Home / Conspiratii Mondiale / Extrateresti / OZN doborat in Siberia de Antiaeriana Ruseasca

OZN doborat in Siberia de Antiaeriana Ruseasca

 

ozn rusiaConform mai multor organizaţii non-guvernamentale din SUA şi Occident, ce studiază fenomenele legate de ipoteticele contacte cu civilizaţiile extraterestre (Alien Hunter Group, GEPAN etc.,), dar şi relatărilor unor foşti ofiţeri sovietici ce şi-au desfăşurat activitatea în apărarea antiaeriană (nBO) a fostei URSS, există date certe şi dovezi referitoare la doborârea de către antiaeriana sovietică a unui obiect aerian/aeronavă (?!) ce s-ar încadra în ceea ce de regulă, numim OZN/UFO în Siberia în cursul anului 1987.

Informaţia provine din surse ale Agenţiei Centrale de Informaţii a SUA (CIA) şi ale Agenţiei de Informaţii a Armatei SUA (DIA U.S. Army), care au avutacces la zeci de documente secrete sovietice, dezvăluite în America după demolarea KGB-uluiîn 1991 de către Mihail Gorbaciov Documentele referitoare la acest incident conţin numeroase fotografii şi sute de pagini cu mărturiile unor soldaţi au supravieţuit „ripostei extratereştrilor”.

2

Extratereştrii care ar fi supravieţuit doborârii OZN-ului şi-au luat revanşa „pietrificând” un număr de 23 de militari sovietici.

Una dintre fotografii înfăţişează locul unde s-a prăbuşit vehiculul extraterestru şi unde sunt militarii pietrificaţi în poziţiile în care au fost surprinşi de rafalele aşa- ziselor „gloanţe” de „energie pură”.

Specialiştii serviciilor americane şi occidenta¬le de informaţii consideră această fotografie „cel mai şocant portret al unei revanşe a extra- tereştrilor”. Ei consideră că şi numai acest document fotografic ne dezvăluie intenţiile şi puterea de care dispun ipoteticii extratereştri, reprezentând mult mai mult şi mai sugestiv decât tot ce s-a scris până în prezent despre OZN-uri.

Deşi OZN-uri au mai fost identificate şi nume-roşi extraterestri au fost semnalaţi ceea ce vine în sprijinul unor observaţii, în diferite regiuni ale lumii, se consideră că acesta este primul caz de „conflict armat” între două civilizaţii.

Dacă aceste documente din arhiva KGB se vor dovedi reale, situaţia este critică pentru Terra şi pământeni. Se demonstrează încă o dată, dacă mai era cazul, că extratereştrii ce vin pe Terra au o tehnologie mult superioară şi, în caz de atac, ei dispun de mijloace ce pot contracara şi face ino¬fensive sistemele noastre de arme.

3Potrivit documentelor KGB, soldaţii sovietici, făceau parte dintr-un Regiment de rachete an¬tiaeriene de tip KUB (rachete antiaeriene/rachete tip sol-aer) aflaţi la manevre în Siberia, unde ex¬perimentau noi procedee de combatere a ina¬micului aerian, au identificat o aeronavă ciudată ce zbura la mică altitudine în apropierea poziţiei unităţii sovietice de rachete antiaeriene.

Era în dimineaţa zilei de 13 octombrie 1987, la ora 08.35. Nerăspunzând la semnalul de recu¬noaştere, aeronava a fost catalogată ca fiind o aeronavă inamică şi asupra OZN-ului s-a executat foc cu rachete antiaeriene (sol-aer).

Localizată prin mijloace de radiolocaţie (radar) şi lovită în plin de două din cele trei rachete lansate, aeronava extraterestră s-a prăbuşit în apropierea poziţiilor unităţii care a lansat rachetele. OZN-ul lovit s-a izbit de pământ, făcând în locul respectiv un crater. La locul impactului a fost trimisă o echipă de cercetare şi salvare.

Deşi patrula de cercetare trimisă în recunoaş¬tere cu un transportor blindat a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de nava doborâtă, ea a obser¬vat cum din navă au ieşit cinci fiinţe cu aspect humanoid, subţiri, cu cap mare, ochi negri, imenşi şi având „nasuri segmentate”.

4Militarii care au supravieţuit incidentului au declarat că extratereştrii au ieşit întregi din epava navei, s-au adunat repede, apoi s-au contopit într-o singură entitate sferică.

Este dificil de precizat ce s-a întâmplat ulte¬rior, dar militarii spun că sfera nou-creată a scos sunete ascuţite şi ciudate (de tipul ultrasunete¬lor), transformându-se într-un fel de sferă de lu¬mină albă, strălucitoare, care apoi s-a dublat în dimensiune şi a explodat în ceea ce martorii au descris ca o „deflagraţie orbitoare”.


