Home / Conspiratii Mondiale / OZN / Sunt OZN-urile responsabile de dezastrele naturale?

Sunt OZN-urile responsabile de dezastrele naturale?

 

dezastrele naturaleOZN-urileau un mod de a apărea înainte, în timpul şi în urma dezastrelor naturale, cum ar fi cutremurele, erupţiile vulcanice şi tsunami-urile. În cariera mea de editor, am publicat aproximativ 30 de diferite reviste. Una era intitulată Pagina de Gardă a Dezastrelor. într-un număr al ei am scris despre cel mai rău cutremur din istoria Japoniei, care a lovit în 1923, ucigând aproape un sfert de milion de locuitori. în plus faţă de ştirile legate de moarte şi distrugere, presa acelei perioade publica rapoarte despre apariţia unor misterioase globuri strălucitoare ce fuseseră văzute deasupra oraşelor afectate imediat înainte şi după groaznica devastare. Marele cutremur din 2011 a înregistrat o creştere a activităţii OZN la fel ca în cazul dezastrelor naturale anterioare. Scrieţi pe un motor de căutare pe internet „OZN tsunami în Japonia“, şi veţi găsi 3 sau 4 exemple foarte bune de obiecte ciudate ţâşnind pe cer şi ale căror origini trebuie să rămână un mister.

Navele spaţiale sau călătorii inter dimensionali sunt îngrijoraţi de propria lor soartă? Nikola Tesla, celebrul fiu al României, a avertizat omenirea, ne aduce aminte Diane Tessman: „Omenirea trebuie să stea departe de energia nucleară mai mult decât de orice altă sursă de energie, întotdeauna ceva nu merge bine, mai devreme sau mai târziu. Aceasta este condiţia omului. Eu nu vreau să-mi jignesc semenii, vreau doar să spun că suntem imperfecţi prin definiţie“. Fără îndoială, Tesla ştia ce urma să vină, aşa că a continuat: „Omenirea nu trebuie să se implice în puterea nucleară, chiar şi în scopul de a genera energie electrică. Desigur, armele nucleare ies din discuţie, pot să vă asigur că vor fi accidente! Centralele nucleare nu trebuie să fie construite!“ Fiinţele din celelalte lumi au subliniat ’ faptul că în curând vor fi cutremure devastatoare şi erupţii vulcanice de-a lungul Cercului de Foc al Pacificului.


Asta se întâmplă acum: mai întâi a fost Noua Zeelandă şi apoi catastrofele oribile din Japonia. Ei ne avertizează, de asemenea, cu privire atât la tsunami-uri, cât şi la cutremure mari ce se vor întâmpla de-a lungul plăcilor tectonice din cadrul Cercului de Foc al Pacificului. Acum în martie 2011, suntem avertizaţi că mai multe dezastre uriaşe vor veni. „Vor fi mai multe – mult mai multe.“

Comments

comments