Home / Conspiratii Mondiale / Controlul lumii / Noua era a „Urii”

Noua era a „Urii”

 

hateIntregul guvern a sponsorizat „războiul drogurilor” şi actualmente este o afacere de profit menită să finanţeze diferite activităţi ilegale din întreaga lume. Drogurile ilegale comandă preţuri- ridicate pe piaţa neagră. Dacă se renunţă la ilegalitatea drogurilor, atunci se renunţă şi la uriaşe cantităţi de bani şi profit. Autorităţile nu au interes ca să legalizeze drogurile, dar nu din motivele stipulate de media.

Dacă drogurile sunt legalizate, de fapt crimele s-ar diminua, deoarece imensele sume de bani comandate pentru droguri ar dispărea. Aplicarea legislaţiei, prin legi de confiscare, pot, în mod legal, să fure bani şi proprietăţi de la dealeni şi utilizatorii de droguri „suspectaţi”, furnizând capital pentru a finanţa agenda secretă. Atâta vreme cât se fac bani, drogurile rămân ilegale şi profitabile pentru Grupul Secret.

Planul Grupului Secret este să favorizeze şi să finanţeze în secret un război civil pe linii rasiale, prin intermediul agenţilor, în ghetourile de negri şi hispanici din oraşele principale.

De îndată ce reuşeşte să controleze legislaţia, Grupul Secret va înarma minorităţile insurgente cu arme de atac pentru a fi utilizate, în esenţă, împotriva minorităţii şi a non- minorităţii individuale neînarmate. Departamentele locale de poliţie vor fi dezarmate. Se va apela la forţa armată, dar va fi insuficientă pentru a controla situaţia, din cauza unei artificiale „breşe în lanţul de comandă”. în mijlocul haosului. Grupul va conduce sistematic asasinatele civililor americani cheie şi ale liderilor militari care nu au suportat politicile Grupului sau au fost împotriva agenţilor săi cheie. Războiul civil favorizat în secret de Grup va înfricoşa „America de mijloc”, conducând-o la adoptarea guvernării Grupului. După anul 2020, războiul civil va fi utilizat de Grup drept scuză pentru genocidul împotriva rasei africane şi hispanice. Practic, sunt vizate sute de alte mici rase. Aceasta va avea loc pe o perioadă mai îndelungată decât experimentul german de dinaintea şi din timpul celui de al Doilea Război Mondial.


Scalarea înapoi curentă a legislaţiei drepturilor civile în Statele Unite ale Americii a fost finanţată sub acoperire de Grupul Secret. Cei mai mulţi politicieni, la nivel local, statal şi riaţibnal, au fost mai mult decât bucuroşi să plaseze legi care limitau demnitatea umană, aceasta numai dacă li se introduceau suficient de mulţi bani în buzunare. Pentru a-şi continua agenda ascunsă. Grupul Secret are o mulţime de bani de cheltuit pe politicienii lăcomiţi.

In timp ce mulţi oameni din Statele Unite au fost mai mult decât dispuşi să âceepte noua eră a „urii” retorice referitoare la homosexuali, grupuri de minorităţi, mame singufşşl săi aci alţii au realizat că există o influenţă mult mai sinistră la muncă în lumea de azi. 0 influenţă care are control la cele mai de sus niveluri ale infrastructurii militare şi politice ale ţării.

Comments

comments