard E. Byrd confirmă justeţea acestor descoperiri revoluţionare”, că „Polul Nord şi Polul Sud nu au fost niciodată atinse” pentru simplul motiv că ele „nici nu există…”, că „explorarea acestor lumi noi este mai importantă decât explorarea spaţiului cosmic…”, că „misterioasele farfurii zburătoare sunt trimise de o civilizaţie avansată ce trăieşte în interiorul Pământului…” etc.

Comments

comments