Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Omul Invizibil – Este posibil?

Omul Invizibil – Este posibil?

 

InvizibilN-ar fi minunat să poţi să dispari la comandă? Gânditi-vă la toate lucrurile absolut incredibile pe care le-aţi putea face dacă nu aţi fi vizibili ochiului uman. Aţi putea intra într-o cameră nevăzuţi. Aţi putea asculta conversaţiile private ale altora. Aţi putea să vizitati prieteni şi cunoscuţi fără ca ei să ştie că sunt „spionaţi”. Aţi putea merge la teatru, la cinema, un meci şi să staţi oriunde doriţi,’ chiar şi în culise.

Dacă aţi avea intenţii rele, aţi putea intra într-o bancă şi să ieşiţi cu un sac plin cu bani, iar banilor nu li s-ar simţi lipsa până nu ajungeţi în siguranţă acasă. Pe parcursul istoriei – credeţi sau nu – au existat acei indivizi care susţin că pot să îşi facă carnea şi oasele să „dispară“ in ochii altora. Aceşti maeştri experţi folosesc puteri mistice, metafizice şi’oculte. Sunt fiinţe umane avansate care au descoperit tehnici variate care le oferă puteri supranaturale. Unii dintre ei au folosit magia, alţii au abilităţi mentale medii. E ciudat, e bizar, dar aparent este posibil să înveţi singur astfel de tehnici. Unii spun că secretul invizibilităţii poate fi învăţat relativ repede. Alţii susţin că durează ani de studiu. Unii spun că se întâmplă din accident. Alţii declară că pot să dispară la comandă.

MOISE, MARELE MAGICIAN

Majoritatea dintre noi ne gândim la Moise ca fiind un muritor care s-a aflat cel mai aproape de Dumnezeu. In acord cu referinţele biblice, Moise chiar a vorbit cu Domnul. Oricum, puţini dintre noi îşi dau seama că Moise a fost un mare clarvăzător. El a fost un mistic care a înţeles şi a acţionat în concordanţă cu legile cosmice sau universale. EÎ era capabil să îşi transforme toiagul într-un şarpe când a fost în pericol şi putea să facă alte isprăvi fiindcă ştia anumite legi cosmice care i-au fost date de către Fiinţa Supremă. Majoritatea istoricilor evrei susţin că Moise a fost ucis de politicieni ambiţioşi, dar e posibil ca Moise să fii dispărut în momentul în care venise timpul să dispară. în cartea Antichităţi iudaice, de Joshep, citim următorul pasaj:

„In timp ce se îndrepta spre locul unde era să dispară în faţa lor, toţi l-au urmat plângând, dar Moise le făcu cu mâna tuturor care erau departe de el şi le-a spus să rămână în urmă în tăcere. Toţi aceia care l-au însoţit erau senatul, şi Eleazar, înaltul Preot, şi Joshua, conducătorul lor. De îndată ce au ajuns la muntele numit Abarim, Moise a îndepărtat senatul şi o manta l-a acoperit dintr-o dată şi a dispărut“.

Sunt cei care presupun că Moise a urcat la Ceruri, exact ca şi Hristos. Dar este o controversă pe subiectul ăsta. H. Spencer Lewis, fondator şi primul împărat al Ordinului Rosicracian, credea că norul se referea la ceea ce era un nor mistic şi că Iisus chiar a dispărut – posibil într-o altă dimensiune – în timp ce era în mormânt.

Oliver Leroy, o autoritate notabilă în religie, afirmă în studiul său despre sfinţii catolici: „Este posibil să considerăm dispariţia unei persoane levitate, nu prin înălţimile incredibile atinse, în înălţarea sa… dar prin fenomenul invizibilităţii, unele exemplificări pot fi găsite în vieţile unora dintre sfinţi“.

Când mintea inhibă emanarea radioactivităţii sale, încetează a fi sursa stimulilor mentali pentru alţii, aşaîncât devin inconştienţi la prezenţa unui adept al artei, la fel cum sunt inconştienţi de fiinţe invizibile care trăiesc la o rată de vibraţie diferită de a lor”. Aleister Crowley a scris: „adevăratul secret al in vizibilităţii nu se ocupă deloc cu legile opticii. Trucul constăîn aîmpiedica oamenii să te observe atunci când în mod normal te-ar observa.

