Home / Conspiratii Mondiale / Experimente / Experimente genetice si rapiri globale

Experimente genetice si rapiri globale

 

ExperimenteBaza din Antarctica, Nbul Berlin, a fost de asemenea adăpost periiju experimente naziste în ceea te priveşte controlul minţii, genetica şi hibridizarea (între oameni şi animale), ce au fost ajutate prin descbperiri şi perfecţionări ale microscopului Tesla de scalare-ă undelor,, şi care au dus ca Grupul Secret să descopere genomul uman. La sfârşitul anului 1980, Noul Berlin declara că conţinea o populaţie de peste 2.000.000 oameni loiali filozofiei naziste. Aceasta includea o aşa-numită „rasă ariână SS” care apareiit utiliza munca sclavilor pentru a extinde îthperiul subteran.

SCLAVI SEXUALI, SPIONI SAU ASASINI

Munca sclavilor utilizată de Grupul Secret este obţinută prin „inelele de răpire” din lumea întreagă. Aceste inele, de obicei,  iau copii fără adăpost din ţări lovite de sărăcie şi destul de îngrijorător copii din Statele Unite, Canada şi Europa. Doctorii nazişti au dezvoltat uii anumit drog  care,putea fi utilizat peçopii, inducând dureri mari şi tortură, îricşre copilul îşi pierdea cunoştinţa, în mod normal, şi era incofiştiept. Doctorul ii administra drogul, nu il lăsa să leşine şi astfel îi putea induce o dureremai mâre, pesteputerea umană de a  îndură, care în schimb 5r permite ştergerea memoriei copilului,creând un nou sclav. Copilul trebuia programat total de la început, începând cu o conştiinţă goala. Această tehnică de spăţaje a creierului sau controlul minţii permitea crearea tipului de persoană pe care îl doreau. Naziştii au creat mulţi dintre aceşti copii să devină sclavi sexuali Copiii era apoi utilizaţi de alţii pentru cât timp doreau aceştia şi erau disponibilizări Mnd nu mai erau de folos.

Joseph Mengele, doctorul nazist carea lucrat aproape de Adolf Hitler, nu a murit la sfârşitul războiulniy după cum menţionează rapoartele. Dr. Mepgele, datorită Operaţiunii Paperclip, a fost adus în secret, în Statele Unite, unde a stabilit un centru de cercetare a controlului minţii în Florida, care s-a specializat în manipularea minţii copiilor. Cercetarea, condusă de Mengele, a fost mai târziu să dezvolte şi să utilizeze, pentru câteva agenţii de spionaj ale Statelor Unite, nişte „cârtiţe” neştiutoare,gata să servească ca şi asasini sau spioni când era nevoie. Ideea de a avea de-a face cu copii il faşrinape nazişti deoarece creierul copiilor era deja uşor de controlat şi era mai uşor dê modificat decât al adulţilor. In plus, avéau abilitatea de a-i controla cu mai multă uşurinţă datorită vârstei şi de asemenea aceştia aveau deja abilitatea dea a utiliza un,copil a cărui minte era controlată în funcţie de ceea ce doreau ei. Dr. Mengele şi-a continuat sa faca experimente în ceea ce priveşte controlul mintii, aducând azi la reuşitele tehnologice în Controlul fdectronic al minţii şi a modificărilor de comportament.


Majoritatea cunoştinţelor de azi asupra controlului umâii âsupra minţii poate fidepistat încă de la cercetarea nazistă din timpul şi ded după răzbd. Această cercetare a fost căutată cu nerăbdare de Statele Unite, care ulterior au utilizat această informaţie pentru a efectua cercetări ulterioare cum ar fi proiectul CIA MIKULTRA (1953-1962) care explora hipnoză; condiţionară, privarea senzorială, drogurile, cultele religioase, microundele, psihochirurgia, implanturile pe creier, ESP, şi psiho-electronica.

„Foştii” oameni de ştiinţă nazişti şi doctorii, sub autoritatea CIA si NASA, au descoperit că unle experimente ale lor asupra subiecţilor umani neştiutori prezentau probleme de „dispoziţie”, şi subiecţii erau aruncaţi peste ferestre sau erau închişi în instituţii de boli mentale ceea ce putea duce la întrebări incomode. O soluţie se putea găsi în ştergerea memoriei victimelor, cu adăugarea unui bonus, acela de ăservi-într-un context clandestin, aşa cum explica un fost agent CIA Vietor Marchetti: „Amneziaera un scop măreţ,  agentul nu ştie ce a făcut, t îl trimiţi, el îşi face treaba. Când iese, îl ştergi”. Problema cu amnezia indusă hipnotic era „scurgerea”, adică vise sau flash-uri de memorie ale materialului reprimat. Instalarea unei „ecraţi de memorie” ar asigura ca orice aducere aminte să fie o  falsă memorie. Dr. Orne (om de ştiinţă al CIA şi membru al comisiei Fundaţiei Sindromului Falsă Memorie) scrie ca „acesţfenomen este mai uşor de produs decât amnezia totala, probabil deoarece elimină sentimentele subiective ale unui spatiu gol din memorie”. Pot fi adăugate straturi suplimentare de confuzie prin crearea pe cale hipnotică de personalităţi multiple, furnizând o matrice de poveşti de acoperire.

Autor: Tim R. Swartz

Comments

comments