Home / Conspiratii Mondiale / Religie - Spiritualitate / Originea secreta a omului

Originea secreta a omului

 

Originea secreta a omuluiMuite dintre lucrurile pe care credem că le cunoaştem despre planeta pe care trăim sunt false! Mulţi dintre cei care fac parte din această „dimensiune controlatoare“, pe care noi ne aflăm aici să îi deconspirăm, au distorsionat „faptele istorice“ în avantajul lor… Ei au pervertit, în esenţă, şi au remodelât trecutul nostru pentru a obţine cele mai multe beneficii pentru ei înşişi. Ei sunt de părere că masele de oameni ar trebui să fie inconştiente de acele lucruri care ar fi mai bine să rămână secrete. Cu toate acestea, printre noi se află câţiva maeştri care s-au împotrivit gândurilor general valabile în vederea destrămării miturilor ce ne-au fost impuse cu forţa de secole.

Există, în realitate, o origine secretă a umanităţii ce a fost înlăturată din scrierile noastre. Aceasta nu este revelată în şcolile şi universităţile noastre şi, cu siguranţă, că autoproclamaţii noştri „lideri religioşi“ nici nu s-au gândit să împartă această cunoaştere cu adepţii lor, pe care preferă să îi păstreze în neştiinţă, tot ca strategie a întregii dimensiuni controlatoare.

Să clarificăm un lucru odată şi pentru totdeauna: „Michael X“ nu este în niciun fel, prin înfăţişare ori formă, înrudit cu Malcolm X, liderul spiritual al multor oameni de culoare. Michael X este, în realitate, un lider spiritual al tuturor raselor şi credinţelor, care s-a luptat timp de mulţi ani pentru a înfăţişa înţelepciunea ascunsă a celor străvechi unui grup restrâns de studenţi răbdători şi încrezători, care au dat ascultare acelei chemări lăuntrice către dezvăluirea spirituală ce intervine când realizăm că am fost îndelung oprimaţi de acei mulţi miniştri care susţin că sunt preocupaţi de bunăstarea şi de educaţia noastră. Michael X este un maestru, un mistic, un călăuzitor, un profet, un suflet descătuşat.

El cuprinde toate lucrurile pe care trebuie să le descoperim în căutarea noastră a adevărului universal.

Michael X, într-una din „monografiile sale mistice“, răspândită în secret, se străduieşte să explice originea secretă reală a umanităţii şi rolul pe care l-au jucat fiinţele de pe alte planete şi din alte dimensiuni, la cot cu noi înşine, în străduinţa noastră de a înainta pe scara cunoaşterii spirituale. Cuvintele sale sunt întotdeauna simple şi elegante, croite pe înţelesul tuturor.

CUNOŞTINŢE MISTICE IMPORTANTE

V-aţi întrebat vreodată cum aţi ajuns să existaţi pe această planetă? De unde aţi venit dumneavoastră şi celelalte miliarde de locuitori ai acestui Pământ până la urmă? Care sunt adevăratele împrejurări?

Veţi fi uimiţi şi fascinaţi când veţi afla întreaga poveste a adevăratei origini omeneşti! Probabil veţi gândi în sinea dumneavoastră: „De ce nu mi s-a adus acest lucru la cunoştinţă până acum?“ şi  „De ce nu am fost învăţat despre aceste lucruri la şcoală pentru a beneficia de ele în toţi aceşti ani? De ce? De ce? De ce?“. Ei bine, în primul rând, acestea sunt CUNOŞTINŢE MISTICE. Nu vă puteţi  aştepta să aflaţi aceste lucruri la şcoală decât dacă este vorba despre o Şcoală  Mistică, desigur. Câte Şcoli Mistice există? Puteţi să le număraţi pe degetele unei mâini. Acestea sunt CUNOŞTINŢE  SECRETE. Nu sunt deloc ştiute de multă lume. De fapt, sunt atât de rare şi de neobişnuite, încât de obicei trebuie să scotoceşti cu sârguinţă pentru a le găsi.

De aceea vă voi desluşi câteva lucruri, câteva verigi de aur din lanţul BUNĂTĂŢII voastre, care v-au fost îndelung ascunse. Cred că acum sunteţi pregătiţi pentru marile ADEVĂRURI!

