Home / Conspiratii Mondiale / Experimente / Avertizare extrema la potentialii contactanti OZN

Avertizare extrema la potentialii contactanti OZN

 

avertismentBarbati si femei bine intentionati si cinstiţi ne scriu adesea,  întrebându-ne cum să stabilească contactul cu inteligenţe extraterestre din alte lumi, fiinţe de pe Tărâmul Basmelor, entităţi din alte dimensiuni sau îngeri din înaltele sfere. întotdeauna recomandăm pf ecauţie acestor oameni, care realmente nu sunt conştienţi de ceea ce îşi doresc.

A căuta să contacteze orice forme de inteligente multidimensionale – de orice fel – elfi, îngeri păzitori, spirite sau entităţi din spaţiu – fără a trece printr-un intensiv pregătire asistată poate fi foarte riscant. Să-ţi deschizi psihicul acestor energii înainte de a atinge un înalt grad de echilibru spiritual înseamnă să rişti dezlănţuirea unor forţe distructive , asupra ta şi a căminului tău sau să inviţi o inteligenţa parazită, disruptivă în sufletul tău. Pentru a demonstra punctul nostru de vedere, vă prezentăm experienţa unui grup de tineri foarte abili, foarte inteligenţi care au crezut că pot interacţiona cu succes cu misterele OZN ca să devină maeştrii universului.

PATRU NOPŢI MAI TÂRZIU, DOI DINTRE ŢCEI CINCI AU VĂZUT UN ALT OZN

Apoi, în noaptea următoare, Fogarţy şi ceilalţi doi au văzut un obiect strălucitor luminos în jurul orei 1 în timp ce se întorceau de la un film. „Am decis să formam un grup cu atenţie divizată pentru a ne concentra asupra fenomenului OZN”,  a spus Fogarty. „Eram toţi conştienţi de faptul că unii ne-ar fi luat în derâdere pentru experienţa noastră cu farfuriile zburătoare, aşa ca ne-am îndreptat spre o casă unde am petrecut noaptea comparând. Subiective despre ce ne parea ca a fost întâlnirea cu un fenomen necunoscut”.

Nu mult după, cei cinci au văzut un OZN. Din acea seară, au instituit gărzi de noapte pentru a urmări cerul, „Cu toţii am văzut OZN-ul rotindu-se pe cer”, a spus Fogerty. „Odată am stat la zece pasi de două lumini nocturne, levitând silenţios în aer. Mai târziu, am auzit bubuituri în întuneric, voci cavernoase, respiraţii groase şi paşi zdrobitori ai unor entităţi nevăzute. Destul de straniu, eram toţi capabili să ne menţinem calmul faţă de fenomenul ce se derula in jurul nostru.

că am fost aleşi pentru vreo interacţiune speciala cu fiinţe din sfera înaltă, Poate, în secret, începeam să ne vedem stăpânii celor două lumi”.

La urma-urmei, a indicat Fogarty, erau toţi studenţi din lista decanului, toţi tineri atletici, echilibraţi emoţional, mintal, sexual.

„Cred că ne simţeam acei oameni moderni ai Renaşterii, cum ar fi trebuit să fim pentru a avea de a face cu astfel de fenomene şi să avem control total asupra situaţiei”.

După aceea, manifestările au devenit mai agresive şi ostile. Tocmai când credeau ei că erau capabili să exercite control asupra forţelor invizibile care emanau din OZN, Vrăjitorii ucenici au descoperit nu numai că erau departe de a fi egalii vizitatorilor nevăzuţi, ci că erau de asemenea în pericol să-şi piardă controlul asupra lor înşişi. » într-o noapte, energii invizibile au pătruns în casa unui membru al grupului bătând în pereţi, urlând la posesorii paturilor, pălmuindu-i pe oameni pe feţe terorizând întreaga familie. Unii din gruţ erau urmăriţi de maşini care păreau o mixtură ciudată de stiluri şi modele, p Următoarele luni, numărul de incident chinîiitqare îndreptate împotriva studenţilor a crescut şi s-a extins şi a inclus’vizitatori ciudaţi, îmbrăcaţi în negru, intrând noaptea în apartamentele câtorva dintre ei.

NU AVEAM IDEE CÂT DE PERICULOS DEVENISE JOCUL

„Cred că noi, cei cinci, am intrat într- un soi de joc, un concurs, o provocare, o experienţă de test”, a spus el. „Problema era că noi nu ştiam toate regulile.” „Societatea modernă nu pregăteşte tinerii să joace astfel de jocuri. Societatea modernă le spune copiilor că există o altă realitate în jurul lor. Educatorii noştri au ignorat experienţa mistică, individuală şi alte dimensiuni care se pot deschide acelora care intră înstări alterate de conştiinţă – fie prin droguri sau accidenta împieticindu-se în zona crepusculară”.

Bill Fogarty a amintit că la început a simţit că are de-a face cu un gen de energie care emana din spaţiu, din lumea extraterestră, dar acum crede că într-un anume fel au activat vreo energie care est parte a acestei lumi. „Separe că am activi un gen de şablon arhetipal cu minţile noastre. Poate că asta încercau magicienii să facă din zilele Cro-Magnon – să interacţioneze cu şi să controleze energia I minţilor lor”.

