Home / Interviuri / Razboiul Nevazut cu Lumea Subterana

Razboiul Nevazut cu Lumea Subterana

 

lumea subteranaStăm de vorbă cu domnul Bogdan Georgescu, si vrem să atacăm un subiect legat de lumea subterana. Pentru câ este o temă actuală, există o diferenţă între atacurile PSI ce sunt realizate prin metode ştiinţifice, în care se folosesc dispozitive fizice bazate pe frecvenţe mari sau mici, şi atacurile PSI în care se invocă partea ocultă a cunoaşterii umane.

Rep.: Cum se realizează un astfel de atac PSI?

B.G.: în primul rând, vreau să ştiţi că eu nu sunt de acord nici cu atacurile PSI în care se folosesc dispozitive, nici cu celelalte, ce folosesc cunoaşterea ocultă, atât timp cât se încalcă liberul arbitru. Am să vorbesc despre atacul PSI, uman să-i zicem, în care nu ne folosim de dispozitive sau cine ştie ce sateliţi ori emiţătoare. Sunt oameni care au capacităţi paranormale (am spus şi în numărul precedent), toţi le avem, numai că trebuie să ştim şi să le folosim în avantajul lui Dumnezeu. Există, totuşi, amendamentul că inclusiv un lucru pe care noi îl considerăm negativ, un atac PSI de exemplu, în perspectivă poate să fie un lucru pozitiv, conform planului Iul Dumnezeu. Toţi cei care au acces la această cunoaştere consideră că, dacă avem acces la lumină, facem numai bine. Nu, nu e aşa. Avem în aceeaşi măsură acces şi laîntuneric. Nu trebuie să confundăm întunericul cu ierarhia demonică! Nu. Şi în întuneric sunt entităţi care ne ajută.,, şi e suficient să şti},,, să ai informaţia dacă îţi este îngăduit să ataci PSI. Da, este adevărat că există metode să o faci în voia Iul Dumnezeu, cu toate că mulţi or să spună: Dumnezeu nu îngăduie aşa ceva. Ba da, Dumnezeu îngăduie manifestarea şi a binelui, şi a răului,,. însă noi avem Iberul arbitru.

Rep.: Să zicem un vrăjitor… Cum acţionează?

B.G.: Un vrăjitor face un ritual accesând nişte entităţi care îl ajută.

Rep.: De unde sunt aceste entităţi?

B.G.: Din „underground” (din subteran), să zicem.

„Ce este sus, este şi jos” ierarhia îngerească în ceruri şi ierarhia îngerească căzută în subteran. Ei sunt cei care ne ajută. Cei mai mulţi vrăjitori o fac pentru obţinerea de avantaje pentru ei. însă puţini sunt cei care săvârşesc, să zicem magie neagră, pentru Dumnezeu fiindcă El îngăduie. Nu te atinge nici o magie neagră dacă nu îngăduie Dumnezeu. Putem să spunem că Dumnezeu ne îngăduie orice.

Rep.: De ce se spune magie neagră şi magie albă?

B.G.: Eu cred că nu există magie albă. Există, să-i spunem magie neagră, pentru că noi vedem lumea legată de îngeri albi şi de îngeri negri sau îngerii căzuţi, altfel spus. Nu există aşa ceva. Magie… Primele, cele mai uşoare magii, 3e făceau noaptea la ora 12.00, învârtind în oală şi descântând argintul viu. Ăsta e j un exemplu. Un vrăjitor face magia tot cu acordul lui Dumnezeu.

Rep.: Şi lumea lor esteîntr-adevăr aşa cum ne-o imaginăm noi? E o clasă aparte.e un loc aparte?

B.G.: Se creează condiţiile necesare ca să te conectezi la anumite energii care vin din lumea subterana. Bineînţeles că nu o să mă ducîn biserică să fac magie neagră… Eu nu zic că nu se poate şi acest lucru, dar eu nu am întâlnit. Aici e vorba de nişte ritualuri, de nişte invocări. Surtt atâtea posibilităţi… E suficient doar să invoci entităţile negative ca să te ajute. Numai că totul are un preţ. Că preţul ăla îl plăteşti tu, că îl plăteşte familia, că îl plătesc copiii, că îl plăteşte neamul, nu mai contează. Când spun neamul, mă gândesc la egregorul de neam. Astfel se creează o energie negativă pe care o scoatem din subteran şi de care ne folosim, ne folosim de întuneric. Unde? Aici, pe Pământ.

Rep.: De ce suntem tentaţi să credem că tot ceea ce esteîntunecat stă în subteran. De ce avem tendinţa asta?

B.G.: Pentru că noi ne-am creat imaginea asta ce ţine de dualitate-sus e Cerul, jos e Iadul.

Rep.: Asta a fost o imagine creată de religie!

