Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Calaretul Apocalipsei de la Cairo si OZN

Calaretul Apocalipsei de la Cairo si OZN

 

cairo Două fenomene ciudate s-au succedat la interval de câteva zile în Orientul Mijlociu: apariţia imaginii unui călăreţ în timpul ciocnirilor sângeroase de la Cairo şi apariţia pe cerul Ierusalimului tot în acea perioadă, la interval de câteva zile, a unui gigantic OZN scânteietor. Ambele apariţii au fost filmate şi fotografiate, dând naştere la numeroase interpretări care de care mai fanteziste sau „apocaliptice“.

Pentru a elucida aceste apariţii am studiat arhiva cu fenomene neconvenţionale şi asimetrice şi am descoperit că totul este o imensă farsa. Cine a pus-o la cale şi în ce scop este o altă poveste… în istoria militară universală sunt multe exemple când soarta unor înfruntări decisive a fost hotărâtă de introducerea în câmpul de luptă a noi arme ce au creat panică în rândurile adversarului. Din cele mai vechi timpuri, mari comandanţi şi-au păstrat în rezerva strategică arme secrete’ce nu erau utilizate decât în cazuri extreme…

După cum arătam şi în lucrarea Parapsihologia şi Serviciile Secrete, în timpul Primului Război Mondial, înaintea unei înfruntări hotărâtoare, în apropiere de Le Mons, în Franţa, germanii şi francezii se aflau faţă în faţă. în zorii zilei în care trebuia să aibă loc atacul, la un moment dat, dintr-un nor luminos, pe cer apare un cavaler în armură, pe un cal alb, ambii de o statură gigantică.

Cu părul fluturând în bătaia vântului, cavalerul ridică spada ameninţător către trupele germane. Acestea, îngrozite de spaimă, bat în retragere, fugind în derută, părăsindu-şi poziţiile şi armamentul. în timp ce comandanţii germani se chinuiau să-şi adune trupele din subordine, risipite de frică, francezii vor ocupa fără luptă liniile germane, capturând şi o mare cantitate de armament…

Altădată, în Prusia Orientală, în apropierea lacului Mâner, trupele ţariste se pregăteau să dea o ripostă zdrobitoare forţelor germane. Dar, cu puţin timp înaintea atacului, pe cer, dintre nori, apare o imagine uriaşă, reprezentând chipul Maicii Domnului ţinându-1 în braţe pe Iisus, totul înconjurat de o feerie de lumini colorate.

După ce binecuvântează trupele ţarului, Maica Domnului le-a indicat drumul spre victorie. Reculeşi, în genunchi, în faţa straniei apariţii, mânaţi de credinţa creştină, supuşii ţarului vor urma întocmai direcţia indicată de minunata apariţie dumnezeiască. Calea indicată spre victorie îi va duce iremediabil la o zdrobitoare înfrângere, deoarece pe direcţia respectivă se afla pregătită din timp o ambuscadă a trupelor germane.

CE SE ÎNTÂMPLASE?

Era una din formele cele mai moderne de război psihologic ale acelui timp. Aceste apariţii prorocitoare nu erau altceva decât nişte mistificări grosiere rezultate în urma aplicării în practică a unor procedee tehnice. Imaginile respective se realizau prin proiecţia pe fondul norilor a diferitelor imagini sau pelicule cinematografice. Astfel de reprezentări au avut loc în nenumărate rânduri, de fiecare dată cu un efect dezastruos pentru tabăra adversă.

După război se preconiza chiar folosirea unor astfel de metode pentru proiecţia conţinutului unor publicaţii pe cerul înnorat. Dar invenţia o dată intrată în arsenalul de război nu a mai putut fi recuperată pentru scopuri civile.

Metoda a rămas şi astăzi în panoplia zeului Marte cu diferenţa că se folosesc proiecţii holografice realizate cu ajutorul laserului. Se pot crea atacuri-fantomă, cu mii şi mii de avioane, sau pot fi materializate pe cer escadrile întregi de… OZN-uri. Exemplele ar putea continua.


