Ingerii Terrei

 

ingerii-tereiAdam şi Eva au fost binecuvântaţi să aibă copii, iar seminţia adamică s-a extins şi a acoperit întregul glob. Noi toţi care neaflăm pe Pământ, indiferent deculoare şi de „condiţionarea credinţei”, suntem descendenţi direcţi ai lui Adam şi Eva şi descendenţi indirecţi ai rasei adamice de pe Venus.

După ce Sanat Kumara şi ajutoarele sale şi-au încheiat truda de a începe o rasă materială a umanităţii pe Pământ, s-au întors din nou pe Venus şi l-au lăsat pe om să evolueze şi mai mult pe scara vieţii, prin eforturile sale personale şi experienţele revelatoare. A fost normal ca Stăpânii Gânditori să-l părăsească pe om atunci, deoarece acele fiinţe geniale aparţineau unui lanţ al vieţii complet diferit comparativ cu al nostru. Pe msură ce secolele treceau, oamenii de pe Pământ învăţau multe secrete ale puterii universale, secrete pe care majoritatea oamenilor din zilele noastre le consideră strict moderne şi „noi”  descoperiri ştiinţifice. Cu toate acestea, adevărul ascuns este acela că ceea ce noi considerăm ca fiind ceva nou este de fapt „ceva vechi” pentru oamenii din farfurii ai planetelor locuite din spaţiu.

Aceştia sunt maeştri ai unei „stiinte secrete” a universului care este atât de străveche, încât originea i s-a pierdut odată cu trecerea timpului. Unele dintre adevărurile cunoscute de ei sunt vechi nu de milioane, ci de bilioane şi de trilioane de ani. O mare parte din această cunoaştere a fost răspândită de la o planetă la alta, cum ar fi „formula” pentru succesul zborului spaţial, a antigravitaţiei, a telekinezei etc. Nu există nimic NOU sub soare. deşi ştiinţa modernă doreşte ca lucrurile sa stea altfel.

Pe masură ce IQ-ul omului a crescut, civilizaţii minunate precum cele ale Atlantidei, Lemuriei şi Mu au fost create, dar de fiecare dată s-au destrămat sau au special distruse prin folosirea greşită a propriilor lor mari puteri. Pe lângă calamităţile rezultate de pe urma stupidităţii omeneşti , natura s-a revoltat, la rândul ei, de multe ori. Au avut loc cataclisme planetare majore, din cauza unei schimbări bruşte a polilor Pământului

Marele potop a fost unul dintre acestea. Este important deoarece face parte din întreaga poveste uimitoare a farfuriilor zburătoare, a extraterestrilor, a identităţi: acestora şi a desluşirii scopului lor, ce pare a fi „misterios”. Pe timpul lui Noe, Pământul şi-a schimbat polii. Deodată, un val imens, monstruos, a trecut peste toate zonele populate ale Jumn de atunci, distrugând aproape toate fiinţele vii. Toate înregistrările antice minunate, manuscrisele, secretele etc. au fost pierdute de umanitate, iar omul a fost forţat să ia de la capăt urcuşul său lung către Lumină. Am spus că TOTUL a fost pierdut? Nu chiar totul. Nu trebuie sa uitam fabuloasa „Biblie de Piatra”, Marea Piramida a Egiptului! Sa vedem acum în cel fel „se leagă” Marea Piramidă în context. Cu puţin timp înainte de Potopul din vremea lui Noe, Cei din Farfurii şi-au dat seama că un astfel de dezastru era iminent. Şi-au dat seama prin observaţiile lor făcute din spatiu,  că Pământul era pe cale să îşi SCHIMBE POZIŢIA. In acel puţin timp rămas înainte ca „schimbarea” să se producă, Cei din Farfurii, venusienii, au acţionat : pozitiv în numele bunăstării prezente şi viitoare a umanităţii. Stăpânii de pe Venus s-au hotărât să construiască un „altar al Domnului în mijlocul tărâmului egiptean şi o coloană la graniţă, tot în numele Domnului. Şi va fi un SEMN ce va sta drept MĂRTURIE a Domnului Tuturor pe pământul din Egipt”. (Isaia 19:19-20).


Fără îndoială cunoaşteţi faptul că Marea Piramidă a fost proiectată de fiinţe extraordinar de inteligente. Cunoştinţele perfecte de astronomie dezvăluite de piramidă au fost cele „originale” deţinute de Maeştrii Spaţiului şi a Timpului, stăpânii planetei Venus!

Invăţămintele interne dezvăluie că Stăpânul Gândi torilor l-a instruit pe unul dintre cei mai înţelepţi muritori de pe Pământ, regele Thoth, dezvăluindu-i CUM să construiască întregul edificiu. Thoth era un mare mistic şi coopera în totalitate cu venusienii, pentru că înţelesese cele CINCI scopuri vitale pe care avea să le împlinească ridicarea Marii Piramide:

  • Să păstreze Cunoştinţele Secrete pe Pământ;
  • Să prevesteasca viitorul pamantenilor;
  • Să servească drept Templu al Adevărului Mistic;
  • Să fie un SEMN sau un reper pentru navele spaţiale;
  • Să fie MĂRTURIE a Domnului Tuturor.

După cum ştiţi, au fost folosite anumite principii de construire ce sunt încă minuni ale lumii chiar şi în zilele noastre. De exemplu, pietrele au fost cuplate atât de precis în cadrul piramidei, încât, în prezent, abia poţi introduce o cartelă telefonică între ele. „Domnul Tuturor” se referă la acea fiinţă foarte evoluata si mareata, Iisus Hristos, al carui regat apartinea unei „alte lumi” (de pe alta lume), o planeta din sistemul nostru solar care este mult mai avansată decât a noastră în ceea ce priveşte dezvăluirea spirituală. Acest suflet extrem de spiritual s-a născut pe Pământ şi a devenit un învăţător nemaipomenit al Luminii şi Iubirii.

Aşadar a fost construită piramida, iar cunoştinţele străvechi au fost ascunse în pereţii săi de piatră pentru a persista peste veacuri. Noe, un căutător sincer al Luminii spirituale, a fost contactat de Oamenii din Farfurii si a fost  avertizat cu privire la schimbarea planetară ce avea să-i distrugă pe Oamenii Planetei Trei (Pământ). Aşa că Noe a construit o arcă, după cum a fost sfătuit.

Comments

comments