B.G.: Corect! Da, dar este împământenită de mai mult de 5.000 de ani. Ne aducem aminte că, demult, invocam Zeul Soare şi ne gândeam la acel „sus” pe urmă, invocam pe nu ştiu cine din acel „jos”. Noi am creat sistemul ăsta. Adevărul este că toate acestea există lângă noi. Dar despre ce vorbim? Cine vede lumea spirituală vede într-adevăr şi partea albă, şi partea neagră, care este lângă noi. Pot eu să nu recunosc că nu am un demon dacă mie îmi place să fac dragoste sau sex, cum vreţi să-i spuneţi? îl am, e al meu. E un liber arbitru. Şi eîn subteran? Nu. e lângă mine.


Rep.: înseamnă că această imagine pe care o avem noi. cum că toate lucrurile rele sunt în subteran, este falsă. Toate sunt lângă noi. asta spuneţi?

B.G.: Da. Până la urmă şi întunericul a fost creat de Dumnezeu. Că au căzut ei (îngerii), este o altă discuţie, dar sunt lângă noi. Noi avem o doar o catalogare, nu ceva la care să putem să ne raportăm. Noi vedem sus-jos, stânga-dreapta. Nu putem să vedem un pic şi în cvadridimensional. Dacă am putea să vedem în cvadridimensional, am vedea şi… Apropo, sunt entităţi care trăiesc o viaţă paralelă cu noi. Nici nu mai contează cum sunt ele. Sunt. Există. Aici ar trebui să facem o diferenţiere. Noi venim în lumea asta fără cunoaştere, nu avem de unde să ştim Totul. Unii dintre noi văd, alţii nu. Eu cred că noi am creat întunericul pe planeta asta… şi l-am pus acolo jos. Să ne gândim puţin… flacăra argintiu-violetă unde este?în fundul pământului… asta ar însemna să fie negativă?! Greşit!

Rep.: Vorbeam despre acei maeştri care sunt „iniţiaţi pe lumină”. Există astfel de maeştri care ajung să lucreze în folosul părţii acesteia întunecate?

B.G.: Nu lucrează în folosul, se folosesc de accesul la anumite entităţi, la anumite energii negative. Iniţierile îţi dau acces la un anumit nivel de cunoaştere, la un anumit nivel de accesare a unor energii pozitive sau negative. Noi denumim întuneric acea parte negativă. Nu e chiar aşa, ea este o energie negativă care până la urmă poate să fie şi benefică în interiorul planului (Ui Dumnezeu, însă nu avem de unde să ştim asta apriori. Numai că eu trebuie să mă folosesc de liberul arbitru. Marea majoritate uită să întrebe: folosesc energia asta sau nu o folosesc? Dar încă o dată, mă repet, accesul ni-l dă Dumnezeu. Pentru că poţi să invoci tu nu ştiu ce entitate negativă, dar dacă Dumnezeu nu-ţi dă voie, nu ai cum să o foloseşti. Din păcate, mulţi au înţeles greşit. Oamenii obişnuiesc să spună: îmi dau sufletul pentru nu ştiu ce lucru. Eeeeh, aici intervin problemele, pentru că partea întunecată a spiritualităţii, să zicem aşa, asta aşteaptă. Războiul se dă pentru suflet.

Rep.: într-un articol anterior, vorbeam despre războiul ce se dă pentru sufletele noastre. Ce este, de fapt. acest război nevăzut?

B.G.: Eu cred că marele avantaj al nostru pe această planetă este că avem liberul arbitru. Eu cred că în cer, acolo, fiecare îşi face treaba. în iad, la fel, fiecare îşi face treaba. Iad, pus între ghilimele, am nişte reţineri să-i spun Iad. Lumea de jos… Acolo nu prea ai liberul arbitru, acolo faci ceea ce trebuie, ceea ce e bine în economia ierarhiei spirituale. Şi atunci, noi. prin liberul arbitru, evoluăm sau involuăm. Adică, eu, evoluând spiritual, creez. Astfel sunt în slujba lui Dumnezeu. Ajung la un anumit nivel, fac o anumită prostie şi îmi dau sufletul… demonului. Este clar că nu o să mă mai întorc când o să închid ochii de unde am venit. O să mă duc în „subteran”. Şi atunci nu lucrez pentru partea întunecată. Sfântul Ciprian a fost vrăjitor, s-a întors la Dumnezeu, a făcut minuni. 1-0 pentru partea albă. Prin liberul arbitru putem să ne poziţionăm unde dorim. Suntem acolo unde alegem. Unde e fiecare dintre noi? E adevărat, minunat ar fi să fie un echilibru pentru că toţi ne folosim şi de lumină, şi de întuneric.

Rep.: Dar de ce este atât de important sufletul pentru acest război nevăzut?

B.G.: Cred că acolo, în suflet, există toată informaţia şi energia de când a creat Dumnezeu omul.

Rep.: Asta înseamnă că acest război nevăzut este. de fapt. un război informaţional.

B.G.: Categoric.

Rep.: Data viitoare vom vorbi despre acest război informaţional şi cum poate un om sau o entitate folosind tehnica Reiki să câştige sau să piardă aceste bătălii? Există această posibilitate din punctul de vedere al Reiki-ului. Nu?

B.G.: Există. Cu siguranţă că da.

 

Interviu realizat de Cristian Carcu @ Jurnalul Conspiratiei

Comments

comments