Home / Conspiratii Mondiale / Controlul lumii / Controlul populatiei

Controlul populatiei

 

Controlul populatieiAm vrea să credem că „epurarea etnică“ desfăşurată de Hitler aparţine trecutului, dar adepţii conspiraţiilor susţin că guvernele lumii investesc în scheme pentru controlul populatiei de câteva zeci de ani. în cartea sa Virusuri emergente, doctorul Leonard Horowitz afirmă că în laboratoarele americane de arme biologice se desfăşoară un program înspăimântător, în colaborare cu industria medicală. Horowitz prezintă do­vezi care, susţine el, demonstrează că homosexualii şi afro-americanii din New York, San Francisco şi Africa Centrală au fost ţinta unor vaccinări împo­triva hepatitei B cu seringi contaminate cu virusul SIDA în stare activă (prin intermediul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii din cadrul ONU) şi că exact această campanie a dus la explozia virusului HIV.

In termeni mult mai puţin clâri, Horowitz afirmă că întreaga generaţie a exploziei demografice postbelice a fost injectată cu vaccinuri împotriva poli­omielitei, dar care creşteau de şapte ori riscul de a dezvolta cancer. Pentru că vaccinurile erau amestecate, se crede, cu viruşi de cancer în stare activă, se estimează că unul din trei oameni care au avut ghinionul de a se naşte aproximativ în acea perioadă se va îmbolnăvi de cancer.


Horowitz explică şi că virusurile experimentale din vaccinurile adminis­trate militarilor înainte de Războiul din Golf sunt direct responsabile de sin­dromul care a afectat deja peste 200 000 de veterani şi se extinde rapid în rândurile soţiilor şi copiilor lor.

Asta ne face să ne întrebăm cum altfel am mai putea fi atacaţi. E posi­bil oare ca alimentele procesate excesiv cu substanţe chimice, care atrag câştiguri anuale de milioane în industriile fast-food, să fie şi ele o formă de control al populaţiei? Publicitatea îşi îndeplineşte scopul, iar oamenii par a fi prea ancoraţi în stilul lor de viaţă pentru a înţelege răul care li se face, intenţionat sau nu.

Este oare posibil ca toate bolile să fie produse de o armată de bărbaţi în negru? în pofida uimitoarelor progrese din sistemul de sănătate înregistrate în ultimii 100 de ani, milioane de oameni îşi pierd viaţa înainte de vreme in fiecare an. Să fie din cauză că sistemul „de sănătate“ se ocupă mai degrabă de crearea şi tratarea unor boli decât de mijloacele de a preveni, de la bun început, apariţia lor?

Comments

comments