Home / Conspiratii Mondiale / OZN / Calatorie dus-intors in iad… Intr-un OZN

Calatorie dus-intors in iad… Intr-un OZN

 

oznEste micul secret al ozenisticii. Este ceva ce ar trebui să fie ascuns sub covor. Stanton Friedman nu vorbeşte despre asta. Stephen Bassett, mai mult ca sigur, ar ţine subiectul la distanţă. Răposatul Richard Hali l-ar şterge din agenda sa. Iar Steven Greer nu l-ar considera ca parte integrantă a programului său de dezvăluiri.

Dacă ar fi să surprindem într-o singură frază toate aspectele negative ale subiectului, as prefera să spunem că este PARTEA ÎNTUNECATĂ A OZENISTICII!

Se pare – cel puţin la prima vedere – că numai cei care se consideră creştini fundamentalişti bat în mod riguros toba acestui subiect… pentru că, aparent, această atitudine e o parte exclusivă a zelului sistemului lor religios care spune că, dacă ceva nu poate fi găsit în Biblie, nu poate fi adevărat – sau, dacă este şi nu îl pot defini în alt mod (decât cel biblic), atunci trebuie să fie DEMONIC!

Adevărul este că nu avem de-a face numai cu nave spaţiale venite din Cosmos şi ocupate de astronauţi extratereştri veniţi pe Pământ doar să verifice stilul nostru de viaţă şi să ne avertizeze că s-ar putea să ne anihilăm, fie ecologic, fie prin intermediul activităţilor noastre belicoase.

Este necesară, din ce în ce mai mult, sublinierea naturii paranormale, oculte şi spirituale a fenomenului OZN văzut pe cerul nostru şi care ne invadează casele şi spaţiul personal. Nu este totul „lapte şi-miere”, copilaşi! Există o mulţime de elemente negative frecvent asociate cu întâlnirile de gradul III. Unele entităţi implicate în acest tip de evenimente ar putea la fel de bine să ne conducă pe calea pierzaniei. Puteţi fi siguri – şi există dovezi indiscutabile – că există criminali cosmici în mijlocul nostru, criminali ce au reuşit cu succes să posede şi să controleze minţile unora dintre noi, extrem de speriaţi şi care nu au fost avertizaţi din timp că vor fi prinşi în pânza unui coşmar de confuzie şi haos.


Există câteva aspecte ale acestei părţi întunecate a OZN-urilor ce ar merita o examinare mai de îndeaproape.

Conexiunea dintre OZN-uri, demoni şi, eventual, Prinţul întunericului însuşi. Fascinaţia pentru şi legătura cu nazismul, ocultismul şi OZN-urile realizate de germani la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Ingrozitoarea vărsare de sânge şi sacrificiile umane de-a lungul întregii Antichităţi şi legătura dintre acestea si mutilările animale şi umane din timpurile moderne, mutilări ce sunt relaţionate cu apariţia OZN-urilor în anumite zone de operaţiuni de pe planeta noastră.

Credinţa islamică în elementalii invizibili numiţi în Coran – Djini şi modul în care aceste spirite rele sunt în măsură să-şi ascundă adevărata lor identitate şi să călătorească la viteze fantastice.

„Cei care-şi schimbă forma” se pot transforma în fiinţe umane, animale, globuri, mingi de foc sau se manifestă chiar şi în obiecte fizice cu intenţia de a ne păcăli, făcându-ne să credem că sunt dispozitive mecanice. Facerea de vrăji, ritualuri oculte şi capacitatea de a invoca spirite şi fiinţe adesea confundate cu extratereştri, dar care, de fapt, sunt mai aproape de regatul elemental.

About The Author

Timothy Green Beckley @ Jurnalul Conspiratiei
Pionier in OZN si Paranormal

Comments

comments