Home / Conspiratii Mondiale / Altele / „O gaura a Iadului” s-a deschis in Guatemala

„O gaura a Iadului” s-a deschis in Guatemala

 

gaura-a-iaduluiO întâmplare cel puţin insolită s-a petrecut în Guatemala. La câteva zile de la erupţia vulcanului Pacaya, un crater gigantic a apărut în oraşul Ciudad de Guatemala, după ce o furtună tropicală a «săpat efectiv canale tranşee» sub structura oraşului. ’

După erupţia vulcanului Pacaya din data de 27 mai 2010, cetăţenii Guatemalei au fost inundaţi de lavă, nisip negru şi cenuşă. Atunci, în timpul erupţiei, chiar un prezentator de ştiri a fost omorât de pietrele şi bolovanii ce zburau în toate direcţiile prin aer.

Apoi, până să se dezmeticească, cetăţenii au fost loviţi puternic şi de furtuna tropicală Agatha, la numai două zile distanţă, care a omorât peste 115 persoane.


Preşedintele Guatemalei, Alvăro Colom, a declarat că peste 120.000 de cetăţeni au fost evacuaţi şi aproape 30.000 dorm în adăposturi temporare. Gel puţin nouă râuri au ieşit din matcă, 13 poduri s-au surpat, iar zonele avariate se întind pe toată suprafaţa Guatemalei.

Şi de parcă toate acestea nu erau de ajuns, în Ciudad de Guatemala s-au deschis efectiv porţile Iadului, din cauza toreriţilor puternici formaţi sub pământ, formându-se un crater imens care a înghiţit complet mai multe’ case, printre care o clădire de trei etaje.

Martori oculari spun că odată cu clădirile au fost înghiţiţi şi oameni în clipa în care pământul s-a surpat. Ei nu au mai fost găsiţi niciodată.

Comments

comments