Home / Conspiratii Mondiale / Controlul lumii / Ordinul Skull and Bones

Ordinul Skull and Bones

 

Skull and BonesProfeţiile privind o nouă ordine mondială sunt vechi de secole, dar nu s-au îndeplinit niciodată – cel puţin, nu în mod evident. De la Ordinul Illuminati la Grupul Bilderberg, organizaţiile secrete de tip francmasonic au fost acuzate că manipulează sau că încearcă să controleze cursul evenimentelor mondiale.

Ordinul Skull and Bones (Craniu şi Oase) este o societate secretă cu se­diul la Universitatea Yale din SUA, destinată bărbaţilor din familii impor­tante. Printre cei mai faimoşi membri ai săi se numără, conform zvonurilor, fostul preşedinte american George W. Bush şi tatăl său, fostul preşedinte George H. W. Bush. Activităţile Skull and Bones nu sunt cunoscute public, dar există nenumărate zvonuri privind conspiraţiile clandestine care-şi propun să reor­ganizeze ordinea globală şi să influenţeze personaje şi instituţii politice. Foştii membri ai societăţii au ajuns să ocupe fotolii de senatori, judecători ai Curţii Supreme şi ambasadori, trei dintre ei devenind preşedinţi. Printre alţi oameni faimoşi despre care se crede că au trecut prin această societate se află membrii familiilor Rockefeller, Pillsbury şi Taft.

Iniţial, Skull and Bones a fost formată pentru a-i susţine pe membri după ce ter­minau facultatea, tot aşa cum francmasonii se reunesc pentru a-şi împărtăşi ideile, interesele financiare şi experienţa. Dar foştii membri ai Ordinului Skull and Bones au fost acuzaţi că ar fi creat un guvern secret bazat pe operaţiuni de spionaj, care acţionează uneori contrar intereselor preşedintelui şi execută acţiuni în numele său. Unele dintre cele mai răsunătoare scandaluri din SUA poartă amprenta membrilor acestui ordin, de la asasinarea lui JFK, la Water- gate şi scandalul Irangate. Persoana pe care unii o suspectează că ar fi fost implicată în toate aceste evenimente este George H. W. Bush. La data asasi­nării lui JFK şi în momentul izbucnirii scandalului Watergate, Bush lucra pen­tru CIA, iar în timpul afacerii Irangate era vicepreşedinte.

Influenţa unor foşti membri ai acestei societăţi secrete asupra vieţii politice din SUA dă o cu totul altă amploare avertismentelor preşedintelui Dwight D. Eisenhower privind corupţia produsă de putere din cadrul complexului militar-industrial. Se crede că Eisenhower personal a fost cel care a creat acest „guvern secret“, sub faţada unor operaţii de spionaj, grup care desfăşoară activităţi secrete pentru „securitatea naţională“. I-a încredinţat lui Gordon Gray sarcina de a ascunde aceste activităţi. Fiul lui Gray, C. Bowden, a fost con­silierul de la Casa Albă a lui George H. W. Bush şi „protector al preşedintelui, indiferent de circumstanţe“. Sarcina sa era să se asigure că Bush nu era impli­cat în activităţile grupului, dacă vreuna dintre ele devenea publică. Acuzaţiile împotriva acestui grup secret includ traficul de droguri sub pretextul războiului împotriva drogurilor şi finanţarea comunismului şi a regimului lui Hitler.


Dar unul dintre cele mai bizare aspecte este că doi candidaţi importanţi la alegerile prezidenţiale americane din 2004, George W. Bush şi John Kerry, au făcut parte amândoi din Ordinul Skull and Bones. Se credea că ambii erau agreaţi de către liderii ordinului, astfel că oricine ar fi câştigat alegerile, organizaţia şi-ar fi asigurat controlul asupra centrului de putere pentru următorii patru ani. Mai mult, soţia lui John Kerry, Teresa, a fost căsătorită înainte cu John Heinz, alt fost student la Yale şi membru al ordinului. Heinz era, totodată, şi un liberal declarat, exprimând adesea opinii care nu erau compatibile cu cele ale guvernului. Mai interesant este că el a făcut parte dintr-o comisie care a anchetat scandalul Irangate alături de John Tower. Ambii bărbaţi au avut acces la munţi de informaţii secrete care implicau CIA în activităţi ilegale în perioada în care la conducerea agenţiei se aflase George H. W. Bush. în mod bizar, cei doi au murit în accidente aviatice petrecute unul după altul, în două zile din 1991.

E posibil oare ca societatea Skull and Bones să-şi fi exercitat influenţa asupra Casei Albe decenii la rând şi să fi controlat nu doar ceea ce ajungea la urechile preşedintelui, ci şi ceea ce spunea şi făcea acesta? Fără a-şi asuma vreo răspundere în faţa poporului american, s-ar putea ca aceşti păpuşari din spatele cortinei să fie cei care manipulează, cu adevărat, evenimentele. Deşi controlul Skull and Bones asupra preşedinţilor pare să fi slăbit odată cu alege­rea în funcţie a lui Barack Obama, s-a descoperit că unii dintre consilierii săi principali au făcut parte din ordin, iar adepţii conspiraţiilor afirmă că guver­nul secret încă îşi păstrează puterea, în pofida celor mai sincere eforturi ale celor aflaţi, de faţadă, la putere.

Comments

comments