Home / Conspiratii Mondiale / Altele / (im)Posibilitatea lumilor subterane

(im)Posibilitatea lumilor subterane

 

lumi-subteranePotrivit unui comunicat emis, la începutul anului 2009, de Institutul Naţional de Antropologie şi Istorie (INAH), 30 de cercetători au localizat „intrarea unui tunel care duce la o serie de galerii situate sub templul „Şarpelui cu pene” (Quetzalcoatl), în care “ar putea fi depuse rămăşiţele pământeşti ale regilor” din acea epocă, a declarat Sergio Gomez, directorul acestui proiect arheologic.

Teotihuacan a fost capitala celui mai mare imperiu precolumbian fondat de azteci, la o distanţă de 50 de kilometri de Ciudad de Mexico.

Intrarea în tunel se află la o adâncime de 14 metri, iar de-a lungul celor 100 de metri cât măsoară galeria subterană se află o serie de camere cioplite în piatră.

Tunelul a fost descoperit graţie unei tehnologii ultramoderne, care a folosit radare şi scanere pentru a obţine imagini tridimensionale.

Tunelul a fost realizat înainte de construirea templului Quetzalcoatl, au anunţat cercetătorii, fiind zidit în urmă cu circa 1.800 de ani în acest imens oraş precolumbian, care, la apogeul său, în anul 650, era unul dintre cele mai mari cind oraşe ale lumii, având o populaţie de 250.000 de locuitori.

Preoţii azteci care au oficiat ceremonia de sigilare a tunelului au decorat poarta acestuia cu mii de ornamente realizate din cochilii şi pietre semipreţioase, aceste ofrande fiind descoperite de INAH în urma săpăturilor recente.

Timp de 4.500 de ani, oamenii au încercat să pătrundă secretele Marii Piramide de la Gizeh. De-a lungul timpului, multe dintre misterele care au înconjurat-o au fost descifrate, însă tunelurile care o traversează continuă să-i fascineze pe oamenii de ştiinţă. în consecinţă, o echipă de cercetători în robotică de la Universitatea britanică Leeds, în colaborare cu Consiliul Suprem al Antichităţilor din Egipt, va construi un robot care sa lămurească misterul tunetelor, informează independent.co.uk.

Marea Piramidă de la Gizeh, terminată în jurul anului 2.560te.n., este singura dintre cete şapte minuni ale lumii care a rezistat până în prezent. în centrul ei se află două camere, cunoscute sub numele de Camera Regelui şi Camera Reginei.

Din Camera Regelui, două tuneluri înguste pleacă la un unghi de 45 de grade spre exteriorul monumentului, iar oamenii de ştiinţă presupun că ele au fost construite pentru a-i permite spiritului regelui să plece spre bolta cerească prin ele. în schimb, în Camera Reginei există alte două tuneluri, la fel de înguste, orientate spre interiorul piramidei. Cercetătorii nu ştiu nici în ziua de astăzi care este scopul lor. în 1992, o cameră video a fost introdusă într-unul dintre

tuneluri. După 60 de metri, ea a dezvăluit prezenţa unei uşi de calcar, dotată cu două mânere de cupru. în 2002, oamenii de ştiinţă au forat prin uşa de calcar şi au dat de o nouă uşă, situată la doar 20 de centimetri de prima. Astfel, misiunea cercetătorilor de la Universitatea Leeds va fi să pătrundă dincolo de această a doua uşă, în spatele căreia cercetătorii nu au idee ce s-âr putea afla.

Robert Dickoff, în cartea sa Agharta, menţionează faptul că sub Marea Piramidă de la Gizeh se află camere secrete ce sunt conectate prin tuneluri cu lumea subterană. Dintr-o sursă egipteană s-a aflat că la baza piramidei se află trei tuneluri care radiază în direcţii diferite. Două conduc spre nord, respectiv spre vest şi se termină brusc.