ÎNVĂLUIT ÎNTR-UN NOR

E ceva deosebit la un nor întunecat care invocă gânduri de mister. Armate întregi se ştie că au dispărut în nori. în timpul Primului Război Mondial, un detaşament de soldaţi australieni a mărşăluit înspre o vale acoperită de ceaţă şi nu a mai fost văzut vreodată. Nu vorbim aici despre doi sau trei oameni, ci despre un detaşament întreg. Asemenea cazuri sunt foarte bine documentate şi pot fi găsite în multe cărţi sau jurnale. Mai recent, un mistic canadian, Richard Maurice Bucke, a avut o experienţă similară. El a afirmat că fără nici uri fel de avertisment s-a regăsit învăluit într-un nor de culoarea flăcărilor. Preţ de o clipă a crezut că era un incendiu mare undeva, dar apoi şi-a dat seama că lumina era din interiorul lui. A simţit un fel de exaltare, de bucurie, însoţită de o iluminare intelectuală destul de dificil de descris. Bucke a fost atât de mişcat de această experienţă, încât a petrecut restul vieţii studiind-o.

Denumirea lui specială pentru asta a fost conştiinţa cosmică. Astfel de auto- iluminare face parte din practicarea invizibilităţii, după spusele multora care au reuşit isprăvi remarcabile asemănătoare, care s-ar putea să nu mai fie atât de remarcabile odată ce se înţeleg întru totul principiile după care se poate aplica aceasta. Spiritualiştii o numesc ectoplasmă.

Dacă aţi citit vreodată ceva despre istoria spiritualismului, veţi cunoaşte importanţa substanţei numită e’ctoplasriiă care curge din gurile sau alte orificii ale mediumurilor care se află în transă. Ei folosesc această ectoplasmă să facă o masă să leviteze sau uneori această substanţă asemănătoare vatei din zahăr poate sa se transforme într-o apariţie. Cercetătorul Charles Richet a studiat acest fenomen timp de mai mulţi ani. El putea să împartă formarea ectoplasmei în trei sau patru etape. Prima etapă presupunea nimic vizibil, dar erau rapoarte. Obiectele erau deseori mişcate. Cei aşezaţi se simţeau atinşi. A două etapă dezvăluia formarea unui nor. Acesta e de abia vizibil.

Când norul devine mai luminos, Richet o numeşte a treia etapă. în acest moment, o formă’umană nudă a început să se formeze. A patra etapă este cea în care corpul uman este complet format sau I materializat. Acea formă care reiese din ectoplasmă nu trebuie să fie umană. Poate fi un animal, sau flori, sau chiar un obiect neanimat. Unii spun că înainte să speri să devii invizibil trebuie să stăpâneşti arta | producerii ectoplasmei. Dar se poate. E nevoie doar de concentrare, meditaţie şi lipsirea de conştienţă.

METODA DE ŞAPTE PAŞI

Dacă doriţi să citiţi o carte grozavă, ar trebui să încercaţi să obţineţi cartea Invizibilitatea lui Steve Richards (Aquarian Publishing, England). Domnul Richards acoperă subiectul de la A la Z.

Metoda sa de şapte paşi este practicată considerabil şi singurul „echipament“ de care ai cu adevărat nevoie este un „laborator“, care, în acest caz, se întâmplă să fie o încăpere slab luminată doar din exterior. Un perete gol este de asemenea esenţial sau poate o uşă care duce înspre o încăpere întunecată. Cea mai importantă este intimitatea. Prezenţa unui sceptic în încăpere va asigura eşecul.

Staţi comod şi în linişte. Vă fixaţi privire: spre un singur îoc. Asta e important. Se va forma atunci un nor în locul unde vă este fixată privirea. Dacă vă mutaţi privirea în alte locuri în încăpere, norul nu va avea cum să se formeze. Efortul este cumulativ. Cu cât este mai lungă perioada de timp în care priviţi punctul fix, cu atât mai clar se formează norul. Pentru cele mai bune rezultate, Richard sugerează să vă de-focusaţi ochii. Priviţi dincolo de ceea ce este în faţa voastră, ca şi cum aţi privi la kilometri distanţă. Unele autorităţi în domeniu sugerează să ţineţi ochii întredeschişi. Cu această idee va trebui să experimentaţi. Unii experţi spun că un noi se formează iriai bine cu uri fundal negru decât cu unul alb. Va trebui să exersaţi de- focusarea ochilor. Cu puţină concentrare veţi reuşi. Fără ea, tehnica este inutilă.

Se sugerează incantaţia, dar s-ar putea să vă distragă atenţia. Steve Richards nu o practică tocmai din acest motiv. Amintiţi- vă, trebuie să priviţi intens, de-focusaţi privirea, apoi folosiţi incantaţia. S-ar putea să vi se pară prea dificil. Iar dacă nu aveţi suficientă intimitate, nu încercaţi.

