Home / Conspiratii Mondiale / Nazism / Secretele naziste

Secretele naziste

 

Secretele nazisteRapoartele apărute de-a lungul anilor au scos la suprafaţă faptul că Norton AFB ar fi fost o zonă folosită pentru testarea unei aeronave naziste, strict secretă. Se bănuieşte că această aeronavă secretă ar fi fost un fel de „aripă zburătoare”, ce incorporează un tip complet nou de tehnologie. Se poate ca Pat Weissleader să fie cel care deţine singura fotografie cunoscută a acestei misterioase aeronave.

Dar aceste rapoarte despre OZN-uri ar putea să nu fie despre aeronave exotice, ci pur si simplu despre unele terestre? Aceste aeronave necunoscute ar putea utiliza tehnologii atât de sofisticate încât să avem impresia că nu sunt pământeşti? Rapoartele despre observarea aeronavelor misterioase au coincis cu cele despre observarea farfuriilor zburătoare, iar statul Nevada a fost unul din cele mai mari locuri unde au fost folosite OZN-urile în ultimii ani. întrebarea este dacă un Obiect Zburător Neidentificat este raportat ca o observare a unei aeronave misterioase sau dacă o farfurie zburătoare poate avea mai multe de-a face cu o predispoziţie de observator individual decât cu natura fenomenelor observate. Aşa cum s-a mai spus, multe rapoarte ale aeronavelor misterioase sunt asemănătoare cu cele despre OZN-uri. Lumini ciudate văzute mişcându-se haotic sau la o viteză mare pe cer au fost mult timp la baza fenomenelor OZN.


Investigarea rapoartelor farfuriilor zburătoare a dovedit în mod constant modul în care chiar şi observatorii experimentaţi şi instruiţi pot interpreta greşit fenomene familiare văzute sub circumstanţe nefamiliare (sau chiar familiare). Acest precedent nu poate exclude existenţa OZN-urilor, deşi nu sugerează şi prudenţa în interpretarea rapoartelor de acest gen.

Comments

comments