Al treilea tunel se orientează spre est, fiind conectat în trecut cu Atlantida. în acele vremuri, Egiptul era colonia acestora. Prin Oceanul Atlantic şi Marea Mediterană se putea ajunge pe mare din Atlantida în Egipt. Doi suedezi au încercat să exploreze tunelul.

Din păcate nu se ştie unde au reuşit să ajungă şi dacă mai sunt în viaţă. Pur şi simplu au dispărut în tunel şi niciodată nu s-ău mai reîntors. Se crede că au murit, deoarece echipele de căutare nu au ajuns la ei. Din cauza dispariţiei celor doi, guvernul egiptean a interzis intrarea în cel de-al treilea tunel.

Se permite însă continuarea explorărilor în celelalte două. Există o mulţime de rapoarte ciudate care prezintă pe vechii egipteni (de fapt atlanteeni) în acel tunel foarte lung venind din lumea subterană.

Mulţi cred că cei doi suedezi se află acum în mâinile atlanteenilor, care nu îi mai lasă să se întoarcă. O carte de succes în Egipt este cea intitulată „Calea misterioasă spre lumea necunoscută”, în care se prezintă tunelul al treilea, cel fără de sfârşit, care porneşte de sub piramida de la Gizeh şi se continuă în lumea subterană.

Aşa cum prezintă Donnelly în cartea sa Atlantida – lumea antediluviană, piramidele, având patru laturi şi vârful uşor trunchiat, au fost ridicate pentru a cinsti memoria zeilor sacri aflaţi pe munţii din centrul Atlantidei. teritoriu din care au sosit constructorii piramidei. Este probabil că mesagerii zeilor din lumea subterană au sosit în vehicule care se deplasau rapid prin tunelurile care se deschid la baza piramidei. Se ştie că egiptenii fac parte dintr-o „civilizaţie fără copilărie”. De unde a venit acest popor? Cu ce familii etnice a fost înrudit? Mister.

Toate textele descoperite, când se referă la trecutul egiptenilor, o fac afirmând că descind dirr zei. La vechii egipteni, credinţele religioase se bazau pe un fundament acceptat şi perpetuat ca istorie: zeii au coborât în Egipt.


L-au ocupat şi au întemeiat Imperiul pe care dinastiile următoare – coborâtoare în sensul propriu al cuvântului din zei – l-au dus mai departe. Domnia zeilor a durat mii de ani, succesiunea lor la tron făcând o dinastie legendară, care începe cu Phtah, Amon, Ra, Su, Osiris, Set şi Horus. Trecerea de la aceştia la primele dinastii „istorice”, „umane” în înţelesul nostru, s-ar fi făcut gradual, prin încrucişări de sânge.

Horus este ultimul suveran al dinastiei divine (extraterestre). îi urmează dinastia „Urmaşilor lui Horus” („Sesu Hor”, traducerea mai exactă fiind „cei ce-au mers cu Horus”). Este o dinastie rămasă în acelaşi mister, iar tradiţia le atribuie întreaga civilizaţie care a făcut fala Egiptului de mai târziu. Adică ei i-au civilizat pe locuitorii Egiptului, ca şi cum zeii veniţi din cer s-ar fi hotărât să plece, nu înainte de a lăsa oamenilor cunoştinţele lor.

Construirea piramidelor este fundamentată tot pe învăţăturile lor. executate cu tehnologia lor. Capitala „urmaşilor lui Horus” era la Thini (Abydos). Domnia lor a fost în ceaţă până la descoperirea mormintelor subterane de la Faytah. în acele camere subterane au fost descoperite numele unor regi necunoscuţi: Djet, Den, Ti, Quad. Dinastiile thinite (din Capitală) sunt cele mai vechi cunoscute, dar şi ele rămân în umbră: faraonii de mai târziu, care aveau obsesia declarării tuturor strămoşilor, nu au ajuns niciodată mai departe de Menes.

