Home / Conspiratii Mondiale / Experimente / Experimentul Philadelphia – Cronicile ascunse

Experimentul Philadelphia – Cronicile ascunse

 

Experimentul PhiladelphiaTimp de mulţi ani, puţine informaţii noi au apărut în sprijinul afirmaţiei cum că moartea lui Jessup fusese plănuită. In aceeaşi măsură, nimeni nu strângea date nepublicate anterior despre însuşi Experimentul Philadelphia, iar astfel s-a constatat un declin în interesul pentru aceste probleme. Apoi, într-o seară destul de umedă din 1989, un individ misterios a venit la microfon la festivalul anual OZN/New Age, organizat de Tim Beckley în Phoenix, Arizona, şi i-a şocat pe sutele de participanţi, declarând că era un supravieţuitor al Experimentului Philadelphia. Liniştea s-a lăsat asupra auditoriului, iar cei prezenţi erau captivaţi, anticipând nişte dezvăluiri destul de uimitoare. Iniţial, mulţi au crezut că temperatul Bielek era un şarlatan, că nu era „întreg la minte“ şi că născocise de fapt această poveste destul de ciudată pentru a atrage atenţie.

Ei bine, mulţi ani au trecut de atunci şi Al Bielek a călătorit dintr-un capăt al continentului în celălalt şi a fost primit cu braţele deschise pe măsură ce oamenii care i-au auzit povestea realizează că este foarte probabil ca acesta să spună adevărul asa cum si-1 aminteşte.

EXPEDIAT LA MONTAUK

Chiar înainte de prima prăbuşire semnificativă a unui OZN în zona Roswell, New Mexico (pe data de 7 iulie 1947), am fost destituit din Marină. Din câte îmi amintesc acum, detaliile sunt destul de clare. în locul în care mă aflam aveam acces nelimitat la documentele şi registrele Marinei şi la un seif „negru“ pentru a întocmi un raport pentru Marină cu privire la istoria dezvoltării bombei atomice. Mă aflam la Los Alamos când m-au urcat într-un tren si m-au trimis la Washington. Apoi m-au trimis înapoi pe coasta de est, la Montauk. Pe atunci,

Montauk era o bază militară condusă de armată şi numită Fort Hero. Fort Hero, care exista de dinainte de Primul Război Mondial, era o bază militară pentru Marină şi Armată. Printre utilajele Armatei erau şi arme de apărare a coastei. Aceste arme ’masive se aflau pe transportatoare feroviare şi aveau depozite de armament şi aşa mai departe. Această bază a funcţionat pe perioada celui de-al Doilea Război Mondial şi după aceea şi funcţiona încă drept’bază militară în 1947-

ÎNAPOI IN 1883, CA AL BIELEK

Aşa că m-au trimis acolo şi deodată eram înapoi în anul 1883. M-au trimis în trecut. Ştiu că ar putea să pară o nebunie, dar cu toate astea, aşa s-a întâmplat. Au decis că trebuiau să scape cu adevărat de mine. Nu voiau să mă omoare-asta e cea mai uşoară cale de a trata o problemă, să scapi de cineva care ştie prea multe. Dar din motive ştiute doar de ei, au decis că nu pot să facă asta. Aşa că mi-au spălat creierul cu totul. M-au trimis în trecut. Mi-au implantat amintiri ale unui timp trecut şi m-au introdus într-o altă familie, familia Bielek.

PROIECTUL PHOENIX

Pe scurt, vreau să descriu Proiectul Phoenix, deoarece am fost implicat şi în acesta. A fost un proiect conceput ca rezultat al unei munci începute la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, în jurul anului 1947, la vremea când au relansat Experimentul Philadelphia.

Dar nu avea legătură cu Experimentul Philadelphia. Proiectul Phoenix a început în Laboratoarele Naţionale Brookhaven din Long Island şi privea în mod special un grup de imigranţi care erau cercetători cunoscuţi înainte de cel de-al Doilea Război Mondial. Cercetarea a început cu chestiuni de felul controlului minţii şi proiecte asociate cu asta. După ce am fost destituit, OZN-ul s-a prăbuşit în 1947, în zona Roswell, New Mexico. S-a înfiinţat o echipă guvernamentală care să investigheze incidentul, după ce Armata îl preluase şi după ce Armata a anunţat că a capturat un OZN (toate acestea sunt înregistrate public). Au trimis declaraţia la ziarele din Roswell şi aceasta încă face parte dintr-un comentariu TV şi un documentar realizat în Las Vegas, „OZN- urile drept dovadă“, de George Knapp.


