Home / Conspiratii Mondiale / Nazism / OZN-urile naziste si JFK

OZN-urile naziste si JFK

 

jfkUn lucru notabil despre urmărirea penală în cazul de asasinare a lui JFK din districtul New Orleans este identificarea lui Fred Lee Crisman. Crisman este, de asemenea, cunoscut ca unul dintre martorii incidentului OZN din Insula Maury, în 1947 0 mare parte din viaţa lui Crisman înainte de această publicare apare sub formă de zvonuri şi speculaţii. în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, de exemplu, se presupune că ar fi aparţinut OSS-ului (Biroul Serviciilor Secrete), un precursor al CIA, care conform cu doctrina OZN a avut legătură cu transferul după război a tehnologiei farfuriei zburătoare de la nazişti; şi astfel, dacă ar fi fost vreo legătură, aceasta ar fi stat la originea implicării lui Crisman în incidentul Insula Maury. Şi mai important, asociaţii OSS ai iui Crisman l-ar fi putut include şi pe Clay Shaw, persoană importantă în New Orleans, pe care Jim Garrison l-a urmărit, o piedică a acestuia în marea conspiraţie.

Shaw aparţinea, de asemenea, consiliului de administraţie a Permindex, un grup descris ca o prezenţă întunecată a unei corporaţii transnaţionale şi “o organizaţie de faţadă a CIA”. Printre ceilalţi membri ai consiliului se numără şi Louis Bloomfield – ofiţer OSS, Ferenc Nagy – premier al Ungariei demis de către comunişti în 1947. Serviciul militar al lui Shaw se dezvolta aparent în jurul implicării lui în CIA OSS de la sfârşitul anilor ’40. în conformitate cu relatările unui scriitor, Shaw “ar fi fost în afaceri cu foştii nazişti şi fasciştii europeni implicaţi în diverse operaţiuni CIA sub acoperire, sponsorizate în întreaga Europa”.

Aceste operaţiuni sub acoperir- inclusiv Operaţiunea Paperclip, au fost o pradă de război ce au împins cu succes mulţi savanţi care serviseră Germaniei naziste să ia calea Statelor Unite, împreună cu echipamentele şi dosarele ştiinţifice ce aparţineau programului dezvoltat de nazişti pentru realizarea rachetelor, zvonindu-se că acestea conţin formele de ocultism şi originile extraterestre. Wernher Von Braun şi Walter Dornberger erau astfel incluşi în topul oamenilor de ştiinţă din tehnologia rachetelor. Au direcţionat o echipă de 118 foşti nazişti staţionaţi la Arsenalul Redstone în Huntswille, Alabama, şi au devenit proiectanţii programului spaţial american de succes, ce a condus în cele din urmă la aterizarea omului pe Lună.


In timp ce mulţi au considerat aceste genii ale ştiinţei în tehnologia rachetelor ca fiind exploatate de statul nazist, entuziasmul lor pentru cauza lui Hitler şi rolul lor în dezvoltarea armelor de distrugere în masă au pătat, în cele din urmă, istoria succeselor americane în spaţiu.

Von Braun a fost un ofiţer al lui Hilter în SS şi nu numai că a dezvoltat racheta V-2 care a terorizat şi omorât mii de oameni în Marea Britanie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar a făcut-o prin folosirea sclavilor ca forţă de muncă în Nordhausen¬ul nazist, lagărele de concentrare Dora şi Mittlework, unde aceştia erau înfometaţi şi exterminaţi cu sutele.

In 1945, Von Braun şi ceilalţi nazişti din Proiectul Paperclip au abandonat centrul lor de cercetare al rachetelor de la Peenemunde şi s-au predat locotenentului Charles L. Stewart în apropiere de graniţa austriacă. Printre alţi soldaţi americani, relativ conectaţi la eveniment, se afla şi ofiţerul Clay Shaw, care a servit drept consilier şefului adjunct al operaţiunilor europene, generalul Charles O. Thrasher.

About The Author

Kenn Thomas @ Jurnalul Conspiratiei
Scriitor, Arhivist

Comments

comments