Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Tehnologia de Teleportare

Tehnologia de Teleportare

 

TeleportareDacă până mai ieri teleportarea a fost subiectul mai multor filme de domeniul SF, oamenii de ştiinţă au reuşit acum să o transforme în realitate. Astfel, în viitorul apropiat vom putea călători în timp. Conform Technology Review, inseparabilitatea cuantică, cea care leagă particulele prin spaţiu, este mai nou responsabilă şi de unirea particulelor prin timp, potrivit fizicienilor.

O TEORIE CE SEAMĂNĂ CU UN TRUISM

Termenul de „inseparabilitate cuantică“ (entanglement) este folosit pentru a descrie fenomenul prin care două sau mai multe particule devin atât de unite, încât împart aceeaşi existenţă. Teoria lui Jay Olson şi Timothy Ralph’ de la Universitatea din Queensland, Australia^ potrivit căreia particulele se unesc şi prin timp, se bazează pe ideea unui univers simplificat, ce are doar o dimensiune spaţială şi una temporală. Este uşor să vezi universul într-un spaţiu plan, unde axa X corespunde dimensiunii spaţiale, iar axa Y celei temporale.

Dacă ne imaginăm prezentul ca originea graficului, atunci viitorul formează o curbă care estesimetrică axei temporale. Astfel, trecutul este o imagine în oglindă a acestei curbe, care este reflectată în axa X. Atunci când două particule sunt prezente, ambele situându-se pe axa X, curbele lor se vor suprapune în trecut şi în viitor. Această teorie nu poate avea decât o semnificaţie: acele particule s-ar fi putut întâlni în trecut, dar s-ar putea să o faca si in viitor.

Ceea ce Olson şi Ralph vor să demonstreze este faptul că această „inseparabilitate cuantică“ poate la fel de bine să funcţioneze şi pe axa Y. Cu alte cuvinte, această inseparabilitate cuantică este atât de adânc învăluită în univers, încât o întâmplare din trecut are cu siguranţă o influenţă asupra viitorului. Această teorie lansată de cei doi seamănă cu un truism. Nu este acesta modul de funcţionare a Universului? însă acest fenomen nu are la bază simpla lege a cauzei şi a efectului, ci are mai multe subtilităţi care îi oferă unicitate.

Pentru a vedea aceasta, imaginaţi-vă un experiment realizat de cei doi oameni de ştiinţă. Aceştia au trimis în viitor un obiect. Ideea este că un detector va acţiona asupra obiectului, trimiţând un mesaj clar despre cum această particulă poate fi detectată. Apoi, într-un moment dat din viitor, un alt detector, ce are aceeaşi poziţie în spaţiu, primeşte mesajul şi urmăreşte instrucţiunile primite, reconstruind astfel obiectul.

Insă există o întorsătură! Olson şi Ralph spun că detectarea obiectului în viitor trebuie să fie făcută simetric în timp cu creaţia sa din trecut. „Dacă detectorul din trecut era activ la ora 12.15, atunci şi în viitor, detectorul trebuie să aştepte să fie activ exact la ora 12.15 pentru a putea realiza procesul teleportării“.


DEFINIŢIA TERMENULUI DE TELEPORTARE

Teleportarea este un proces de deplasare a unui obiect dintr-un loc în altul, mai mult sau mai puţin instantaneu, fără ca obiectul să parcurgă spaţiul dintre cele două poziţii, teoretic au fost inventate mai multe metode de teleportare (teleportare cu găuri în spaţiu-timp, gaura de vierme), dar experimentai au fost confirmate numai teleportarea cuantică şi psihică. în prezent, teleportarea cuantică „exactă“ este posibilă numai pentru fotoni si atomi.

Teleportarea „inexactă“ (unde starea cuantică nu se păstrează) este posibilă prin codificarea informaţiei despre obiect, transmiterea acestei informaţii în alt loc, de exemplu prin radio sau altă metodă, şi crearea unei copii a obiectului original într-un loc nou. Teleportarea este propusă de asemenea ca explicaţie la multe fenomene anormale şi se foloseşte în mod curent în literatura SF.

UN SECRET AL PAPALITĂŢII: CRONOVIZORUL

Să nu uităm că încă de la începutul anilor ’70 au apărut mai multe lucrări ce vorbesc despre realizarea unei maşini a timpului la Vatican de cătie un călugăr iezuit pe baza unor texte sacre, dispozitiv care chiar ar fi funcţionat.

Numit Cronovizor, aparatul ar fi permis însă numai călătoria în trecut. Papalitatea, după ce s-a convins de realitatea existenţei faptelor descrise în Sfânta Scriptura – Biblie referitoare şi la rolul lui Iisus Hristos, deranjată de anumite adevăruri ce nu conveneau bisericii, a ordonat demontarea aparatului şi depozitarea componentelor sale în mai multe locuri secrete pentru a nu mai putea fi refăcut.

Şi în România au apărut mai multe lucrări ce descriu cu lux de amănunte epopeea realizării acestui aparat şi supliciile prin care a trecut inventatorul său. Se pare că la Vatican există o supapă care devine din ce în ce mai activă în acţiunea de dezvăluire a marilor secrete.

Date din lumea ştiinţifică, manipulate pe căi oculte, spun că după realizarea teleportării la nivelul particulelor elementare şi trecerea cu bine a teleportării îa nivel molecular, s-a trecut cu succes la teleportarea materiei vii la nivel celular, realizându-se teleportarea de virusuri şi chiar… microbi!

Experienţe al căror succes ar fi de necontestatei care au fost dezvoltate în continuare cu decenii… în urmă!

Atenţie, VIITORUL a început ieri!

About The Author

Dr. Emil Strainu @ Jurnalul Conspiratiei
Ufolog, autor, general

Comments

comments