Home / Conspiratii Mondiale / OZN / OZN-urile existau inaintea Natiunilor Unite

OZN-urile existau inaintea Natiunilor Unite

 

oznAstfel de chestiuni internaţionale ce ţin de problematica OZN-urilor au rămas destul de nebâgate în seamă până când un proiect de lege a fost depus pe masa Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite de conducătorul unei mici naţiuni independente, cea a Caraibelor.

Onorabilul Eric M. Gairy din Grenada a propus să fie format un comitet din membrii participanţi la ONU pentru studierea şi colectarea datelor OZN verificabile, încercându-se corelarea şi furnizarea oricărei dovezi a faptului că planeta noastră a fost vizitată în mod regulat de către civilizaţii extraterestre, aşa cum el, personal, era sigur că se întâmplă de secole.

Sir Gairy a fost ajutat de un “prezentator OZN” al NBC, Lee Spiegel, – care a cerut şi primit cooperarea celor’asemenea lui Dr. J. Allen Hynek, Jacques Vallee şi a astronautului Gordon Cooper – în încercarea de a deter¬mina întreaga lume să susţină solicitarea făcută. Deşi nu au putut atinge acest modest obiectiv, a fost evidenţiat faptul că Dezvăluirea trebuie să se întâmple în cele din urmă aici, pe Pământ, în orice formă, bună sau rea ( în funcţie de natura şi de atitudinea vizitatorilor extratereştn).

Dezvăluirea nu e buchet de trandafiri şi dă dureri de cap creând probleme noi şi deosebite, probleme cu care noi, cetăţeni ai Pământului, nu am avut de-a face până acum. Dar, aşa cum a declarat John Podesta în timp ce lucra pentru administraţia Clinton,. şi acum pentru cea a lui Obama ‘‘cred că este timpul să deschidem cărţile cu întrebări ce au rămas în întuneric şi lipsite de răspuns cu privire la problema investiga¬ţiilor guvernului asupra OZN-urilor. Este timpul să aflăm care este adevărul despre ce se află acolo.

Noi trebuie să facem acest lucru pentru că aşa este drept, trebuie să o facem pentru că poporul american, sincer vorbind, poate face faţă adevărului, şi trebuie să o facem pentru că aşa spune legea.

Washington / SUA – noul secretar de stat american, Hillary Clinton, a fost de mult timp interesată şi deschisă în ceea ce priveşte fenomenul OZN. în 1995, a fost făcut un pas uriaş când i s-au pus la dispoziţie cele mai bune dovezi ale existenţei OZN-urilor.

Un raport din 4 august 1995 al consilierului ştiinţific al preşedintelui Clinton, Dr. Jack Gibbons, confirmă că soţii Clinton şi-au petrecut vacanţa în apropierea fermei filantropului Laurence Rockefeller din Teton. Wyoming.

Clintonii l-au vizitat pe Rockefeller şi au discutat inclusiv despre existenţa OZN-urilor: îl veţi întâlni, probabil, pe domnul Rockefeller în timpul vacanţei în Teton. El vrea să vorbească cu dumneavoastră despre interesul său în percepţia extrasenzotială, fenomenele paranormale şi OZN-uri, scria Gibbons. Rockefeller însuşi era cunoscut în ultimii săi am pentru preocupările sale privind cercetările asupra OZN-urilor. declarând că informaţiile ar trebui să fie puse la dispoziţia publicului. Mai concret, el a vrut să abordeze cuplul prezidenţial cu a sa “Iniţiativă pentru dezvăluirea OZN de către administraţia Clinton ”, o cerere către administraţia Clinton pentru dezvăluirea cunoştinţelor secrete despre OZN-uri deţinute de SUA. Potrivit website-ului www.presidcntialufo.com, Clinton a încercat să obţină documente despre OZN-uri în cadrul ordonanţei prezidenţiale cu numărul 12958 din 1995 (Ordinul Executiv 12958). OE 12958 este comparabil cu recentul memorandum al preşedintelui Obama privind “transparenţa şi deschiderea guver¬nului “, în care dădea instrucţiuni diverselor oficialităţi şi departamente privitor la normele prin care se reglementează eliberarea informaţiilor referitoare la securitatea naţională.


Intâlnirea lui Elillary Clinton cu Rockefeller a fost urmată de declaraţii publice despre OZN-uri şi forme de viaţă extraterestră, ea spunând la un moment dat că este foarte îngrijorată de stereotipurile hollywoodiene de reprezentare negativă a extratereştrilor. în 25 ianuarie 1999, ea a declarat: “Cele mai multe filme despre viitor îi arată pe extratereştri venind din spaţiu pe Pământ pentru a vâna. Şi nu ştiu cum se face că ei întotdeauna încep sau termină cu Washington DC’’.

Mai târziu în acel an, pe 17 iunie, la Paris, Hillary Clinton a făcut din nou un comentariu cu privire la sensul din spatele acestor filme: “Adesea, în aceste filme, pentru motive despre care aş dori să ştiu mai multe, Washington DC şi Casa Albă sunt aruncate în aer de către extratereştrii”. Cel mai expresiv comentariu al ei a venit în timpul campaniei electorale prezidenţiale pe 17 decembrie 2007: “ Vă aduceţi aminte că, în filmul “Ziua Independenţei, ” întreaga lume este unită împotriva invadatorilor din spaţiu? De ce nu ne putem uni în numele planetei noastre? Asta este ceea ce vreau să realizez. ’’

Criticarea de către Hillary Clinton a stereotipurilor hollywoodiene de forţe extraterestre invadatoare şi cuceritoare este pentru mulţi cercetători în OZN-uri, inclusiv pentru expertul exo-politic Dr. Michael Salla (exopoliticsinstitute.org), “o aluzie la respingerea de către politica securităţii naţionale a dovezilor existenţei OZN- urilor şi a «viitorului relaţiilor» cu viaţa extraterestră.”

Din poziţia sa de secretar de stat, Hillary Clinton oferă acum cercetătorilor OZN şi părţilor interesate speranţa că liderii politici ai acestei planete ar intenţiona să stabilească o nouă politică de securitate naţională cu privire la OZN şi problema vieţii extraterestre.

About The Author

Timothy Green Beckley @ Jurnalul Conspiratiei
Pionier in OZN si Paranormal

Comments

comments