Home / Conspiratii Mondiale / Extrateresti / Membrii familiei regale britanice sunt reptilieni

Membrii familiei regale britanice sunt reptilieni

 

reptilieniMembrii familiei regale britanice formează un grup excentric. Gafe, scandaluri şi fapte pur şi simplu ciudate sunt parte integrală a vieţii lor aristocratice. Unii dintre ei chiar arată puţin caraghios. De ce se întâmplă asta? Să fie din cauză că, după cum ar spune unii, sunt extratereştri reptilieni care îşi schimbă forma?

Conform unei teorii, membrii familiei Windsor se adăposteau toţi de un bombardament al aviaţiei germane în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial când o bombă rătăcită a lovit adăpostul lor şi i-a ucis pe toţi. O navă extraterestră, care survola Pământul încă de la moartea reginei Victoria, s-a folosit de această oportunitate pentru a se infiltra printre oameni şi i-a înlo­cuit. Extratereştrii şi-au asumat identităţile acestora folosindu-se de puterile lor de a-şi schimba forma.

Se presupune că prinţul Philip este adevăratul conducător al grupului re­gal. Fascinaţia sa legată de OZN-uri nu este un hobby ascuns. Abonamentele sale la mai multe reviste trimestriale despre extratereştri şi presupusele vizite incognito făcute cu regularitate în zone în care s-au raportat apariţii şi zone secrete de prăbuşire a unor nave i-au permis să recepţioneze mesaje vitale şi să păstreze legătura cu vechii prieteni extratereştri. Se spune că îi este teamă să nu fie demascat şi că, urmărind fiecare teorie despre OZN-uri, se asigură că nici o informaţie privind adevărata sa identitate nu ajunge la public.

Poziţia prinţului Philip de cap al familiei extraterestre a fost, uneori, pusă sub semnul întrebării, deşi nu încape îndoială că el a fost unul dintre primii extratereştri regali – deghizarea este clar un model primitiv: uitaţi-vă doar la mărimea creştetului său şi la urechile sale! (Controversele legate de frunte par să se fi stins, dar e clar că încă mai există probleme cu urechile.) Unii spun că unchiul său, lordul Louis Mountbatten, a fost extraterestrul-şef, şi susţin că interesul său pentru OZN-uri, folosit drept acoperire, a fost transmis către loco­tenentul său. Asasinarea corpului său uman de către IRA în 1979 l-a obligat pe extraterestru să se întoarcă la nava-mamă.


Deşi unii cred că prezenţa extratereştrilor pe Pământ este benignă – că se află aici pentru a explora planeta şi a se folosi de identităţile lor regale pentru a vizita locuri şi a participa la evenimente la care majoritatea nu au acces alţii sugerează că scopul lor este mai sinistru.

Aceşti conspiraţionişti, printre care se numără fostul portar al formaţiei de fotbal Coventry City, prezentatorul sportiv şi purtătorul de cuvânt al Partidului Verde, David Icke (autointitulat fiul lui Dumnezeu), afirmă că membrii familiei regale britanice fac parte dintr-o conspiraţie de extratereştri reptilieni cu puterea de a-şi schimba forma pentru a cuceri lumea. Scopul lor este să creeze un stat totalitar, care să cuprindă întreaga lume, condus de o rasă superioară de creaturi nepământene. George W. Bush este şi el mem­bru al conspiraţiei: acel accident suferit în timp ce mânca un covrigel nu a fost doar o întâmplare nefericită; schimbările de formă cauzează ocazional răniri ale ţesuturilor umane.

Băutura lor preferată este, se crede, sângele oamenilor şi nu se sfiesc să-i reducă definitiv la tăcere pe cei care ameninţă să le dezvăluie adevărata iden­titate. A fost prinţesa Diana ucisă de această forţă extraterestră pentru că le descoperise secretul? Mult timp nedumerită de insistenţele lui Charles de a avea paturi diferite, chiar şi în perioada când ieşeau împreună şi în timpul căsniciei, se spune că într-o noapte, în cursul unei vizite neprogramate în dormitorul partenerului ei, a descoperit adevărul, pentru că în timpul nopţii ei revin la forma extraterestră. Din acel moment, susţin unii, zilele ei au fost numărate.

Comments

comments