Asta cu toate că dogma dinastică pretindea înşiruirea I ascendenţei până la Horus (fiindcă faraonul era un Horus

încarnat, sau. în limbajul inspirat de noile descoperiri genetice, era un descendent direct, în sens biologic, al „Celor Veniţi de Sus”, dintre care Horus era ultimul exponent).

De ce nu se făcea referire la această ascendenţă glorioasă, justificatoare pentru puterea absolută a tronului celor două Egipturi? Nici un faraon uman nu a făcut aceasta. Fiindcă preoţii au încercat de la bun început să transforme în mit, în religie, adevărul. Legăturile acestor preoţi cu „Frăţia Şarpelui” sunt deja o certitudine. Dacă nu cumva mă înşel, chiar aceşti înalţi prelaţi ai cultului solar au întemeiat această primă şi esenţială societate secretă, cu scopul de a tăinui apariţia umanităţii.

Au reuşit. Ce-i drept a fost un proces lung de câteva milenii, dar rezultatele sunt vizibile în cărţile de istorie: Ra este zeul Soare, Osiris este ipostaza sa diurnă, ucisă de Set în fiecare noapte şi renăscută în fiecare zi. Nu sunt percepuţi ca foşti regi din dinastia divină. Astfel, poporul a început

să uite realitatea străină, extraterestră, întipărită în sângele conducătorilor săi şi în civilizaţia de care se simţea mândru. O lume întreagă de fiinţe palpabile, o întreagă istorie a împreunării acestora cu oamenii neajutoraţi a fost deghizată în basme. Acesta este şi motivul pentru care, deocamdată, echipa de cercetători britanici nu a emis nici un comunicat oficial referitor la descoperirile lor. Un lucru rămâne însă cert: în Egiptul Antic a avut loc încrucişarea extratereştrilor cu fiinţe umane.

Un raport care a circulat de curând prezenta câţiva savanţi care au intrat într-un tunel din Africa de Vest.

Tunelul se continua sub ocean, în direcţia regiunii în care se presupune că a fost Atlantida.

în raport se afirmă că savanţii au ajuns într-un oraş subteran în care erau multe utilaje mecanice şi autovehicule cu motoare puternice. Cât adevăr este în acest raport nu putem ştii până apar altele care vor confirma cele relatate.

Un alt raport se referă la descoperirea unui oraş subteran de către savanţii brazilieni, la care au ajuns prinţr-un tunel subteran, deschis lângă graniţa dintre statele Parana şi Santa Catarina. Oraşe subterane au mai fost descoperite în zona podişului Matto Grosso, ale căror intrări sunt păzite de indieni din triburile Chavantes şi Bat.

După trei ani de căutări în Brazilia pentru descoperirea intrărilor în lumea subterană, exploratorul care ne-a relatat faptele a ajuns la concluzia că nu este necesară căutarea oraşelor subterane ale atlanteenilorîn munţii Roncador din Matto Grosso, aşa cum a făcut colonelul Gawcett, deoarece statele braziliene Parana şi Santa Caterina sunt străbătute de o reţea de tuneluri atlanteene, care conduc spre oraşele subterane.

Exploratorul organizează în prezent o expediţie cunoscută cu numele de Expediţia Agharta, având ca scop investigarea acestor tuneluri şi descoperirea oraşelor subterane la care conduc, după care se speră realizarea contactului cu şefii acestor oraşe, precum şi cu populaţia străvechii rase a atlanteenilor.

Se mai speră ca în lumea subterană să-şi găsească adăpostul, bineînţeles cu acceptul celor în drept, unii reprezentanţi ai rasei umane, care să se ferească astfel de radiaţiile radioactive care, eventual, vor surprinde rasa umană, fie în urma unui război nuclear, fie în urma unui accident la o centrală nucleară de tipul celor întâmplate la Cernobîl sau Fukushima!

About The Author

Dr. Emil Strainu @ Jurnalul Conspiratiei
Ufolog & Autor & General

Comments

comments