Home / Conspiratii Mondiale / 11 Septembrie 2001 / Coincidente ale atacurilor din 11 septembrie 2001

Coincidente ale atacurilor din 11 septembrie 2001

 

Coincidente ale atacurilor din 11 septembrie

Urmatorul articol interactiv il propunem cititorilor in urma vizionarii mai multor document are pe margin ea evenimentelor de la 11 Septembrie 2001, evenimente care au impins istoria pe un nou fagas, acela al “luptei impotriva terorismului”. Principala inspiratie a acestui articol o consti

Cui i-au folosit atentatele in timp, pe o scara de la 0/10:tuie interviurile cu Dr. Alan Sabrosky (Former Director of Studies at the US Army War College), care pot fi vizionate printr-o simpla cautare a numelui acestuia pe canalul YouTube. O alta sursa importanta o constituie documentarele din seria:  – partea intai si urmatoarele.
Principalele fapte si coincidente remarcate de cercetatori in urma atacurilor de la 11 septembrie 2001 si care au declansat un noian de terorii ale conspiratiei sunt urmatoarele:

1. S-au prabusit 3 cladiri (zgarie-nori) – 2 turnuri gemene si o cladire de 47 de etaje – World Trade Center 7 (“WTC 7″) – nelovita de nimic. Sunt singurele cladiri cu structura de otel prabusite vreodata din cazua unui incendiu (vezi ca si contraexemplu incendiul zgarie-norului din Madrid care a ars ca o flacara fara sa se prabuseasca. In cazul nostru WT7 nu a fost lovita de ABSOLUT NIMIC.

2. Cladirea WTC 7 nelovita de vreun avion si la distanta de sute de metri de turnurile gemene a avut doar mici incendii izolate. Proprietarul ei, Larry Silverstein a declarat intr-un singur interviu ca cladirea a fost “trasa / pulled” de catre pompieri intrucat acestia aveau deja prea multe victime si nu puteau sa mai lupte cu focul. O astfel de demolare presupune insa o munca foarte laborioasa de saptamani de zile. Aceasta declaratie a lui Silverstein, retractata ulteriorm incalca oricum versiunea oficiala a anchetei care spune ca cladirea s-a prabusit de la sine in urma incendiului. Declaratia nu a fost luata nici macar consemnata si investigata de comisia oficiala de ancheta. http://www.youtube.com/watch?v=-jPzAakHPpk

3. In WTC 7 – cladirea prabusita fara sa fie lovita, un singur etaj a fost izolat contra incendiilor. Acela a fost si singurul etaj care se pare a ramas neevacuat dupa primele atentate.

4. Toate cele 3 cladiri prabusite au acelasi proprietar / titular al contractului de leasing– Larry Silverstein. Silverstein a preluat ansamblul WTC cu cateva luni inainte pentru un pret de 0,015 mld. dolari. Pretul a fost atat de mic intrucat zgarie-norii ar fi trebuit renovati intre altele pentru inlocuirea asbestului din componenta. Costul estimat al lucrarilor de imbunatatire: 1 miliard de dolari. Datorita costurilor foarte mari se pare ca la data de 11 Septembrie 2001 Complexul opera in pierdere. Silverstein a asigurat ulterior complexul pentru 7 miliarde de dolari. Asigurarea a fost incheiata cu 6 saptamani inainte de atentat. Dupa atentate, evident ca asigurarea a fost incasata de Silverstein. Polita de asigurare prevedea terorismul ca incident de plata. Mai mult decat atat s-au invocat 2 inidente (2 avioane) astfel incat s-a incasat dublul asiugrarii. Larry Silverstein e prieten intim cu primul ministru al Israelului Benjamin Netanyahu, cei doi telefonandu-si regulat.

5. Persoana care a autorizat preluarea contractului de leasing de catre Silverstein a fost Lewis Eisenberg, de aceeasi nationalitate.

6. Prabusirile arata vizual identic cu prabusirile controlate: http://www.youtube.com/watch?v=0ptvvbaR0-U

7. Otelul se topeste la 2400 grade Farenheit, kerosenul, combustibilul de avion arde la 1200 grade Fanerait.

8. Sectiunile (taiate) gasite in structura de otel identice ca si la demolarile controlate cu explozibil “thermite”.

9. Circa 120.000 tone provenite din prabusirea WTC au fost vandute pentru reciclare extrem de rapid in primele 2 saptamani dupa atentate, marea majoritate fiind trimise in India si China pentru retopire.

10. Silverstein obisnuia sa isi ia fiecare mic dejun la restaurantul “Windows of the World” de la etajul 100 al WTC. Evident ca nu a luat micul dejun acolo si in 11 Septembrie.