Au investigat acest accident. în 1947 a avut loc un al doilea astfel de incident, altul în 1948 şi încă unul în 1949- în 1949, au prins unui viu, doar că acesta nu se asemăna cu cei morţi. Cel viu, pe care l-au numit EBE l, alerga pe câmpuri. Trebuie să presupun un pic aici pentru că nu i-am întrebat niciodată despre asta. L-am cunoscut pe Von Neumann mai târziu, sub identitatea Bielek, şi îmi amintesc câteva lucruri. Nu l-am’întrebat vreodată dacă vorbise cu acest individ, presupun că da, deoarece Von Neumann a obţinut de undeva indiciile cu privire la ce nu era în regulă cu Experimentul Philadelphia.

PIEDICI TEMPORALE

Ceea ce nu era în regulă şi trebuia corectat sună simplu teoretic, dar a fost foarte dificil de îndreptat practic. Fiecare fiinţă umană născută pe această planetă, de fapt chiar din momentul conceperii sale, are un set de aşa-numite piedici temporale. Sufletul este blocat în acel punct al curgerii timpului când are loc concepţia, aşa că totul merge înainte cu un ritm normal al funcţionării timpului, în principal în a patra dimensiune. Aşa că faci parte din societatea de zi cu zi. Când te trezeşti, o faci în timpul potrivit, cunoşti aceiaşi oameni, totul e la fel şi nu ai alunecat într-o altă realitate peste noapte. Eşti blocat într-o perioadă de timp. Aceste piedici rămân cu tine pentru tot restul vieţii. Când încetezi să trăieşti, acestea dispar şi eşti liber să mergi altundeva, să spunem aşa, în timp. Poţi să te reîncarnezi în alt timp, nu neapărat mai târziu. Poţi să mergi înapoi. Există câteva înregistrări care indică acest lucru. Dar acele piedici temporale sunt lucrurile care au fost întrerupte de puterea extraordinară a câmpurilor generate de abordarea lui Von Neumann.

Von Neumann a folosit patru dispozitive imense cu bobine Tesla. Nu erau bobinele Tesla obişnuite; Tesla realiza bobine sub forma conică. Erau acţionate, în perechi, de fiecare dintre generatoarele de 75-rw care funcţionau la o frecvenţă relativ redusă (impulsionată). Erau patru transmiţătoare cu frecvenţă radio, de doi megawatti fiecare (cw); erau de asemenea impulsionate la un ciclu de utilizare de 10%. Nu voi intra în detalii cu privire la frecvenţe. Puterea echivalentă era de aproximativ 80 megawatti (impulsionată). Antena era plasată pe catargul navei, iar personalul de pe punte se aflau aproape lângă aceasta. Nimeni, niciodată până atunci, nu a expus o fiinţă umană la asemenea câmpuri energetice puternice, cu atât mai puţin la astfel de câmpuri magnetice, incredibil de intense. Nimeni nu ştia ce avea să se întâmple. Nimeni nu s-a gândit la asta cu excepţia lui Tesla, care ştia că se va întâmpla ceva îngrozitor.

INVENTAREA UNUI COMPUTER

Acum, întrebarea era: ce faci ca să previi acest lucru? Problema a necesitat înţelegerea fundamentelor metafizicii, Von Neumann fiind nevoit să se întoarcă şi să-l facă. Vă puteţi imagina un olandez încăpăţânat, cufundat în matematică şi cu o mentalitate materialistă deosebit de puternică, să trebuiască deodată să abordeze metafizica? Sunt sigur că la început a fost un pic îngreţoşat, dar cu toate astea şi-a făcut temele. Şi a descoperit problema. Nu ştiu cum a rezolvat-o, dar a ştiut că avea nevoie de un computer… şi l-a conceput în cele din urmă.

About The Author

Christopher Doyon aka Commander X @ Jurnalul Conspiratiei
Anonymous 

Comments

comments