DE UNDE A VENIT OMUL?

Adevărul este că pământeanul nu este singurul chiriaş al acestui univers. Doar crede că este. Aici comite el o mare greşeală. Există o infinitate de alte sisteme solare în acest univers vast, în care trăiesc în prezent forme de viaţă umanoide extrem de inteligente, vieţuind şi respirând la fel ca noi! Multe dintre aceste sisteme se află nu cu doar sute sau mii de ani înaintea noastră, ci cu MILIOANE de ani şi multe dintre fiinţele care locuiesc pe acele alte „înlănţuiri’ planetare“ au mare legătură cu originea VOASTRĂ secretă.

Potrivit multor învăţăminte străvechi, TOATE planetele acestui sistem solar sunt populate de fiinţe inteligente. Aici nu mă refer la FIINŢE UMANE FIZICE, de seama celor de pe Pământ. Este foarte importau pentru dumneavoastră să realizaţi că unele dintre planetele sistemului nostru sunt locuite doar de FIINŢE IMATERIALE. Acestea nu deţin corpuri materiale ca noi. Dar au un corp imaterial foarte eficient de care sunt foarte mândre şi care le deserveşte bine în diverse feluri.

Toate fiinţele, fie ele sub formă fizică or. imaterială, se află, bineînţeles, în grade diferite de inteligenţă sau’de „conştientă a ceea ce există“. De exemplu, se spune ca fiecare planetă din sistemul nostru este, de fapt, o „Şcoală de Viaţă“ în cadrul careia fiinţele inteligente sunt în stare să mveţe diverse lecţii extrem de esenţiale despre arta adevărată de a trăi.

La fel ca în orice altă şcoală, scopul este ca toţi indivizii ce sălăşluiesc pe orice planetă să stăpânească diversele „reguli“ sau „legi“ ale vieţii. Acest lucru este înfăptuit, desigur, prin învăţarea modului de a extinde voit conştientizarea principiilor secrete care ne guvernează mintea, corpul şi întregul univers. Când acest lucru este înfăptuit, şi DOAR atunci, la nivelul la care individul chiar aplică cunoştinţele dobândite, acestuia sau acesteia i se permite să „avanseze“ pe o altă planetă mai dezvoltată în schema planetară, unde sunt predate LECŢII NOI. Astfel progresăm gradat în lumină, descoperindu-ne constant puterile dumnezeieşti avansate!

Deoarece există un număr de nouă planete ce se rotesc în jurul Soarelui, se pare că noi, pământenii, trebuie să absolvim Nouă Şcoli înainte de a ne completa „Cursul de Studiu“ al acestui sistem solar.

Fiecare „Semestru Şcolar“ durează 2.500 de ani (calculând în Timp Cosmic nu este atât de mult pe cât aţi crede). La sfârşitul acestui ciclu planetar, de obicei are loc un cataclism evoluţionar (cum ar fi era glaciară, potopul, o inversare polară etc.) care, în mod evident, îi elimină pe cei „care gândesc la fel“ sau pe cei care „nu au promovat“ Şcoala pământeană a Vieţii. Totuşi, într-un moment crucial, un Prooroc al Luminii şi al Iubirii apare pe Pământ. Scopul său este să ghideze şi să îndrume noua generaţie de fiinţe inteligente care sosesc pe scena terestră pentru prima dată. Iisus, Buddha, Zoroastru, Lao-Tse, Hermes Trismegistus şi Sanat Kumara (Străvechiul Timpurilor) au fost astfel de prooroci. Puteţi să-i numiţi şi pe mulţi alţii.

Ce vă voi oferi acum nu este o informaţie nouă. Mai degrabă are multe veacuri vechime. De fapt, face parte dintr-o colecţie de Cunoştinţe Secrete numită înţelepciunea Veşnic Tânără, pentru că este eternă. Câteva dintre aceste informaţii sunt mai străvechi decât însăşi planeta noastră (adică ne-a fost oferită ’ de către fiinţe mai inteligente de pe alte planete sau din alte sisteme). Din fericire pentru noi şi pentru alţi cercetători sinceri, această minunată colecţie de cunoştinţe a fost păstrată de câţiva mistici rari de pe Pământ, din India, Tibet, Europa şi America. „Povestea farfuriei“,  de pildă, este o poveste foarte străveche, cunoscută anumitor pământeni avansaţi pe parcursul a foarte multor secole.

