Home / Conspiratii Mondiale / Extrateresti / Ministru Canadian spune ca OZN-urile sunt extraterestre

Ministru Canadian spune ca OZN-urile sunt extraterestre

 

ministru-canadeiCa foarte mulţi dintre oficialii de vârf din guvernele lumii, onorabilul Paul Hellyer a fost puţin interesat de subiectul OZN-urilor. Cariera sa politică în Canada nu i-a lăsat nici un moment liber pentru un astfel de “zbor de fantezie,” termenul său pentru farfuriile zburătoare şi ocupanţii lor. A fost un mo¬ment pe 3 iunie 1967, ca să fiu exact el era încă ministrul Apărării Naţionale în Canada, când a atins, scurt, această temă în mod public. A fost transportat cu elicopterul ca să inaugureze oficial o pistă de aterizare OZN în Sf. Paul, Alberta.

Oraşul construise pista de aterizare cu ocazia Proiectului de Celebrare Centenal Canadian şi ca un simbol al păstrării spaţiului cosmic liber de orice război uman.

Semnul de lângă pistă spune: “Suprafaţa primei piste de aterizare OZN din lume a fost desemnată, internaţional, de oraşul Sf. Paul drept simbol al credinţei noastre că omenirea va menţine universul liber de războaie naţionale şi dispute.”

Că viitoarele călătorii în spaţiu vor fi lipsite de orice pericol pentru toate fiinţele intergalactice, toţi vizitatorii de pe Pământ sau de oriunde altundeva sunt bineveniţi pe acest teritoriu şi în oraşul Sf. Paul.

Acel sentiment i-a căzut bine lui Hellyer. De-a lungul vieţii sale, Hellyer s-a opus înarmă¬rii spaţiului şi este cunoscut pentru sprijinirea Trata¬tului de Conservare a Spaţiului, tratat ce interzice folo¬sirea armelor în spaţiu.

Hellyer a crezut că pista de aterizare a fost doar o idee inovatoare a unei comunităţi canadiene progresiste, dispusă să plătească pentru plimbarea sa cu elicopterul şi nu s-a gândit la OZN-uri ca având implicaţii serioase politice.

A vedea înseamnâ a crede

Când Hellyer a vizionat o emisiune TV realizată de regretatul Peter Jennings, numită “A vedea înseamnă a crede , în februarie 2005, convingerile lui păreau să se schimbe radical peste noapte.

Programul de televiziune l-a determinat să citească o carte ce stătea pe raftul său de doi ani: “The Day After Roswell“ (Ziua de după Roswell) de Philip Corso. Hellyer a fost impresionat de faptul că Corso dădea nume reale ale unor oameni ce puteau fi verificaţi în mod separat, precum şi evenimente şi instituţii care au existat în lumea reală.

Hellyer a decis să înceapă propria lui căutare a adevărului pentru a se convinge singur dacă cartea lui Corso era exactă sau doar “o operă de ficţiune.” El a vorbit cu un general în retragere al United States Air Force, care pur şi simplu i-a spus, ‘‘Fiecare cuvânt este adevărat, şi mai mult.”

Hellyer a început apoi să îl bată la cap pe general despre al său “şi mai mult”. Hellyer susţine că generalul i-a spus, lucruri remarcabile în ceea ce priveşte OZN- urile şi ipoteza vieţii extraterestre, că extratereştrii au vizitat Pământul cel puţin din 1947.

Vorbind public despre OZN-uri

Fiind acum pe deplin convins de realitatea feno¬menului OZN, Hellyer a acceptat să vorbească la o conferinţă numită “Exo-Politics Toronto” despre ceea ce el a numit “unele dintre cele mai importante întrebări politice care trebuie abordate.”

In primul rând, Hellyer a declarat că muşamalizarea OZN este “cea mai mare şi cea mai de succes muşamalizare din istoria lumii.”

A confirmat faptul că el şi alţiînalfi funcţionari politici chiar şi la nivelul fostului sâu post de ministru al Apărării, sunt pur şi simplu lasatiîn afară atunci când vine vorba de informaţii cu privire la OZN-uri şi vizitele extratereştrilor.

Dintr-o perspectiva democratică, oamenii trebuie să pnn urmare’ Precauţi cu privire la lucruri precum supravegherea, transparenta şi responsabilitatea ce- or care deţin cunoştinţe sau care dezvoltă proiecte tehnologice şi de altă natură cu privire la extratereştri.”

De ce să-i numim pe extratereştri duşmani?

A doua ca importanţă printre aceste probleme profunde de politică este desemnarea de către armata Statelor Unite a extratereştrilor drept “inamici”. Hellyer a spus că aceasta a dus la dezvoltarea de “arme laser şi cu particule până la punctul în care pot fi folosite împotriva vizitatorilor din spaţiu.”

Această “ţintire“ a extratereştrilor i-a provocat lui Hellyer o profundă îngrijorare şi a întrebat: “Este înţelept să petrecem atât de mult timp şi bani pentru a construi sisteme de arme pentru a scăpa cerurile de vizitatorii extratereştri? Sunt ei cu adevărat duşmani sau doar exploratori legitimi veniţi de departe?”

Acesta este un punct important în ceea ce priveşte înţelegerea relaţiei dintre civilizaţiile extraterestre în vizită şi pacea mondială. La momentul la care Hellyer îşi ţinea discursul său, preşedintele George W. Bush decisese recent să construiască o bază pe Lună.