11. In atentatele de la WTC a murit maxim un singur cetatean israelian (si acela neconfirmat) fata de 15 englezi, 7 germani etc. Proportia e cu totul improbabila avand in vedere ponderea evreilor israelieni in servicii financiare. Jerusalem Post dadea in ziua urmatoare ca si morti sute de cetateni israelieni.

12. Serviciul israelian de mesagerie online ODIGO a dat avertismente israelienilor care lucrau in WTC cu 2 ore inainte de atentate – stire aparuta in ziarul de mare tiraj Haaretz: http://www.haaretz.com/print-edition/news/odigo-says-workers-were-warned-of-attack-1.70579

13. O echipa de 5 israelieni care se dadeau drept agenti de mutat mobila au fost prinsi filmand atentatul si bucurandu-se! La apelul telefonic al unei doamne au fost arestati ca si suspecti de catre FBI, care i-a prins si cu 5000 USD in cash ascunsi in ciorapi. Dupa 56 de zile au fost expluzati la cererea noului “security tsar” al SUA, Michael Certoff, proaspat pus in functie de presedintele Bush. Aici e un interviu cu femeia care a chemat politia: http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw si aici e un interviu cu politistul care i-a arestat initial: http://www.youtube.com/watch?v=qFn3z5_L6-k.

14. Intervievati de o televiziune israeliana dupa eliberare, arestatii au declarat ca “scopul lor a fost sa documenteze evenimentul si ca manifestarea lor provenea de la faptul ca tara lor traieste cu pericolul terorist in fiecare zi. (vezi linkurile anterioare)

15. Chertoff, primul secretar general al Department of Homeland Security, proaspat format dupa atentate ca sa supravegheze si sa coordoneze toate agentiile CIA, FBI, NSA etc are dubla cetatenie americana si israeliana! El a fost persoana care a hotarat eliberarea / expulzarea echipei descrise la punctul anterior.

16. Coordonatorul echipei de aparare formate in cadrul Pentagonul in dimineata zilei de 11 Septembrie – Paul Wolfowitz.

17. O echipa de salvare in cazuri de atacuri teroriste / chimice a fost adusa la New York in ajunul atentatelor – 10 Septembrie.

18. Conducerea sistemului de aparare antiaeriana NORAD a fost transferata pentru prima data in istorie cu cca 2 luni inainte de la marele stat major (armata) la vice-presedintele Dick Cheaney. Sistemul prevede comanda in caz de alarma si ridicare la sol a avioanelor de vanatoare care ar fi putut intercepta in cateva minute orice avion de pasager deturnat.

19. Scenariile simulate de NORAD, prevedea inclusiv atacarea turnurilor gemene de catre avioane de pasageri deturnate de teroristi.

20. Cu un an inainte de atentate, in 2000, Think Tank-ul “The Project for the New American Century”, anunta necesitatea unui nou Pearl Harbour pentru ca poporul american sa accepte o serie de razboaie in Orientul Mijlociu, de natura sa asigure sursele de petrol si viitorul imperial al Americii.

21. Initiatorii proeictului PNACT – William Kristoll si Robert Kagan. Alte personalitati marcante: Dick Chaney, Richard Perle (arhitectul razboiului din Irak), Paul Wolfowitz (viitor presedinte al Bancii Mondiale), Donald Rumsfeld etc. http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century#Persons_associated_with_the_PNAC

22. Sauditii au fost finantatori ai lui G.W. Bush de-a lungul intregii sale cariere.

23. Fratele cel mai mic al lui Bush, a fost CEO-ul firmei care a asigurat cablarea electrica in WTC si pe aeroportul Dulles din Washington.

Cui i-au folosit atentatele in timp, pe o scara de la 0/10:

1. Ossama ben Laden 0/10 – mort
2. Saddam Hussein 0/10 – mort, fiii sai omorati, Irakuk ocupat cu sute de mii de vicitme
3. Al Quaida 0/10 – toti liderii majori omorati, in inchisori sau ascunsi
4. Regimul taliban 0/10 – distrus, Afghanistanul ocupat
5. Palestinienilor 0/10 – a incetat sprijinul international pentru o buna perioada de timp, Arafat mort, Hamas in inchisori
6. Familia Bush si acolitii ei 10/10
7. Industria armamentului reprezentata de Cheaney, Rumsfeld etc 10/10
8. Statul Israel 10/10 (toti rivalii regionali sunt la pamant, fie sub ocupatie, fie victime ale “revolutiei arabe”)
9. Evrei americani 10/10 mai puternici ca niciodata

Sursa: FrontPress.ro

Comments

comments