Inainte să vă dezvălui întreaga poveste, vă voi „încerca“ minţile cu privire la mai multe lucruri despre zboru’ interplanetar şi spaţial. Primul lucru care trebuie realizat este că ZBORUL SPAŢIAL ESTE POSIBIL, după cum au arătat incursiunile noastre limitate în orbită, în jurul acestei planete şi cele de pe Lună. Cercetătorii noştri ştiinţifici de pe Pămân experimentează chiar acum construirea propriilor noastre „discuri“.

Acestea fiind spuse, vă întreb: ce ar fi putut preveni ca o altă planetă, mult mai avansată ca Pământul, să fi ajuns la aceeaşi concluzie mai demult? Şi, ajungând la o concluzie atât de definitivă ce i-ar fi oprit să construiască o navă spaţială sub forma logică de disc zburător care să folosească o putere mai bună decât cea a rachetelor, pentru a cuceri Spaţiul?

Să continuăm încă un pic această idee. De ce credeţi că este atât de greu, atât de contrar modului de gândire al cercetătorilor noştri moderni, să accepte ideea cum că farfuriile zburătoare există deja?

Vă spun eu de ce. Dacă oamenii noştri de ştiinţă „învăţaţi“ ar recunoaşte existenţa navelor spaţiale şi al fiinţelor din alte lumi, aceştia ar recunoaşte că planeta Pământ NU este singura’planetă din Univers care a produs forme de viaţă extrem de avansate. Să recunoşti un astfel de lucru ar însemna un atac teribil la adresa egoului uman înfocat. Ar forţa omul să accepte faptul că Pământul nu este locul considerat atât de avansat de unii dintre noi. Omului de pe Pământ nu îi place să admită acest lucru.

Adevărul, conform scrierilor antice hinduse, este că Pământul este doar un „nou-născut“ comparativ cu alte planete din univers. De exemplu, Venus este cu un întreg lanţ (perioadă de evoluţie) înaintea noastră. Astfel, formele inteligente de pe Venus sunt extrem de evoluate. Acest lucru trebuie să fie adevărat, pentru că rasa venusiană este incredibil de antică, în sensul că a fost creată cu multe milioane de ani în urmă,

Cât despre povestea primului om raţional de pe Pământ, aceasta începe cu adevărat în anul 18.617.841 î.Hr. Cu alte cuvinte, datarea epopeei noastre este anul optisprezece milioane, şase sute şaptesprezece mii, opt sute patruzeci şi unu înaintea naşterii lui Hristos.

In acel an de căpătâi, după cum a fost relevat în scrierile antice hinduse, prima navă spaţială a sosit de pe planeta Venus pentru a ateriza aici, pe Terra. De pe Venus, „Tărâmul Zeilor“, au venit Sanat Kumara (Stăpânul Flăcării) cu cei patru Mari Stăpâni ai lui şi cu o sută de asistenţi. Aceste fiinţe luminoase au avut grijă ca ’ sufletele omeneşti să se reîncarneze în corpuri fizice pe Pământ.

Până la momentul sosirii pe Terra a lui Sanat Kumara de pe Venus, omul nu poseda conştiinţa de sine. El era produsul a lungi veacuri de evoluţie lentă pe Pământ. Fizic, acesta semăna cu omul pe care îl vedem astăzi; dar mental, acesta se asemăna animalelor. Cu alte cuvinte, trăia doar în subconştientul său. Secţiunea frontală a creierului său era adormită.

