Home / Conspiratii Mondiale / Controlul lumii / Populatia controlata cu ajutorul microundelor

Populatia controlata cu ajutorul microundelor

 

controlul-cu-ajutorul-microundelorDacă RHIC-EDOM (Radio-Hypnotic Intracerebral Control & Electronic Dissolution of Memory) există, ar putea explica simptomele răpiţilor, cum ar fi implanturi, timp lipsă, personalităţi multiple şi răpiri repetate. Totuşi, dacă nu există, mai sunt şi alte metode de a interfera cu mintea umană. Ultimii ani au proliferat „maşinile minţii”, furnizând „înălţimi” fără droguri. Un dispozitiv este Hemisynco de frecvenţă uşor diferită, introdusă în fiecare ureche, cu rezultat că în circulaţia creierului există o diferenţă dintre cele două, producând o bătaie stereofonică, în care este apoi antrenat însuşi creierul. Creierul este antrenat să producă unde Alfa şi Beta, care face ca subiectul să fie deschis şi capabil de halucinaţii vivace. Răpiţii OZN-urilor descriu efecte sonore stereo înainte de răpire. Acestea pot fi bătăi stereofonice transmise prin radio de la un stimociever în fiecare ureche.

Radiaţiile electromagnetice (EMR), Frecvenţele Ultra Joase (ELF) şi ultrasonicele erau zone de cercetare cunoscute a fi acoperite, în anii ’60, de Agenţia de Apărare pentru Dezvoltare Avansată a Proiectului (DARPA) prin proiectul PANDORA. Microundele au fost examinate cu privire la posibila utilizare a controlului minţii. Rezultatele au indicat microunde cu impulsuri ce pot crea scurgeri în bariera sânge/ creier, pot să inducă atacuri de inimă şi să creeze dezorganizare comportamentală.


Studii ulterioare efectuate de corporaţia RÂND, având legături Cu CIA, au indicat că insomnia, oboseala, iritabilitatea, pierderea de memorie şi halucinaţiile ar putea fi cauzate de microunde. Victima trebuia plasată în interiorul unui câmp electromagnetic pentru a avea acele efecte, deşi electrozii interiori amplifică unda. Microundele pot antrena mintea la ritmuri Theta, de fapt poate fi indusă o transă direcţională de la distanţă.

în 1973, dr. Sharp, de la Institutul Militar Walter Reed, a arătat că microundele cu impulsuri ar putea transmite cuvinte vorbite direct la creier. în 1974, J.F. Schapitz (înfiinţat de Departamentul de Apărare) a propus spre studiu efectele frecvenţelor radio relativ la hipnoză. „Cuvântul vorbit al hipnotizatorului poate fi convertit de energia electromagnetică direct în părţi subconştiente ale creierului uman”.

Subiecţilor li s-ar fi plantat o sugestie subconştierrtă care ar putea fi declanşată de un cuvânt replică sau imagine (adică Jack Ruby, Sirhan Sirhan, Mark Chapman). Microundele ar putea furniza explicaţia pentru comunicaţiile telepatice şi răpiri repetate.

Victima implantată este ţinta în cadrul unei raze direcţionateîn timp ce partenerul lor doarme buştean alături de ea.

Comments

comments