Home / Conspiratii Mondiale / Musamalizari / Razboiul din Golf – Muşamalizare la un alt nivel

Razboiul din Golf – Muşamalizare la un alt nivel

 

razboiul din golfRazboiul Din Golf de la sfârşitul secolului XX, a uimit lumea prin superioritatea efortului de război al SUA. Armatele ira­kiene erau depăşite într-un raport de circa o mie la unu, iar trupele s-au întors în viaţă.

Dar asta nu înseamnă că s-au întors sănătoşi; mii de veterani de război au murit sau mor din cauza a ceea ce este numit de toţi sindromul Războiului din Golf. Simptomele sunt foarte variate, printre ele aflându-se migrene, ameţeală şi probleme de echilibru, probleme de memorie, oboseală cronică, pierderea controlului asupra muşchilor, dureri musculare şi de articulaţii, indigestie, probleme dermatologice, dificultăţi în respiraţie şi chiar rezistenţă la insulină. încercările cercetătorilor de a identifica originea exactă a sin­dromului Războiului din Golf nu sunt susţinute pentru că guvernul neagă cu îndârjire existenţa acestui sindrom.

Se crede că boala ar fi putut fi creată ca un fel de agent de război bio­logic. Oricine ar fi creat această boală, se presupune, s-a folosit de gena HIV – boala îi atacă pe cei care au sisteme imunitare slabe. Dar nimeni nu pare să ştie care este adevărul. Lipsa finanţării şi presiunile făcute de guvern pentru a muşamaliza ceea ce s-a întâmplat cu adevărat au împiedicat o cercetare extinsă. S-ar părea că Centrul pentru Cancer M.D. Anderson din Houston, Texas este singurul loc unde acest lucru este luat în serios.

Guvernul a dat publicităţii documente care sugerează că veteranii Răz­boiului din Golf au, într-adevăr, dreptate când susţin că au fost expuşi unor agenţi chimici şi biologici în timpul operaţiunii Furtună în Deşert. Susţinătorii veteranilor cred că SUA au fost direct responsabile pentru aceste arme încă de la început, căci vânduseră acei agenţi chimici şi biologici către guvernul Irakului.

Mai mult, este posibil ca veteranii să fi fost folosiţi drept cobai de către armată însăşi. Armata, se crede, i-a obligat pe soldaţi să accepte injecţii cu medicamente experimentale, pretinzând că acestea îi vor proteja de arme biologice şi gaze neurotoxice. Cu foarte puţin timp înainte de Războiul din Golf, Departamentul de Alimente şi Medicamente a SUA (FDA) a adoptat Legea Provizorie, care permite armatei să utilizeze medicamente experi­mentale asupra membrilor săi fără consimţământul acestora „în perioade de necesitate militară“. Această lege încă mai este în vigoare. în consecinţă, soldaţilor li se administrau tablete de bromură de piridostigmină şi vacci­nuri cu anatoxină botulinică. FDA a declarat că armata îşi informa persona­lul în privinţa efectelor secundare ale acestor medicamente experimentale şi impunea redactarea de fişe medicale minuţioase pentru soldaţii cărora le erau administrate.


însă, conform Centrului Naţional de Resurse pentru Războiul din Golf, nu aşa stau lucrurile. Departamentul de Apărare a neglijat să-şi informeze soldaţii despre posibilele efecte secundare şi, practic, i-a obligat să accepte injecţiile. Acelaşi departament nu a reuşit să păstreze evidenţe ale soldaţilor cărora li se administrau medicamente experimentale şi nu a păstrat evidenţe complete ale efectelor secundare care erau, în mod inevitabil, suportate de soldaţi. Această lipsă a evidenţelor îi împiedică şi astăzi pe veterani să primească asistenţă medicală.

Aspectul cel mai înspăimântător este faptul că microplasma despre care se crede că determină sindromul Războiului din Golf pare să fie foarte contagioasă. Se spune că unele dintre familiile acestor veterani ai Războiului din Golf au fost afectate acum de boală şi e posibil ca familiile cu veni­turi reduse cărora li s-au distribuit, prin intermediul băncilor de alimente, produse alimentare neconsumate în timpul operaţiunii Furtună în Deşert, să se fi îmbolnăvit şi ele.

Ar putea acest lucru să fie o formă ascunsă de control al populaţiei? începând cu bărbaţii şi femeile care şi-au pus viaţa în joc pentru a-şi servi ţara şi care acum nu au acces la ajutor corespunzător din partea autorităţilor care i-au trimis acolo în primul rând?

După războiul din Irak din 2003, un număr şi mai mare de membri ai armatei SUA au manifestat simptome similare, factor pe care unii l-au atri­buit utilizării de către SUA a unor arme cu uraniu sărăcit în timpul conflic­tului.

Comments

comments