Controlul Mintii

 

Controlul Mintii

Pentru o privire rapidă asupra adevăratelor capacităţi de controlare a minţii şi asupra tehnologiilor conexe, aşa cum erau aplicate de militari în baze secrete din jurul lumii, am face bine să consultăm un eseu clasic în astfel de cercetări, „The Dulce Base“ de Jason Bishop III, care a dezvăluit multe despre colaborarea dintre extraterestri şi oameni acum câţiva ani. în extrasul care urmează, Bishop face referire la experimentele care se făceau în imensa bază secretă localizată în Dulce, New Mexico:

Baza Dulce se ocupă cu studiul implanturilor pentru controlarea minţii; unităţi BIO-PSI; dispozitive cu frecvenţe foarte joase capabile să controleze starea generală, somnul şi bătăile inimii etc.

DARPA (Defence Advanced Research Projects Agency) foloseşte aceste tehnologii pentru manipularea populaţiei. Ea stabileşte proiectele, setul de priorităţi, coordonează eforturile generale şi ghidează participanţii la aceste activităţi. Proiecte aflate în strânsă legătură cu subiectul sunt studiate la Baza Sandia de Grupul Jason, alcătuit din 55 de oameni de ştiinţă. Aceştia au reuşit, în secret, sa controleze partea întunecată a tehnologiei şi ţin ascunse beneficiile acestor descoperiri.

Studiile care se fac la nivelul 4 al Bazei Dulce includ cercetări asupra aurei umane, precum şi toate aspectele visării, hipnozei, telepatiei etc. Ei ştiu cum să manipuleze corpul biopîasmatic al omului. Pot să încetinească ritmul inimii cu unde alfa profunde, pot induce un şoc static şi apoi să reprogrameze fiinţa umană prin intermediul unei legături directe creier-computer. Pot introduce date şi reacţii programate în mintea individului (impregnarea de informaţii – „librăria de vise“).

Intrăm într-o eră a tehnologizării puterilor psihice. Dezvoltarea tehnicilor de construire a maşinăriilor omului, războiul PSI, EDOM (Electronic Disolution Of Memory), RHIC (Radio-Hypnotic Intra-Cerebral Control) şi multe alte forme de controlare a comportamentului uman prin agenţi chimici, ultrasunete, radiaţii optice şi electromagnetice. Fizica conştiinţei…

Facem apel, în continuare, la scrierile cercetătorului Val Valerian pentru alte informaţii legate de capacităţile de controlare a minţii deţinute e Guvernul Secret:

O MODALITATE DE CONTROL MULT MAI EFICIENTĂ

O echipă de cercetare şi dezvoltare a laboratorului pentru Spaţiu şi Biologie al Universităţii California, aflată la Institutul de Cercetare a Creierului din Los Angeles, a găsit o modalitate de a stimula creierul creând un câmp electric complet în afara capului. Dr. W. Ross Adey a stimulat creierul cu impulsuri electrice de diferite intensităţi mult sub limitele considerate eficiente în vechile tehnici de implant.

Cu 10 ani înainte, dr. Delgado descria o societate ţinută sub controlul mintii prin manipulare cerebrală electronică. Pe la sfârşitul anilor ’60, controlul creierului de la depărtare era deja pe punctul de a f implementat ca tehnică funcţională.

In 1976, un tânăr om de stiintă de la Universitatea Rochefeller, pe nume dr. Adam Reed, a făcut o altă propunere conceptuală. El spunea că „până în 1996 vom putea coda şi transmite unde cerebrale dintr-un mic dispozitiv implantat în cutia craniană“.

Această idee promitea transmiterea de date dintr-un computer direct către creier, acţiune care copia unele dintre metodele folosite de grupuri extraterestre în procesele lor de educare forţată impuse androizilor şi umanoizilc care lucrau pentru ei. Acest proces a fost în cele din urmă concretizat şi folosit şi a creat bazele pentru dezvoltarea RHIC- EDOM şi a altor aplicaţii.

