Home / Conspiratii Mondiale / Extrateresti / Reptilienii de pe Venus

Reptilienii de pe Venus

 

reptilieniIstoria ascunsă a Pământului include existenţa unei societăţi secrete, cunoscuti drept reptilieni, care a coexistat cu umanitatea încă de la formarea planetei noastre. Legenda spune că aceste fiinţe au ajuns aici de pe Venus şi au ocupat suprafaţa Pământului pentru o perioadă scurtă, dar l-au abandonat din pricina condiţiilor nu prea favorabile pentru ele. Acestea aveau dimensiuni mari, corpuri solzoase, ochi ca de broască şi erau avansate din punct de vedere mental, deşi nu evoluaseră moral şi spiritual şi se spune că erau extrem de crude şi de rele. Pentru a supravieţui pe planeta noastră, s-au stabilit în cele din urmă în interiorul lumii noastre, unde au construit oraşe mari şi au luat în posesie un sistem de tuneluri existent,’construit de cei care au scăpat din Atlantida, când această civilizaţie s-a năruit. Lectorul şi filozoful Riley Crabb a petrecut mulţi ani răsfoind prin texte antice în încercarea de a găsi referinţe la adresa acestor fiinţe reptiliene şi a descoperit nişte ’ lucruri interesante.

Dl. Crabb spune:

„Dacă Rasa reptilienilor a stăpânit planeta noastră în urmă cu mii de ani, ar fi lăsat vreo urmă a prezenţei sale.

O găsim în legendele şi miturile despre şerpi ale tuturor popoarelor. Dar Şarpele care păşeşte ca un om pare să-şi fi lăsat şi portretul, în piatră, în diverse locuri pe aceasta planetă. Cercetătorul Robert. Dickhoff oferă un exemplu bun al acestui lucru într-o poză a unei sculpturi în piatră a zeului babilonian Ashur în cartea sa Agharta ce spune: «o zeitate umanoidă, cu cap de vultur şi aripi, dar în rest ca restul oamenilor»“.


In cartea sa Drumul din Cer, George Hunt Williamson compară o poză a uneia dintre statuile mari de piatră pe care a găsit-o pe platoul Marcahuasi din Peru cu o poză a zeului egiptean Thoueris, aflat în Muzeul din Cairo. Asemănarea este remarcabilă. Capul lui Thoueris are aceeaşi formă generală ca aceea a lui Ashur de pe această pagină, deşi poate ar părea mai similar capului unui hipopotam ca înfăţişare.

De asemenea, Thoueris este burtos şi dezbrăcat şi nu are aripi sau solzi. Scriitorul relativ misterios care preferă să fie cunoscut doar sub numele de „Branton“ a scris foarte mult despre acest subiect. Monografia sa secretă, intitulată Adevărul despre reptilieni şi originea subterană a OZN-urilor, oferă o adevărată lovitură straşnică şi ar trebui să servească, spune el, drept un manual de „utilizare pentru membri ai „Rezistenţei Umane“, ca un ghid despre strategia extraterestră!“ ’

Comments

comments