Investigatorii sovieticii nu au reuşit să stabilească de ce şi cum s-au desfăşurat evenimentele în amănunt. Dar, când incidentul s-a sfârşit şi extratereştrii au dispărut, 23 dintre soldaţii care asistaseră de aproape la incident erau „pietrificaţi”, corpurile lor devenind deosebit de rigide, „ca de piatră”, şi fără viaţă.

Numai doi militari, aflaţi în spatele transportorului blindat, au supravieţuit atacului OZN-ului. Cei doi prezentau zgârieturi mari pe cap, inclusiv piele jupuită, deşi purtau căciuli şi mantale. Ei erau profund miraţi şi şocaţi că explozia de lumină nu i-a afectat şi pe ei. Din documente reiese că de la cei doi supravieţuitori nu au putut fi obţinute alte detalii.

Rămăşiţele navei prăbuşite şi militarii pietrificaţi au fost transportaţi la un laborator secret lângă Moscova, destinat cercetării fenomenului OZN. Analiza epavei a relevat că aceasta nu avea nici un fel de sistem de propulsie şi control identificabil conform normelor tehnologiei terestre.

Deşi exista la vremea respectivă un acord secret în privinţa schimbului de informaţii în problema OZN între SUA şi URSS, ruşii nu au permis cercetătorilor americani să studieze epava şi corpurile militarilor „pietrificaţi”.

Deşi exista la vremea respectivă un acord secret în privinţa schimbului de informaţii în problema OZN între SUA şi URSS, ruşii nu au permis cercetătorilor americani să studieze epava şi corpurile militarilor „pietrificaţi”.

5Experţii au concluzionat, după multe analize şi studii în laboratorul sovietic specializat în investigarea fenomenului OZN, că o sursă necunoscută de energie a bombardat trupurile soldaţilor, pietrifîcând- ule, prin transformarea apei într-o substanţă cu structură moleculară necunoscută, nemaiîntâlnită pe Terra. Martorii au realizat un crochiu ce reprezintă „portretul-robot” al extratereştrilor.

Deşi incidentul a fost negat vehement până astăzi, după anul 2001 a apărut şi un film legat de acest incident ce fusese vândut de un fost ofiţer sovietic din serviciile de informaţii unor agenţi americani.

In anul următor apariţiei acestui film de reconstituire a apărut un alt film, de-a dreptul şocant, despre autopsia aşa-zişilor extratereştri capturaţi de armata sovietică pe la mijlocul anilor ‘80.

Pe parcursul unei pelicule de 60 de minute este prezentată necropsia amănunţită a unor corpuri (!?) aparţinând unor ipotetici extratereştri capturaţi pe teritoriul sovietic şi al altor ţări  comuniste.

Lucrurile au devenit explozive în momentul în care agentul de informaţii sovietic Lev Termene a dezertat în Occident şi a afirmat că, dincolo de motivele de ordin politic şi social ce l-au determinat către acest gest disperat, o altă cauză în sprijinul hotărârii sale îl constituie faptul că se săturase să „fabrice extratereştri şi farfurii zburătoare”.

Din documente reiese faptul că ruşii deţin mult mai multe probe materiale din domeniul investigaţiilor OZN. inclusiv nave şi corpuri ale unor astronauţi celeşti.

In perioada Războiului Rece,între URSS şi SUA se încheiase un acord secret ce prevedea sprijin şi informare reciprocă în cazul apariţiei pericolelor de origine cosmică sau pentru contracararea unui atac extraterestru.

Importanţa acestui document este dată de faptul că cei doi şefi de stat l-au semnat, deşi se urau de moarte, au trecut peste orice animozităţi unindu-şi eforturile împotriva pericolelor ce veneau din Cosmos. Cei doi şefi de stat erau Preşedintele Sovietului Suprem al URSS, Leonid Brejnev, şi Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Ronald Reagan, doi adversari s-au dovedit intransigenţi şi ireconciliabili până dincolo de moarte.

Armatele celorlalte ţări socialiste din Trata¬tul de la Varşovia acţionau în sensul acestui docu¬ment la indicativul „COSMOS” cu măsuri specifice de contracarare ce fuseseră stabilite prin înţele¬geri separate cu URSS.

Informaţiile cu privire la incidentele OZN atât din timpul fostei URSS, cât şi de după apariţia Federaţiei Ruse sunt din ce în ce mai consistente şi mai greu de ascuns opiniei publice internaţionale.

About The Author

Dr. Emil Strainu @ Jurnalul Conspiratiei
Ufolog & Autor & General

Comments

comments