Home / Conspiratii Mondiale / OZN / OZN doborat de Armata Sovietica

OZN doborat de Armata Sovietica

 

oznAu ieşit la iveala rapoarte că sovieticii au avut întâlniri de confruntare cu OZN-urileşi extraterestrii. După ce, în 1991, Mihail Gorbaciov a dizolvat administraţia spionajului top- secret KGB, materialul secret al acelui departament a mers spre CIA.

După cum a raportat revista de autoritate Canadian Weekly World News, spionajul SUA a obţinut un dosar de 250 de pagini privind atacul unui OZN asupra unei unităţi militare din Siberia. Dosarul conţine nu doar multe fotografii documentare şi desene, cât şi mărturii ale participanţilor la evenimente.


Unul dintre reprezentanţii CIA s-a referit la acest caz ca la o „imagine oribilă a unei răzbunări din partea creaturilor extraterestre, o imagine care îţi îngheaţă sângele în vine”.

Conform materialelor KGB, un obiect OZN care zbura la joasă altitudine, având forma unei farfurii zburătoare, a apărut deasupra unei unităţi militare, care îşi desfăşura manevrele de antrenament de rutină. Din motive necunoscute, cineva a lansat neaşteptat o rachetă sol-aer şi a lovit OZN-ul. A căzut pe pământ, nu departe, şi cinci umanoizi cu „capetele mai mari şi ochi mari, negri, au ieşit din aceasta”.

Comments

comments