Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Desene animate

Desene animate

 

desene animatePentru unii, desenele pentru copii nu sunt decât o altă formă de manipulare a minţii prin metode prea puţin subtile. Astfel că nu prea a surprins pe nimeni când legătura dintre desenele animate şi controlul minţii a fost afirmată explicit. Un incident oarecum bizar din Japonia, care a determinat episoade de greaţă şi crize similare celor de epilepsie în cazul a peste 700 de copii, a provocat o anchetă la scară largă asupra efectelor pe care le-ar putea avea televiziunea şi a motivelor care ar fi putut provoca aceste reacţii fizice.

S-ar părea că aceste convulsii au fost cauzate de un anumit episod al unei serii celebre de desene animate, care îşi câştigase o popularitate uriaşă în rândurile tinerilor japonezi. O explozie colorată în spatele unuia dintre personajele populare a folosit o lumină stroboscopică, stimulând celulele ner­voase, ceea ce a determinat convulsii, senzaţie de sufocare, probleme de vedere şi greaţă.


Se crede că lumina stroboscopică produce un efect similar cu cel al hip­nozei; se presupune că acest caz nu a fost primul când persoane dependente de televizor au suferit atacuri de tip epileptic. Iar stimulii electronici par a fi capabili să inducă sarcini electrice în creierul unei persoane, cauzând, din nou, convulsii.

Rămâne întrebarea dacă este posibil ca desenele animate să se fi folosit de aparenţele inofensive pentru a ascunde un experiment efectuat asupra fanilor lor. Pentagonul, se zvoneşte, a cercetat efectele luminii stroboscopice pentru a produce o armă neletală, iar Rusia, se crede, a produs un virus informatic numit „666“ care afectează funcţiile organismului pe aceeaşi cale.

Comments

comments