Home / Conspiratii Mondiale / Virusuri / Gripa porcina

Gripa porcina

 

Gripa porcinaIzbucnirea epidemiei de gripă H1N1, cunoscută mai bine sub nume­le de gripa porcina, a fost înregistrată, pentru prima dată, în Mexic, în aprilie 2009. Ulterior, boala s-a răspândit în întreaga lume, provocând moartea a mii de oameni şi ajungând la statutul oficial de pandemie, aşa cum este ea definită de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Dar, oare, a apărut în mod natural, aşa cum ni se sugerează?

Una dintre teorii afirmă că virusul, alcătuit dintr-un amestec greu de imaginat de elemente genetice ale gripei aviare, gripei porcine şi gripei uma­ne, a fost creat de un cartel bazat pe cercetare din industria farmaceutică. Se zvoneşte că acest grup s-a aflat sub presiuni tot mai accentuate, deoarece instituţiile de cercetare şi concurenţa din partea medicamentelor generice le-au afectat serios marjele de profit. S-ar părea că tulpina H1N1 a fost creată pentru a genera o sursă de venit foarte necesară.

Se crede că unele companii precum GlaxoSmithKline, Roche şi Baxter se află în fruntea acestei alianţe sinistre. Toate trei au fost primele care s-au prezentat când a fost vorba să ofere vaccinuri. Iar câştigurile financiare implicate sunt, cu adevărat, uluitoare. Doar GlaxoSmithKline, luată separat, poate câştiga miliarde de dolari producând doze de vaccin împotriva gripei porcine. Să fie aceasta injecţia de capital de care aceste companii au avut nevoie disperată?

Alţii cred că al-Qaeda a fost cea care a organizat un atentat bioterorist global. Cum măsurile de securitate din jurul ţărilor importante sunt tot mai greu de depăşit, grupul condus de Osama Bin Laden a optat pentru Mexic, datorită accesului fără probleme în această ţară. Şi, de o importanţă esenţială, datorită apropierii sale de SUA. Se ştie că populaţia hispanică din SUA este pe punctul de a atinge proporţii nemaivăzute, iar valurile de imigranţi, legali sau ilegali, din Mexic continuă să fie masive. Nu ar fi mexicanii vehiculul ideal pentru a răspândi un virus letal pe teritoriul aşa-zişilor necredincioşi?


O altă teorie îl acuză pe fostul preşedinte SUA, George W. Bush, şi pe amicii săi din industrie, care, furioşi că au pierdut puterea, ar fi pus la cale izbucnirea epidemiei de Gripa porcina. Aceşti oameni cred că, nemaifiind ocu­pat cu organizarea unor războaie semiclandestine în colţuri îndepărtate ale lumii şi cu reforme interne neconstituţionale născute din nebunia neocon- servatoare şi neocreştină şi fiind obligat să asiste la cultul lui Obama, Bush a cedat psihic şi a lansat această epidemie în Mexic în cadrul unui plan nebu­nesc de răzbunare.

Sau totul este o operă a organizaţiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)? într-o încercare disperată de a proteja animalele din lume şi de a reduce consumul de carne al oamenilor, este posibil ca acest grup sau o facţiune militantă din cadrul său să fi răspândit intenţionat boli precum boala vacii nebune, gripa aviară şi gripa porcina. Fără îndoială, aceste boli i-au determinat pe unii să nu mai mănânce animale.

Comments

comments