Home / Conspiratii Mondiale / Controlul lumii / Conspiratia Virusului Ebola

Conspiratia Virusului Ebola

 

EbolaTeoriile conspiraţiei privind epidemiile de Ebola din Repu­blica Democrată Congo (numită iniţial Zair, nume utilizat şi pentru principala tulpină a virusului, Ebola-Zair) sunt la fel de virulente ca boala însăşi. Aproape 300 de oameni au murit în prima epidemie, iar de atunci alte zeci de cazuri au fost înregistrate în Republica Democrată Congo, inclusiv o epidemie în 2007 care a ucis 187 de oameni. O nouă tulpină a fost descoperită în Uganda în 2008, infectând aproape 150 de oameni. Până acum, numai în Africa virusul a ucis mii de oameni.

Ebola este un virus care incubează înăuntrul „gazdei“ sale umane în mai puţin de două săptămâni, transformând organele interne într-o pastă şi pro­vocând cheaguri de sânge, hemoragie şi leziuni cerebrale. Mai mult, boala este incurabilă, deşi aproximativ 10% dintre cei infectaţi supravieţuiesc.


Teoriile sunt similare suspiciunilor că SIDA ar fi o boală ucigătoare creată de oameni pentru a elimina aşa-zişii „consumatori inutili“ din lume: afro-ame- ricanii, homosexualii şi utilizatorii de droguri. Este posibil ca epidemiile de Ebola să fi fost puse la cale de cineva? Este posibil ca armata SUA sau Noua Ordine Mondială sau Naţiunile Unite sau Centrul pentru Controlul Bolilor să fi pus la punct un virus letal pentru a-i extermina pe consumatorii inutili pomeniţi mai sus? Sau pentru a da naştere unei epidemii mondiale? Oricare ar fi adevărul, ideea că o astfel de boală a fost creată intenţionat este cu ade­vărat sinistră.

Comments

comments