Dacă simţiţi nevoia să folosiţi incantaţia pentru formarea norului, folosiţi mantra RA-MA, care este numele unei zeităţi hinduse şi numele unui oraş unde a fost fondată Şcoala Profeţilor în Palestina Antică. RA reprezintă energia masculină. MA este cea negativă, potenţa feminină, împreună formează puterea creativă care a adus universul în existenţă din norul care a fost la început. Rostiţi fiecare silabă de 20 sau 25 de ori într-o şedinţă. Dacă vă e utilă, e bine. Dacă nu da nici im rezultat, renunţaţi la ea.


CHEIA SECRETĂ

Răbdarea este secretul aici. Nu vă descurajaţi. Nu se va întâmpla să vedeţi un nor de la prima încercare; s-ar putea să nu se întâmple chiar şi după încercări consecutive. Dar se va întâmpla dacă veţi continua să încercaţi.

Ceea ce s-ar putea să vedeţi după efort susţinut va fi ceva asemănător cu valurile de căldură. Asta nu e nimic altceva decât o infimă decolorare a atmosferei. Dacă suportul vizual este alb, puteţi presupune că aveţi rezultate în momentul în care vedeţi o pată. Un singur lucru este clar, când ajungeţi la rezultate, nu veţi mai vedea nimic altceva dincolo de ñor.

Pasul cinci implică construirea norului. Realizaţi asta prin a sta cu mâinile depărtate la o distanţă de aproximativ un metru. Apoi le împreunaţi. închipuiţi-vă că aveţi în mâini materie astrală pe care o comprimaţi. Vă împreunaţi mâinile, iar apoi le separaţi precum un om care cântă la acordeon. Această tehnică s-ar putea să funcţioneze, iar dacă funcţionează, s-ar putea să vizualizaţi mingi de lumină în mâini. Dacă nu funcţionează, încercaţi altă metodă.

O metodă care ar putea avea şanse de reuşită implică voinţă şi mişcarea ochilor. Nu veţi avea nevoie de mâini. Odată ce norul începe să se formeze, nu vă mai uitaţi la el. Lăsaţi energia să se adune în altă zonă a spaţiului. După o clipă, întoarceţi privirea’gradual înspre centru, unde norul principal se formează, în timp ce faceţi asta, comandaţi voinţei voastre să forţeze energia din alte părţi ale încăperii să se unească cu energia norului. Puteţi privi deasupra norului şi mutaţi cu voinţa proprie energia de acolo unind-o cu energia norului. Faceţi acelaşi lucru privind sub nor, de asemenea în ambele părţi ale acestuia. Cel mai important, nu vă pierdeţi controlul asupra ochilor. Nu este necesar. De fapt, ochii ar trebui să vă fie pasivi. Toate astea ar trebui să fie făcute mental.

Când deveniţi eficace în această tehnică, puteţi combina pasul cinci cu pasul doi, asta înseamnă că puteţi începe să construiţi procesul în acelaşi timp începând concentrarea care permite norului să se formeze în primul rând. Executând ambii paşi consecutiv ajută la uşurarea dirijării care de regulă însoţeşte experimentarea ocultă.

In încheierea lucrării sale, Steve Richards explică faptul că veţi întâmpina probabil unele dificultăţi cu norul după ce acesta e format. Va avea tendinţa să se împrăştie în cele patru colţuri ale încăperii. Asta este natural şi este în concordanţă cu legea termodinamicii. Dacă permiteţi să se întâmple asta, toată energia norului ’se va dispersa în mod egal în încăpere. Acţiunea de dispersare ia forma unui vârtej. Pentru a preveni dispersarea norului trebuie creat un contravârtej. Vârtejul dispersării norului este mereu în sensul acelor de ceasornic. Ceea ce trebuie să faceţi este să vă folosiţi de propria voinţă pentru a îl face să îşi schimbe sensul de rotire. Rezultatul va fi intensificarea şi micşorarea norului, în acest punct se sugerează alternarea acestui pas cu pasul cinci, construind mai multă energie în nor, iar consecutiv reuşind să faceţi norul să se învârtă în direcţia opusă acelor de ceasornic.

Combinând pasul cinci cu pasul şase vă va da cel mai probabil un nor incredibil de dens. Folosind această metodă, unii experţi au reuşit să blocheze lumina unui bec de 150 de waţi. Metoda a fost de asemenea comparată cu formarea unei nebuloase în spaţiul cosmic. Se presupune că astfel se formează galaxiile, cu nori ^ imenşi rotindu-se şi condensându-se până ce se ajunge la formarea planetelor. în acest punct, Richards susţine că sunteţi pregătiţi să deveniţi invizibili – cu ajutorul norului, bineînţeles. Vom presupune că aveţi format un nor bine definit plin cu muită substanţă astrală. Acum trebuie să atrageţi norul pentru a deveni invizibili. Norul trebuie să fie suficient de mare pentru a vă acoperi complet.

