Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Darele chimice lasate de avioane

Darele chimice lasate de avioane

 

Darele chimiceTeoria conspiraţiei care se referă la darele chimice afirmă că există avioane care pulverizează cu regularitate substanţe dăunătoare deasupra unor regiuni populate din lume, cu scopuri malefice. Pe cer, darele chimice se aseamănă jetului inofensiv format prin condensare în urma avioanelor, ceea ce asigură o acoperire a intenţiei lor josnice.

Mulţi cred că tehnologia din spatele dârelor chimice reprezintă un produs din arsenalul epocii Războiul Stelelor, susţinut de administraţia Reagan în anii ’80 şi utilizat în prezent de o grupare subversivă a guvernului SUA pentru a controla populaţia lumii. Suprapopularea devine o problemă tot mai gravă, având în vedere că spaţiul locuibil şi resursele naturale se diminuează rapid.

Darele chimice sunt o soluţie pentru această suprapopulare. Se crede că avioanele responsabile de pulverizarea de substanţe chimice periculoase reprezintă motivul din spatele apariţiei unui număr tot mai mare de boli infecţioase virale şi potenţial letale, precum viruşii H1N1 şi SARS, care, se presupune, au fost creaţi în laboratoare secrete.

O altă parte a acestui presupus plan este pregătirea unor parcuri naţio­nale, răspândite în lumea întreagă, menite să servească drept biosfere pen­tru a perpetua viaţa animală în perspectiva unui nou început la nivel global, moment în care populaţia de oameni va fi fost redusă până la doar o parte infimă din nivelul la care se va afla în secolul XXI.

Alţii speculează că darele chimice sunt utilizate de susţinătorii marilor corporaţii pentru a masca impactul gazelor de seră asupra încălzirii globale. Arzând sulf în stratosferă se creează o ceaţă mai rece care, pe termen scurt, are un efect pozitiv asupra temperaturii Pământului. Acest proces, numit întunecare globală, le permite celor mai multe industrii care poluează să-şi continue practicile şi să păstreze marje de profit ridicate, suprimând, în ace­laşi timp, alternativele mai ecologice.


O- altă teorie este că darele chimice fac parte dintr-o armă de manipu­lare a condiţiilor meteorologice, pe bază electromagnetică, pusă la punct de guvernul SUA prin intermediul programului HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Unii susţin că această armă a fost utilizată pen­tru a sprijini interesele industriei petroliere şi că personaje din interiorul guvernului au legătură cu aceasta.

S-a afirmat că darele chimice au făcut parte din planul de declanşare a valului tsunami din Oceanul Indian, în 2004, incident al cărui scop a fost de a obţine acces la provincia Aceh, cu bogate resurse de ţiţei. Se zvoneşte că aceeaşi armă a fost folosită pentru a intensifica puterea uraganului Katrina, o furtună care a blocat, în mare măsură, producţia internă de ţiţei şi gaz din zonele înconjurătoare, permiţându-le astfel companiilor petroliere din SUA să majoreze preţurile.

Susţinătorii acestei teorii sugerează şi că darele chimice au legătură cu cutremurul din 2008 din Sichuan, China, un aşa-zis dezastru natural care a afectat serios economia cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. A fost guver­nul SUA motivat de relaţia tot mai proastă cu China în contextul reducerii propriei sale importanţe în ierarhia comercială globală?

Unii adepţi ai acestor teorii cred că nu guvernul SUA s-ar afla în spatele dârelor chimice, ci că acestea sunt produsul unui grup secret interesat de o nouă ordine mondială care pune la cale o destabilizare globală pentru a slăbi superputerile lumii până când acestea nu ar mai putea împiedica ascensiunea unei autocraţii atotputernice bazată pe petrol.

Comments

comments