Forţele inteligente controlează deja de la distanţă indivizi care nu au nici o amintire legată de programarea lor, dar care vor îndeplini sarcini pentru care au fost programaţi prin simpla expunere la un semnal audio sau video. Aceşti oameni, care sunt adevăraţi cyborgi (indivizi umani alteraţi cerebral şi controlaţi), sunt mult mai puţin costisitori decât roboţii. Şi se pot şi înmulţi. Există în acest moment suficiente probe pentru a declara că asasinarea lui John şi a lui Robert Kennedy, la fel ca şi asasinarea lui Martin L. King Jr au fost realizate de indivizi programaţi prin tehnici RHIC-EDOM de către forţele inteligente.

Sistemul de justiţie în toate cazurile, cu excepţia câtorva, şi-a menţinut poziţia: comportamentul criminal nu poate fi indus prin metode hipnotice. Dacă forţele inteligente ale SUA şi din alte părţi ale lumii acţionează în afara legilor care se aplică restului lumii, atunci nu e nevoie de prea multă imaginaţie pentru a vedea unde ne vor conduce evenimentele, de acum înainte, dacă nu suntem vigilenţi.

DECLARAŢIA UNEI VICTIME

Pentru a înţelege cu adevărat ororile la care poate duce control mintii, trebuie să luăm la cunoştinţă experienţele celor care au trăit astfel de lucruri. Deşi multe victime supuse controlului mental au organizat proteste faţă de acţiunile la care au fost supuse, unele rapoarte sunt cu adevărat uimitoare în privinţa obiectivităţii şi a înţelegerii asupra situaţiei. lata un fragment din raportul lui Glen E. Nichols: Sunt o victimă a controlării minţii. Am fost controlată mental întreaga viaţă: 46 de ani. Am să încerc să rezum ceea ce îmi amintesc şi de ce scriu despre asta.


Am fost sub forţa unui control mental exterior mie realizat cu metode tipice de modificare comportamentală: hipnoză, droguri, şocuri electrice, tortură şi minciuni. Cred că cei mai mulţi oameni care înţeleg metodele societăţilor secrete m-ar putea numi „sclav grec“’. îmi amintesc că abuzatorii foloseau asupra mea metodele amintite mai sus când aveam doar 3 ani.

După cum ştiţi, aceste tratamente cauzează amnezie pentru a putea condiţiona şi distorsiona psihologic realitatea victimei conform ideii că persoana este, de fapt, un sclav.

De-a lungul anilor, aceste metode au fost folosite des asupra mea, uneori zilnic. Au existat momente când realizam circumstanţele condiţiei mele şi asta graţie unor oameni de bine care mă trezeau şi îmi explicau tratamentele la care eram supusă. Când începeam să realizez ce se întâmplă cu mine, abuzatorii mă găseau şi îşi intensificau acţiunile asupra mea. Foloseau des torturi, eter, droguri pentru blocarea memoriei şi şocuri electrice pentru curăţarea memoriei. Efectul acestor acţiuni mă făcea să uit ceea ce îmi spuseseră persoanele bine intenţionate.

Aparent, durele metode amintite mai sus nu erau suficiente pentru abuzatori. îmi amintesc că la vârsta de 12 ani, în 1959, aceşti oameni răi mi-au inserat temporar un receptor radio în ureche. Mi s-a spus că aveam o problemă de auz şi că trebuia să port acest dispozitiv ajutător.

Unii oameni din anturaj au avut obiecţii şi experimentul a fost oprit pentru o scurtă perioadă de timp.

Când aveam 15 ani, în 1962, aveau deja receptori radio de dimensiuni extrem de mici, îndeajuns de mici încât puteau să îmi implanteze unul pe conductul auditiv fără ca eu să realizez ceea ce mi se întâmplă.