„ Când Stăpânul Flăcării l-a văzut pe săracul om fără de minte, s-a simţit dator sa contribuie în mod direct la dezvoltarea acestuia. Şi-a folosit puterile spirituale pentru a trezi centrele individualităţii din pământean. Această întâmplare’ este „veriga lipsă“ a evoluţiei omului pe această planetă.      ‘

Stăpânul Sanat Kumara l-a numit pe primul om trezit la conştiinţă Adam, ca un tribut adus stăpânilor venusieni care au aparţinut rasei adamice de pe Venus. La momentul trezirii sale la conştiinţă, corpul lui Adam era androgin sau bisexual. Era o fiinţă cu două părţi, avand atât componente masculine, cât si feminine, perfect echilibrate cu corpul ’ sau material. Pentru a uşura producerea de urmaşi, Sanat Kumara a schimbat polarizarea sexuală a lui Adam, de la bisexual la unisexual. Astfel a fost creată Eva, care a devenit partenera lui Adam.


APOI PĂMÂNTUL S-A CUTREMURAT GROAZNIC!

Iar oceanele au VUIT peste pământ inundând TOATE zonele populate.

„Iar apele au triumfat cu măreţie pe Pământ; şi toate colinele înalte, ce se aflau sub cerul întins, au fost acoperite. Apa a crescut cu cincisprezece coti- iar MUNŢII au fost înghiţiţi. Şi TOATĂ SUFLAREA de pe Pământ S-Ă STINS, atât a orătăniilor, cât şi a vitelor, a jivinelor şi a fiecărei vieţuitoare de pe Pământ si TOTI OAMENII. Toate fiinţele ce inspirau suflarea vieţii, TOATE lucrurile de pe uscat, au încetat să mai trăiască“,

Facerea 7:19.

NOE şi puţinii săi discipoli credincioşi au fost, desigur, cruţaţi pentru ca rasa să poata dăinui, precum a plănuit Stăpânul Gânditorilor. Şi astfel a continuat până în zilele noastre. Un singur lucru este greşit. Unii dintre noi, pământenii, prea mulţi dintre noi de fapt, au refuzat să-şi dezvolte partea spirituală a vieţii, precum am evoluat în părţile mentale,’ tehnice şi materiale ale vieţii. Cât de ’ deplorabil! Ne-a fost spus în repetate rânduri: „Cu toate putinţele voastre de a căpăta, căpătaţi înţelegerea!“.

Aceasta însemnând ÎNŢELEPCIUNEA SPIRITUALĂ, nu-i aşa? De ce anume credeţi că are nevoie cel mai mult naţiunea noastră, de fapt, lumea întreagă, acum? De mai multe rachete ghidate? De mai multe bombardiere cu turboreactor supersonic? De o „rezervă“ mai bogată de bombe atomice si cu hidrogen? Nu! De un million de ori NU11 Voi cunoaşteţi răspunsul, la fel ca mine Avem nevoie de o TREZIRE SPIRITUALĂ dinamică!

Trebuie să trimitem o RAZĂ-DE- IUBIRE către fraţii noştri, oameni din toate ţările, şi să îi determinăm să aibă o „reacţie“ mai elevată. Dar pentru a trimite o astfel de Rază-de-Iubire, trebuie ca noi, la nivel individual, cât si colectiv, să simţim şi să experimentăm această TREZIRE SPIRITUALĂ dinamică Trebuie sa încetăm să ne mai înăbuşim înţelepciunea spirituală. Trebuie să nu permitem ca aceasta să fie sufocată de atenţia risipită pe probleme ce NU au legătură cu Spiritul. Doar adevărata RAZĂ-DE-IUBIRE (pe care ne-au desluşit-o Marii învăţători acum 2.000 de ani) poate anula efectul îngrozitoarei RAZE-LETALE cu care „se joacă“ omul.

Acest „Cunoscător“ dinăuntrul nostru este revelatorul întregii înţelepciuni adevărate şi poate fi contactat prin păstrarea atenţiei asupra Măreţului Sine Autentic sau asupra Prezentei- Dumnezeieşti din sufletele noastre.

Doar prin devotamentul acordat acestui centru spiritual dinăuntrul vostru îsi va revela „Cunoscătorul“ adevărata’ înţelepciune. Cei mai înţelepţi oameni care au trăit pe acest pământ si-au capătat judecata astfel!

OAMENI CREAŢI?

Cu ceva timp in urmă, un scriitor numit Robm Collyns a sugerat într-un articol că rasa reptilienilor a avut o influentă majoră de-a lungul istoriei. Collyns era de părere ca rasa reptilienilor l-a creat pe om si l-a aşezat aici, pe această planetă.

