Home / Conspiratii Mondiale / Extrateresti / Extraterestrii exista

Extraterestrii exista

 

ExtraterestriiExistenţa extratereştrilor nu a fost încă demonstrată cu certi­tudine, dar relatările privind apariţii şi răpiri au generat, cu siguranţă, nenumărate speculaţii în legătură Cu motivele pentru care guvernul şi organele de control ar dori să ascundă existenţa lor sau cu posibilele intenţii ale extratereştrilor în ceea ce ne priveşte.

Cu adevărat tulburătoare este ideea că liderii lumii occidentale sunt pro­fund implicaţi în legături cu extraterestrii. Această implicare pare a fi, în primul rând, una de natură militară. Martorii declară că un număr deosebit de mare de OZN-uri sunt observate în preajma unor baze militare din lumea întreagă şi că există centre militare ascunse sub pământ pe tot teritoriul SUA. Oare ce ar putea să încerce să ascundă guvernul american? Există o teorie conform căreia extratereştrii vizitează sau sunt ţinuţi captivi în Zona 51 – zvon care circulă încă de la faimosul incident Roswell, din 1947.

în perioada dintre ianuarie şi septembrie 2009 s-au raportat mai multe apariţii de OZN-uri decât în oricare alt an de când au început să se ţină evidenţe, din 1997. Un astfel de raport a fost trimis de un pilot care survola Oxfordshire când a observat un disc zburător la aproximativ 60 m deasupra sa. Raportul a fost înaintat unui birou special de către controlorii de trafic, posibil de la baza Forţelor Aeriene Regale din Baize, iar un purtător de cu­vânt al Ministerului Apărării a confirmat că majoritatea rapoartelor provin într-adevăr din acel loc.

Desigur, nu toate rapoartele provin de la militari, iar în 1962 un băiat de 14 ani, pe nume Alex Birch, a fotografiat ceea ce părea a fi un grup întreg de farfurii zburătoare. Dar fantezia sa ştiinţifico-fantastică a fost spulberată la scurt timp după, când Ministerul Aviaţiei a ajuns la concluzia că fotografia nu surprindea OZN-uri, ci reflecţii ale razelor de soare produse de cristale de gheaţă, ce creau iluzia de farfurii zburătoare în atmosfera neclară. Răspunsul pare să indice că Ministerul Aviaţiei era mai degrabă preocupat să găsească o explicaţie prin care să excludă posibilitatea unei vizite extraterestre.

Extratereştrii sunt prezentaţi deseori ca fiind nişte omuleţi verzi inofen­sivi şi destul de neştiutori, dar mărturiile celor care susţin că au fost răpiţi de extratereştri şi supuşi la abuzuri, fără putinţa de a reacţiona, sugerează că, poate, intenţiile fiinţelor extraterestre nu sunt în întregime lăudabile.

în faimosul caz al lui Barney şi Betty Hill din 1961, care au raportat o perioadă de două ore din care nu-şi mai aminteau nimic, după ce observaseră un OZN pe cerul întunecat al New Hamsphire, şedinţele de hipnoză efec­tuate ulterior au dezvăluit că, aparent, cei doi nu fuseseră doar răpiţi de extratereştri, ci fuseseră supuşi şi unor teste fizice şi psihice. Ambii au ofe­rit descrieri clare a ceea ce este considerată, în prezent, imaginea tipică a unui extraterestru – cap mare cenuşiu, ochi oblici. După şase luni de ast­fel de şedinţe de hipnoză, doctorul terapeut Simon a redactat un raport de expertiză profesională în care afirma că Betty şi Barney fuseseră într-adevăr răpiţi şi duşi la bordul unei nave spaţiale. în anii care au urmat, soţii Hill au fost examinaţi de numeroşi cercetători şi oameni de ştiinţă şi nici unul dintre aceştia nu a respins teoria răpirii.


Desigur, nu putem şti sigur dacă relatările soţilor Hills şi a numeroase alte persoane care susţin că au fost răpite de extratereştri pot constitui dovezi solide ale existenţei acestora. Dar posibilitatea ca guvernele şi armatele să încheie o înţelegere cu o rasă extraterestră nu este de neconceput. în fond, de ce să nu le permită acestor fiinţe misterioase să ia animale şi oameni pentru experimente, inginerie genetică sau alte scopuri, în schimbul unei tehnologii care depăşeşte cu mult propriile noastre cunoştinţe ştiinţifice? Haideţi să privim lucrurile în faţă: tehnologia necesară pentru a călători prin galaxii îndepărtate ar eclipsa orice altceva am creat până acum şi toate guvernele ar vrea să pună mâna pe aşa ceva. Poveştile legate de răpiri ar sugera că extratereştrii şi cei care au de-a face cu ei s-au dovedit a fi prea puţin demni de încredere. Astfel de acţiuni sunt înspăimântătoare şi nu trădează altceva decât o conspiraţie răuvoitoare.

Poate că extratereştrii conving guvernele noastre că sunt interesaţi doar să exploreze. Dacă ar pretinde că nu au nici o intenţie dominatoare, extratereştrii s-ar putea afla pe planeta noastră chiar în această clipă, studiind rasa umană pentru o eventuală invazie. S-ar părea că soarta întregii noastre specii, ca să nu mai vorbim de cea a planetei, este în joc. Perspectiva unei lumi dominate de un popor extraterestru nu este deloc liniştitoare.

Cu toate acestea, majoritatea cazurilor în care au fost observate OZN-uri nu presupun vreun contact cu extratereştrii; am putea, eventual, să tragem de aici concluzia că, dacă extratereştrii vizitează planeta, nu sunt câtuşi de puţin interesaţi să efectueze teste şi experimente. Pe de altă parte, poate că nu vor să ne testeze deloc: s-or fi oprit doar să întrebe în ce direcţie trebuie să meargă.

Comments

comments