Din timp în timp, în presa militară străină se examinează aspectul întrebuinţării efectelor holografice ca armament cu acţiune neletală care influenţează psihicul uman mai ales în condiţii de luptă. Se menţionează, în special, că în cursul operaţiunii „Redarea speranţei“ în Somalia, specialiştii militari americani au reuşit, cu ajutorul instalaţiilor laser, să proiecteze pe suprafaţa norilor imagini ale martirilor islamici, care „chipurile,, şi-au sfătuit „coreligionarii“ să înceteze orice rezistenţă şi să se întoarcă acasă.

Realizarea modelelor asemănătoare constituie o nouă direcţie în domeniul acţiunilor psihotronice asupra oamenilor. Există proiecte de transmitere a imaginilor de pe platforme cosmice, precum şi instalaţii pe bază de laser destinate reprezentării diferitelor hărţi pe suprafaţa norilor, care constituie un ecran natural.

în mijloacele străine de informare în masă s-a menţionat despre executarea unei asemenea experienţe. Astfel, la l februarie 1993, militarii din Infanteria Marină americană, care se găseau la distanţa de aproximativ 15 km vest de oraşul Mogadiscio (Somalia), au observat în timpul unei furtuni de nisip, deasupra suprafeţei solului, un fenomen deosebit. în norii de nisip şi praf ce se roteau pe cer a început să apară imaginea unei persoane, cu dimensiunile de aproximativ 150 x 150 m. După câteva minute, privitorii au stabilit, în mod precis, că aceasta „nu este o simplă persoană cunoscută, ci imaginea lui Iisus Hristos, aşa cum este reprezentată de obicei în lucrări religioase si de artă,,. Martorii acestui fenomen au suportat ’ o puternică agresiune psihotronică. Unul dintre soldaţi, care a şi fotografiat imaginea, a spus:

„Eu nu sunt un credincios zelos, dar, văzând această faţă, l-am recunoscut imediat pe Iisus

Hristos. Când îl priveşti, este imposibil să vorbeşti sau să gândeşti. Numai ce cazi în genunchi, te rogi şi începi să plângi“. Furtuna de nisip a durat nu mai mult de 5 minute şi, imediat ce s-a liniştit, imaginea pe care au observat-o câteva mii de persoane a dispărut. După cum presupun specialiştii militari occidentali, efectul prezentat, respectiv imaginea holografică, a fost realizată de către subunităţi de „operaţii psihotronice“ din contingentul american de menţinere a păcii în Somalia cu sprijinul specialiştilor în război psihotronic ai armatei israeliene, pentru a testa rezultatele acestei acţiuni asupra psihicului şi moralului combatanţilor ’ inamici. Să nu uităm că, conform unor recente dezvăluiri cu prilejul Olimpiadei de la Beijing, tot holografic au fost create imensele focuri de artificii ce au impresionat întregul mapamond.

OZN-uri în variantă holografică au fost semnalate în ultimii ani şi deasupra capitalei Federaţiei Ruse, Moscova. Scopul apariţiei lor este o cu totul altă poveste!

ŞI DEZVĂLUIRILE NU SE OPRESC AICI.

Să nu uităm OZN-ul semnalat în noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989 în zona Giurgiu-Ruse, acesta fiind şi filmat de televiziunea bulgară. Este ştiut faptul că pe atunci foarte mulţi români urmăreau programele televiziunii bulgare… Dar în acea noapte începea şi revoluţia la Bucureşti!!

Judecând după datele presei străine, în ’ cercurile militare s-a dat o apreciere pozitivă privind executarea acestor experimente, rezultatele sale fiind înmagazinate imediat în zestrea „Panopliei Zeului Marte“.

Deci nimic nou sub soare!

About The Author

Dr. Emil Strainu @ Jurnalul Conspiratiei
Ufolog & Autor & General

Comments

comments