Apoi foloseau mesaje subliminale, transmise la un volum foarte mic, pentru a mă controla. Puteau să îmi inducă sugestii post-hipnotice convingându-mă că am infecţii la ureche şi că trebuie să nu mă spăl in interiorul canalului auditiv pentru că altfel o să surzesc.

MESAJE CODIFICATE TRANSMISE SUBLIMINAL

Ocazional mă spălam în interiorul urechii şi găseam o bucăţică de metal pentru care cei din jurul meu găseau de fiecare dată o explicaţie. Găsirea dispozitivelor din ureche era mereu ştearsă din memorie cu aceleaşi metode.

Eforturile depuse de abuzatorii mei pentru a mă controla mental erau intense. Nu aveam ştiinţă despre multe evenimente care se întâmplaseră în viaţa mea şi, cu siguranţă, nu aveam nici cea mai vagă idee despre controlul total la care eram supusă. Mi s-au şters din minte mii de zile şi experienţe. Ocazional, cu ajutorul unor oameni puteam să scap o scurtă perioadă de controlul abuzatorilor, iar asta îi mânia cumplit. în 1967, când aveam deja 20 de ani, mi-au implantat chirurgical un radio receptor şi un transmiţător în spatele canalului auditiv de la urechea dreaptă şi în apropierea timpanului. Mi se spusese că îmi distrusesem urechea lovindu-mă în timp ce jucam fotbal.

în următorii 20 de ani, receptorul- transmiţător a fost înlocuit de câteva ori şi un altul era implantat în cealaltă ureche de fiecare dată. Am câteva „superbe“ cicatrici în jurul ambelor urechi. Abuzatorii nu doar transmiteau comenzi subliminale către mine, dar puteau şi să îmi asculte conversaţiile şi să mă repereze electronic în spaţiu.

Din anumite motive, pe lângă’ implantul radio transmiţătoarelor, uneori mi se implantau şi receptori în miniatură. îmi amintesc că un doctor de la centrul medical Cal State Northridge îmi găsise unul în ureche în 1971. Şi eu am găsit unul în 1988.

Desigur, îmi era imediat ştearsă memoria. Presupun că au existat şi alte dăţi când am descoperit dispozitivele de care eu nu îmi amintesc.

De ce îmi implantau receptori radio în interiorul canalului auditiv, dar şi în spatele urechii? Pot doar să ghicesc. Probabil că mai multe organizaţii diferite încercau să mă localizeze.

Poate că erau monitorizate frecvenţele implanturilor, astfel încât abuzatorii ’ trimiteau şi alte comenzi senzitive prin intermediul dispozitivelor. Chiar nu am idee. Ştiu însă că orice conştientizare asupra acţiunilor efectuate asupra mea îmi erau imediat şterse din memorie. Am trăit aproape 42 de ani neconştientizând că sunt o victimă şi că aceşti indivizi mă transformaseră într-un robot uman. Au existat şi alte dispozitive. îmi amintesc că mi se inserase un electrod în zona frontală a creierului, prin nări, când aveam 33 de ani (în 1980). M-a durut cumplit, eram confuză şi mă dezechilibram. Mi se spusese că am o infecţie la sinusuri. Am încercat să ajung la sursa durerii şi am găsit un mic bulb blocat la capătul interior al cavităţii nazale. Doctorii pe care i-am contactat mi-au spus că este o infecţie şi că nu ar trebui să ating locul.

Am persistat însă şi l-am scos singură cu ajutorul unei pensete. Arată ca un electrod cu două braţe, cu două fire care erau înfipte în creierul meu şi cu bulbul atârnând în jos. Am dus dispozitivul la FBI. Mi-au spus că este, probabil, un transmiţător care căzuse dintr-un automobil. Apoi mi s-a şters amintirea acestui eveniment pentru următorii câţiva ani. Mi-am amintit de curând toate detaliile.

About The Author

Christopher Doyon aka Commander X @ Jurnalul Conspiratiei
Anonymous 

Comments

comments