Hellyer crede că aceasta a fost o activare a unui plan lansat pentru prima oară de către mentorul lui Philip Corso, Lt.General Arthur Trudeau, pentru construirea unei baze din care ar putea fi monitorizaţi vizitatorii extratereştri şi, eventual, “ţintiţi” când se apropie de Pământ. Hellyer a subliniat din nou poziţia sa împotriva înarmării spaţiului, împotriva căreia se opune şi actualul guvern liberal al Canadei.


Incheierea muşamalizării

In partea finală a discursului lui Hellyer, el a cerut să se pună capăt muşamalizării OZN-urilor. El a declarat că “a venit momentul să se ridice vălul secretului” şi să aibă loc o “dezbatere informată despre o problemă care nu există oficial. Noi trebuie să înţelegem dovada fenomenului OZN, în vederea pregătirii complete a cetăţenilor din întreaga lume pentru adevărul despre extratereştri, în ciuda negării oficiale şi a secretului de către cei “în serviciu”.

El a cerut naşterea unor majore iniţiative globale pentru atingerea acestui scop şi a susţinut planurile exo-politice ale unor cercetători precum Alfred Webre pentru pregătirea “Deceniului de Contact”, în care umanitatea este pregătită pentru adevărul despre extra¬tereştri prin dezbateri informate şi educaţie.

“Paul Hellyer este primul politician de marcă”, scrie cercetătorul şi autorul exo-politic Dr. Michael E.

Salla, “ce vorbeşte public şi declară deschis adevărul despre prezenţa extraterestră.”

El deschide un drum pe care mulţi alţi politicieni de marcă sunt destinaţi să-l apuce. Ar fi înţelept dacă politicienii lumii arînvăţa rapid mai multe de la acest remarcabil om de stat canadian şi să ia aminte la sfaturile lui importante despre vizitatorii extratereştri şi “întrebările politice profunde şi importante care trebuie abordate. “

Tehnologia extraterestra, mântuirea noastrâ?

In luna februarie a anului 2007, la doi ani de la apariţia sa în Toronto, Hellyer a vorbit din nou despre subiectul extratereştrilor. Potrivit site- ului www.canada.com, el şi-a declarat convingerea că tehnologia avansată a civilizaţiilor extraterestre oferă cea mai bună speranţă pentru a “salva planeta noastră“ de pericolele schimbărilor climaterice.

Hellyer a solicitat o dezvăluire publică a tehnologiei extraterestre obţinute în timpul presupuselor accidente OZN – cum ar fi incidentul Roswell – pentru că el crede că o specie extraterestră poate oferi omenirii o alter¬nativă viabilă la combustibilii fosili.

Ingrijorat fiind de încălzirea globală aflată la un nivel fără precedent şi de partidele politice canadiene ce se luptă pe problema “verzilor”, Hellyer a spus că guvernele şi militarii au responsabilitatea de a “da pe faţă, curat, ceea ce ştiu” acum, mai mult ca niciodată.

“Schimbarea climaterică este problema numărul unu cu care se confruntă lumea de astăzi”, a spus. “Eu nu descurajez pe nimeni în a fi conştient «verde», dar mi-aş dori să văd ce tehnologie extraterestră ar putea elimina arderea combustibililor fosili de-a lungul unei generaţii şi care ar putea fi o cale pentru salvarea planetei noastre.”

Cum sâ ajungem de acolo aici

Hellyer a spus că cercetătorii OZN au adunat dovezi de netăgăduit cum că extratereştrii au vizitat planeta noastră. Datorită faptului că astfel de nave spaţiale ar trebui să străbată distanţe imense pentru a călători, OZN-urile trebuie să fie echipate cu un fel de sursă de combustibil sau sistem de propulsie avansat, a spus el.

Hellyer bănuieşte că guvernele din întreaga lume cunosc multe despre tehnologia extraterestră şi că această cunoaştere poate fi de ajuns pentru a salva planeta, dacă este aplicată problemelor noastre suficient de repede. Michael D. Robertis, de la Societatea Scepticilor din Ontario pentru Investigaţii Critice, a recunoscut că (în timp ce el se îndoieşte de realitatea existenţei extratereştrilor şi de faptul că ei au vizitat Pământul) nu există nici o îndoială că de cunoştinţele lor tehnice ar putea beneficia umanitatea.

“Pentru a fi călătorit sute de trilioane de kilometri”, a spus Robertis, “vizitatorii interstelari ar trebui să fie, cel puţin, o civilizaţie ce are mii – dacă nu chiar milioane – de ani înaintea noastră.

Ne putem imagina că ei au trecut prin propria lor eră a combustibililor fosili şi că au rezolvat problemele tară să fi suferit un fel de holocaust al poluării. Nu există nici o îndoială că ar avea soluţii diferite, combustibili diferiţi şi diferite surse de energie.”

Poate cel mai uimitor lucru despre discursurile publice ale lui Paul Hellyer într-un fel atât de ferm şi neechivoc este că de-abia au provocat valuri în lume, chiar şi cu ajutorul presei simpatizante.

In timp ce declaraţiile deschise ale lui Hellyer despre realitatea OZN-urilor pot părea că se apropie de realizarea dezvăluirii, cu majusculă, pe care unii o văd ca fiind Scopul Final, întreaga afacere, chiar având o acreditare şi sinceritate totală, a venit şi a plecat într-o aşa mare tăcere, încât trebuie să presupunem că timpul pentru deschiderea reală pur şi simplu nu a sosit încă.

Putem doar spera că, în cazul în care Dezvăluirea se întâmplă, aceasta va veni la un moment când va fi încă posibil să reacţionăm la o astfel de cunoaştere dintr-o perspectivă de libertate şi demnitate.

About The Author

Sean Casteel @ Jurnalul Conspiratiei
Jurnalist OZN 

Comments

comments