Home / Conspiratii Mondiale / OZN / Calatoria secreta a Amiralului Richard Byrd dincolo de Poli

Calatoria secreta a Amiralului Richard Byrd dincolo de Poli

 

Richard ByrdUnul din cele mai fascinante episoade din istoria descoperirilor geografice îl reprezintă călătoriile amiralului american Richard Byrd în continentul Antarctica. Călătoriile sale în această zonă au fost pe rând considerate realizări exploratorii de excepţie sau, ulterior, au fost negate cu vehemenţă de cercurile ştiinţifice din America, precum şi de către administraţia şi armata americană.

Datorită ipoteticelor descoperiri făcute de amiralul Richard Byrd comunitatea ştiinţifică oficială neagă cu vehemenţă dovezile potrivit cărora în adâncimea continentului antarctic ar exista zone înverzite, cu vegetaţie, izvoare, pârâuri şi râuri curgătoare şi chiar zone unde apa termală ar ţâşni în gheizere deasupra solului.

Conform culturii teoriei conspiraţiei, Richard Byrd ar fi descoperit un intrând, având un diametru de 500-1.000 km, prin interiorul căruia s-ar pătrunde într-o cavitate terestră numită „Lumea interioară”.

Partizanii teoriei Pământului gol pe dinăuntru susţin că aceasta ar fi intrarea – una din căile de acces – spre locul unde se găseşte civilizaţia intraterestră şi de unde ar proveni cel puţin o parte din OZN-urile care survolează spaţiul aerian al Terrei.

Această ipoteză este cunoscută din vechime, fiind promovată de societăţile oculte şi secrete ca una din cele mai mari taine ale Terrei şi civilizaţiei umane.


La aceste secrete se pare că au avut acces şi grupările germane de tip ezoteric şi iniţiatic precum Thule, Vrill, precum şi Soarele Negru. Inspirat de acestea, Adolf Hitler a vrut să creeze un sanctuar secret pentru elita nazistă numit Schwabenland, unde el visa ca în cazul în care Germania nazistă va fi înfrântă în război, germanii să construiască cel de-al IV-lea Reich.

Cât adevăr şi câtă imaginaţie există în această fabuloasă teorie nu putem şti cu exactitate. în mod ciudat avem totuşi şi nişte dovezi indirecte legate de evenimentele menţionate:

Intensificarea activităţii militare în zonele continentului antarctic, precum şi supravegherea din satelit a perimetrului respectiv.

Dezvăluiri făcute în anii precedenţi despre existenţa unor filme şi fotografii făcute din sateliţi militari de spionaj, precum şi din avioane stratosferice.

Declaraţii făcute de către organizaţii antisistem conform cărora în Antarctica s-ar fi descoperit numeroase artefacte provenind de la civilizaţii nonterestre şi a căror vechime nu a putut fi datată.

Un lucru este cert, marile puteri ale lumii îşi intensifică activitatea în Antarctica şi în mod ciudat, sau nu, se intensifică şi numărul de apariţii misterioase ce se manifestă în zonă.

lată de ce enigma călătoriilor amiralului Richard Byrd la Polul Sud se pare ca este mai actuală ca oricând…

Richard Byrd

Autor: Sorin Chifulescu

Comments

comments