Vechile legende sumeriene, babiloniene, egiptene şi greceşti fac referire la zeităţi asemănătoare „şerpilor“, despre care se crede că au locuit odată în „infern“. în acest context, grădina raiului capătă o valoare şi o semnificaţie suplimentare, posibil de’o importanţă supremă. Legendele curate din Australia şi din insulele Pacificului oferă referinţe nenumărate în legătură cu zeităţile/ fiinţele asemănătoare şerpilor, care erau asociate în Antichitate cu enigma creaţiei în acea zonă. (Notă: De fapt, există relatări despre peşteri australiene, mai ales din zonele Black Mountain,

North Queensland şi Nullarbor din sudul Australiei, care au fost locul a numeroase dispariţii. De asemenea, există poveşti despre tuneluri antice, aflate sub insulele polineziene şi cunoscute doar de „kahunase“ sau de „vraci“, în care se presupune că sălăşluiesc fiinţe neomeneşti. Simbolul şarpelui în spirală este întâlnit în întregul Pacific şi este universal asociat cu enigma creaţiei).

Din cele mai vechi timpuri, simbolul şarpelui se poate întâlni în multe părţi ale lumii, dar indubitabil, cea mai fascinantă portretizare este un detaliu de pe un papirus magic egiptean, expus la British Museum, înfăţişând un şarpe cuprins într-un disc ce emite raze. Cea mai neobişnuită formă a simbolului şarpelui este o’spirală reprezentând un şarpe încolăcit; acest simbol a fost descoperit ca petroglifă şi sub alte forme pictoriale în Marea Britânie, Grecia, Malta şi ^ Egipt, ca model de                olărit în New Mexico,  ca desene terestre pe Platoul Nazca, Peru, şi pe toate insulele Pacificului“ (Notă: Aproape fiecare locaţie menţionată aici s-a confruntat cu activitate subterană intensă).

Collins încheie: „… Legendele aborigene indică faptul că fiinţele asemeni reptilelor nu se fereau de război 1 iar o paralelă identică acesteia este I menţionată, de asemenea, în legendele \ hinduse despre poporul Naga, fiinţe sub , formă de şarpe care proveneau din una ; din cele şapte lumi (Notă: „infernul“ din ! Patala este considerat de hinduşi ca fiind cuibul fiinţelor asemenea reptilelor, care i se spune că conţine şapte niveluri, aflate i sub întreaga regiune a Hindustanului sau a Orientului îndepărtat).

Legendele aborigene (spun că) fiinţele asemeni reptilienilor au purtat multe războaie în jurul regiunii Ayers Rock, iar şanţurile verticale de aici servesc drept  mărturie a acestor războaie“.

In cartea Slujirea şarpelui, reverendul John Bathurst Deane a făcut următoarele declaraţii: „… Unul dintre (cei) cinci constructori ai Tebei era botezat după zeul-şarpe al fenicienilor, OFHION… Primul altar ridicat de ciclopi la Atena îi era dedicat lui «Ops / zeitatea reptiliană»..

Slujirea simbolică a şarpelui era atât de 1 obişnuită în Grecia, încât Justin Martyr îi acuză pe greci de introducerea acestuia între misterele  tuturor zeităţilor lor. Se spune că chinezii sunt superstiţioşi în alegerea unui teren pe care să construiască un sălas sau un mormânt: conferindu-1 capetelor, cozilor şi labelor diverşilor dragoni ce traiesc sub pământul nostru“. Dl Bathurst mai spune că hierogramele sau descrierile unui cerc (reprezentând soarele) cu aripi şi şerpi ieşind din acesta sunt caracteristici predominante „în hieroglifele persane, egiptene şi mexicane. în China, Hindustan, Grecia, Italia şi Asia Mică, acest simbol este reprezentat mai clar, dar mai rar şi a fost descoperit până şi în Marea Britanie“ (Slujirea şarpelui ’ urmărită în întreaga lume, de Rev. John Bathurst Deane, Londra, J.G. & F. Riyington, 1833).