Norul s-ar putea să strălucească. Nu vreţi asta fiindcă strălucirea e ca o lumină. Ceea ce vă doriţi este ceva neutru, ceva ce se va contopi cu fundalul. Folosiţi-vă de puterea voinţei. Strălucirea poate fi blocată. Când norul imens vă va fi învăluit, priviţi în oglindă pentru a observa dacă vă puteţi vedea reflecţia. Dacă nu o vedeţi, aţi reuşit!

ÎN „TĂCERE“

Este destul de posibil să deveniţi invizibili fără a produce o ceaţă sau un nor, dar se spune că este mai dificil de realizat actul „dispariţiei“ cu o astfel de metodologie, din simplul motiv că majoritatea dintre noi nu posedă puteri atât de avansate de concentrare.

Madame David-Neel, în cartea sa Magie şi mister în Tibet explică următoarele: dacă mergi prin mulţimi de oameni strigând şi izbindu-te de’oameni, vei reuşi să devii aproape invizibil. Dar dacă umbli fără a face nici un zgomot, atingând pe nimeni, fără a privi pe nimeni, s-ar putea să treci neobservat. Animalele fac asta tot timpul pentru a vâna. S-a evidenţiat de asemenea că, dacă stai nemişcat, poţi deveni invizibil. Dar există un impediment la această metodă. Mintea ta creează nelinişte. David- Neel spune: „Munca minţii tale generează o energie care se răspândeşte în jurul celui care o produce şi această energie se simte în moduri diferite de cei care ajung în contact cu ea“.

Ideea e să blocaţi întru totul acea energie, sau zgomot. Dacă reuşiţi asta, veţi deveni pe cât de silenţios posibil. Veţi putea fi încă vizibil. Asta înseamnă că un aparat foto sau o oglindă vă poate surprinde imaginea, dar veţi putea trece neobservat.

Un expert afirma: “Când mintea inhibă emanarea radioactivităţii sale, încetează a fi sursa stimulilor mentali pentru alţii, aşa încât devin inconştienţi la prezenţa unui Adept al Artei, la fel cum sunt inconştienţi de fiinţe invizibile care trăiesc la o rată de vibraţie diferită de a lor“. Aleister Crowley a scris: „Adevăratul secret al invizibilităţii nu se ocupă deloc cu legile opticii. Trucul constă în a împiedica oamenii să te observe atunci când în mod normal te-ar observa“.

Aparent, Crowley avea puterea de a se face neobservat de oameni. Intr-un experiment, a făcut o plimbare pe stradă purtând o coroană şi o mantie purpurie.

Nu a atras atenţia asupra sa. Eliphas Levi subliniază: „Un om, de exemplu, urmărit de ucigaşi, după ce aleargă pe o stradă laterală, se întoarce instantaneu şi se îndreaptă, cu o faţă calmă, înspre cei care îl urmăresc, sau se amestecă cu ei părând preocupat de aceeaşi urmărire. El cu siguranţă va deveni invizibil… Persoana care va fi văzută este mereu remarcată, iar cel care va rămâne neobservat se retrage şi dispare“.

VĂLUL INVIZIBILITĂŢII

Cu această tehnică poţi produce invizibilitate reală. Rosicrucianţii vă sfătuiesc să staţi în linişte ca şi cum aţi medita. închideţi ochii. Acum imaginaţi- vă că sunteţi complet încercuit de o perdea antifonată. închipuiţi-vă că atârnă asupra voastră, ascunzându-vă cu totul.  1 Gândiţi-vă la perdea până când îi simţiţi prezenţa, păstrând în gând ideea că perdeaua vă va face invizibili faţă de alţii. Cum  puteţi să vă daţi seama dacă experimentul a avut succes? Simplu. Poziţionaţi o oglindă în punctul opus al încăperii, dincolo de influenţa vălului. Veţi putea să vedeţi dincolo de perdea, dar privitorii nu vor putea vedea înăuntru.

Dacă reuşiţi, nu vă veţi vedea reflecţia în oglindă.Dar nu speraţi pentru un succes imediat. Acordaţi-vă suficient timp pentru a obţine asta. Aveţi răbdare şi nu vă descurajaţi. Obţinerea puterilor oculte nu e facilă. Puteţi fi siguri că aceia care sunt eficienţi în asta au enorm de multă răbdare.

About The Author

Christopher Doyon aka Commander X @ Jurnalul Conspiratiei
Anonymous 

Comments

comments