Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Baze subterane secrete

Baze subterane secrete

 

secreteUn exemplu de top din lista acestor baze secrete este considerat de către cunoscători „Muşuroiul”.

Această bază subterană este localizată în porţiunea Rosamond Valley din mai vasta Antelope Valey din California, zonă situată în Munţii Tehachapi. Vorbim de o bază secretă Northrop, construită pe mai multe niveluri sub pământ, cu tunele comunicante ce se extind pe arii foarte mari şi care sunt monitorizate de autovehicule construite special pentru a se deplasa între aceste două locaţii secrete. Rosamond Valley este o zonă în care se raportează des apariţii OZN de

diverse forme sau zboruri misterioase ale elicopterelor negre, survolaje care au fost adesea puse în legătură directă cu mutilarea vitelor, dar şi cu alte evenimente ciudate. Există numeroşi muncitori din „Muşuroi“ care ocazional pot fi convinşi să vorbească despre ce au văzut în camerele şi coridoarele care împânzesc în subteran zona.

William Hamilton, în cartea sa Magie extraterestră (Alien Magic, Global Communications, Box 753, New Brunswick, New Jersey, 08903), relatează amănuntele pe care i le-a oferit „Joe“, unul dintre muncitorii angajaţi la baza „Muşuroi“: Joe lucra în construcţii şi avea licenţa de lucru în zone unde se desfăşoară operaţiuni militare. Acesta a declarat că lucrase la un tunel subteran situat sub Haystack Butte, la graniţa de est a domeniului Edwards, în apropiere de Platforma NASA pentru testarea rachetelor. Tot el a spus că văzuse sferele luminoase de monitorizare dând târcoale zonei unde se aflau aceste tuneluri. Pictase numere înăuntrul unei cutii legate de o sfoară care traversa orizontal mijlocul pereţilor din care era făcut tunelul. L-am întrebat la ce adâncime se găsea acest tunel fată de suprafaţa pământului. Mi-a zis că ei şi alţi colegi angajaţi acolo obişnuiau să numere în minte în timp ce liftul îi transporta spre tunel.

Coroborând numărătoarea lor şi viteza aproximată cu care se deplasa liftul, am ajuns la concluzia că tunelul s-ar afla la peste 9 km adâncime. Odată văzuse o uşă deschizându-se din interiorul unui astfel de tunel şi a zărit un extraterestru foarte înalt însoţit de doi oameni J îmbrăcaţi în halate albe de laborator.

Putea estima că acest extraterestru avea in jur de 3 m înălţime. Tot Joe declara i că văzuse doi extraterestri gri într-un | hambar, undeva în zona Lacului China într-o zi când se întorsese în hambar după ce îşi recuperase o unealtă lăsată afară.


Altă dată, Joe mi-a povestit despre doi vechi colegi de şcoală pe care îi reîntâlnise. Amândoi lucrau în baze subterane şi fuseseră angajaţi şi la „Muşuroi“.

Conform spuselor sale, aceştia lucrau câte două săptămâni lâ rând sub pământ şi locuiau în apartamente construite acolo. Guvernul preluase responsabilitatea de a plăti pensia alimentară pentru unul dintre ei, considerat un geniu al computerului. Acesta susţinea că văzuse şi extraterestri gri şi forme reptiliene de viată în mai multe baze subterane. Unul dintre proiectele care se desfăşurau sub pământ era Proiectul Startalk, care implică şi tehnologia LASER.

UN PUNCT DE REPER PENTRU OZN-URI

Informatorul, un timp de nume Paul, spunea că lucrase într-o clădire subpământeană foarte mare (cu o diagonală de aproape un km). Proiectul Startalk folosea un laser foarte puternic care se reflecta într-o oglindă şi a cărui rază era apoi trimisă în spaţiu.’ Laserul este modulat cu un semnal special şi se comportă ca un far, punct de reper pentru a ghida OZN-uri. Aparent, farul este îndreptat către forţe prietenoase din alte sisteme planetare. Tot el lucrase şi la baza Douglas, în apropiere de Llano, si văzuse cândva o farfurie zburătoare cum aterizase şi cum intrase într-un hambar, înăuntrul clădirilor subterane se găseşte un sistem hipercomplex de calculatoare. Muncitorii poartă haine albe şi şosete de aceeaşi culoare (fără pantofi). Computerele folosesc un limbaj simbolic extraterestru. Manualele indică nişte coduri care mai apoi sunt introduse in computere. Există şi un ecran mare care afişează diverse sisteme stelare şi galaxii. Un creion din ceară este folosit pentru a indica obiective pentru laser. Tehnologia folosită este atât de avansată încât depăşeşte orice cunoaştere în inginerie pe care ne-o putem imagina. Laserul este capabil să comunice interdimensional. Agenţii de la securitate îi însoţesc peste tot pe ceilalţi angajaţi, chiar şi când aceştia merg la baie. Telefoanele sunt ascultate… chiar şi cele personale.

About The Author

TIM R. Swartz @ Jurnalul Conspiratiei
Jurnalist OZN 

Comments

comments