In ’’Reptile veninoase” se mai spune astfel: „… Cobrele (conform legendei) sunt descendente ale poporului Naga, zeii- reptilieni ai Bharatului, sau vechea Indie. Slujirea acestora a fost datată în vremurile dravidiene preistorice, înainte de invazia ariană asupra subcontinentului, aproximativ în anul 1600 î.Hr.

Puterea poporului naga de a cauza vătămări corporale disproporţionate sau moarte aproape instantanee este explicată în Vedele hinduse ca o paralelă la energia creatoare sau cea a focului“. Cartea continuă prin relatarea faptului că poporul naga a apărut, se spune, la naşterea lui Guatama Siddharta, care mai târziu a devenit „Buddha“. Observaţi faptul că „Şarpele“ a jucat, de asemenea, un rol important în legendele formate în jurul unei alte figuri religioase hinduse, şi anume „Krişna“. Străvechea „fântână“ Sheshna din Benares, India, se spune că ar fi locul tradiţional unde a fost scris ghidul clasic al învăţăceilor yoghinî, Aforismele lui Patanjali despre yoga.

Această „fântână“ se spune că ar fi o intrare într-unul din sălaşurile subpământene ale’nagaşilor. Slujitorii „Mielului“ propovăduiesc faptul că toţi oamenii sunt egali SUB Dumnezeu, în timp ce „Şarpele“, sau „Bestia“, proclamă că anumiţi oameni sunt mai „sfinţi“ (zei) decât alţii, de aici rezultând atrocităţi îngrozitoare. Observaţi că acelaşi model al înşelăciunii pe care îl întâlnim în această situaţie este, în aparenţă, asemănător cu cel ce a fost folosit împotriva Evei, după cum se notează în capitolul 3 al Facerii. Satana i-a inspirat pe aceşti hinduşi derutaţi (urmaşi ai Evei) prin doctrinele hulitoare bazate pe minciuna „Voi toţi veţi fi precum zeii“, învăţătură aflată la baza yoga; şi anume, că prin captarea aşa- numitei „forţe universale“, sau „forţa şarpelui (Kundalini)“, se pot obţine ’ puteri supranaturale şi astfel să’devii un „zeu“. O astfel de practică ocultă a fost folosită de Adolf Hitler şi de ocultiştii teozofici, rosicrucieni, iezuiţi etc. care îl înconjurau, dar în loc să capteze „forţa universală“ mitică, ei s-au îndeletnicit cu puteri demonice, ce se ascundeau în spatele faţadei amăgitoare a acestei „forţe“ panteistice. Cum se pot explica altfel atrocităţile îngrozitoare comise de nazişti în cel de-al Doilea Război Mondial? S-ar putea să existe indicii ale faptului că societăţile oculte ale lui Hitler erau în legătură cil acest popor reptilian.

Printre acestea ar fi faptul că Hitler însuşi citise cartea Rasa care vine, scrisă de marele maestru rosicrucian Bulwer Lytton, care descrie o rasă subterană ce a captat o presupusă forţă numită „vrii“, identică „forţa şarpelui (Kundalini)“. Apoi, Hitler a organizat numeroase expediţii secrete în vederea explorării minelor şi peşterilor din diverse părţi ale lumii.

Este ciudat faptul că cel mai important centru al misticismului din Tibet este un templu uriaş numit PATALA, zvonindu- se de ani de zile că ar fi construit deasupra unor peşteri şi tuneluri de origine străveche. Ocultiştii budişti precum Robert Dickhoff şi alţii au susţinut că sub Asia Centrală există im tărâm’subteran antic, cunoscut sub numele de „Agharta“, din pricina căruia s-au luptat fiinţe subterane omeneşti şi reptiliene pentru a stăpâni oraşul antic, care pare să fi fost construit în timpuri predeluviene.

Părerea mea despre aceste scrieri este că, deşi descriu numeroase relatări ale popoarelor de la suprafaţă, ce au migrat în timpuri străvechi în această lume subterană şi acum locuiesc acolo, folosind o formă avansată de tehnologie, multe dintre acestea sunt umbrite de confuzia şi dezinformarea ce însoţesc adeseori implicarea ocultistă de care dau dovadă, cu siguranţă, mulţi din aceste regiuni.

About The Author

Christopher Doyon aka Commander X @ Jurnalul Conspiratiei
Anonymous 

Comments

comments