Dar cum a fost posibil ca tineri atât de inteligenţi să piardă controlul asupra I experimentului lor? De ce au sfârşit i prin a deveni paranoici, înspăimântaţi, convertindu-se la filozofii disparate?

Răspunsul lui Bill Fogarty a fost onest direct: evident, nu eram magicieni. Nu aveam idee despre cât de mortal de serios devenea jocul. Este într-adevăr un joc pentru vrăjitori, nu pentru nişte studenţi isteţi care cred că intelectul lor strălucit şi teoriile din cărţile de fizică pot furniza un răspuns la orice”.


„PUNCTUL DE REFERINŢĂ” AL EXTRATERESTRILOR PE PĂMÂNT

Un scenariu mai înfricoşător decât cel experimentat de Bill Fogarty şi prietenii săi a fost cel al unui tânăr pe nume Mark, care credea că a contactat o fiinţă extraterestră. După o perioadă de interacţiuni dramatice tot mai dese, această entitate a fost de acord să-i permită lui Mark anumite concesii în schimbul permisiunii de a-i utiliza trupul.

Fiinţa nu şi-a dat un nume, a spus doar că era o fiinţa multidimensională a cărei substanţă era orice energie. în timp ce esenţa pătrundea întregul univers, putea, prin efortul voinţei, să concentreze forţele şi să fie în orice punct din cosmos în scopul contactării fiinţelor încă prinse în planul fizic. Motivele pentru contactul cu Mark era să-i permită să aibă un punct de referinţă pe Pământ.

Entitatea s-a prezentat iniţial lui Mark ca fiind neutru în afacerile cu oamenii. Dar, în mod tragic, până când a realizat adevărata natură a entităţii, tânărul s-a văzut forţat să rămână fidel contractului pe care îl făcuse.

După spusele lui Bob, prietenul lui Mark: „într-un final, fiinţa i s-a identificat lui Mark drept «Asmitor», iar descrierea sa era foarte similară cu a lui H.P. Lovecraft din poveştile despre Zei Antici şi Cei Bătrâni. Entitatea era nedeterminat în întindere, o reţea subţire de energie care se întindea peste’tot în univers, dar care avea conştiinţa şi abilitatea de a se concentra în orice punct al acestui nivel al realităţii numai dacă era invitată în mod expres ¬ul cazul lui Mark, invitată în necunoştinţă de cauză. Mark a deschis uşa entităţii prin faptul că acesta utiliza psihedelice iară o pregătire de protecţie corespunzătoare”.

Mark a învăţat ca erau două tipuri de entităţi, în esenţă cu egală putere şi scop, în perpetuu război asupra deţinerii controlului peste universul fizic. Mark a fost determinat să creadă că Asmitor şi forţele sale ar câştiga războiul la următoarea ’ bătălie şi că el ar fi recompensat prin primirea unor profituri de război. Astfel de fiinţe ca Asmitor aveau nevoie de puncte de referinţă umane pe planul realităţii pământului, deoarece cu cât mai multe puncte aveau, cu atât mai bine ar fi putut lupta împotriva forţelor opuse, care la rândul lor încercau să câştige propriile lor puncte de referinţă pe planetă. „Aparent, aceste entităţi nu era capabile să perceapă direct nivelul nostru de experienţă”, a concluzionat Bob „ci doar indirect, prin minţile servitorilor lor”.

Mark a fost dezamăgit când majoritatea puterilor pe care Asmitor i le-a promis au eşuat să se materializeze. Nu era capabil să facă obiecte să leviteze; nu avea puterea demonstrabilă a telepatiei; blestemele pe care le arunca asupra inamicilor nu păreau să aibă efect. Asmitor era acum în control total al trupului său, iar Mark a simţit că singurul mod de a atinge libertatea’era ca entitatea să se distrugă pe sine prin sinucidere.

Deşi numele “Asmitor” nu însemna nimic pentru Bob când Mark l-a identificat prima dată, după decesul prietenului său Bob a găsit într-un text medieval despre magie;

„Era – cred – în cuvintele lui. Agrippa (1486-1535), un soldat german,’fizician şi un adept al alchimiei, astrologiei şi magiei. Sunt convins că Mark nu a citit niciodată această carte; şi mai sunt convins că nu a inventat pur şi simplu acest nume. Cred că descoperirea mea asupra numelui a fost o piesă pentru coroborarea dovezilor care indică mai degrabă un caz real de posesie demonic, decât un caz de nebunie.”

Bob a devenit un student foarte serios al magiei şi misticismului şi a declarat ferm că a ajuns să creadă în entităţile de pe alte planuri de existenţă. Deşi el personal se referă la aceste fiinţe ca „Şefii Secreţi”, acceptă că ar putea fi la fel de bine numiţi îngeri, stăpâni, îndrumători, fiinţe’OZN sau chiar şi zei, . care acţionează din alt plan de existenţă pentru a influenţa dezvoltarea lumii şi’ pentru a o direcţiona în moduri în care nu este totdeauna comprehensibil oamenilor, subtil manipulaţi: „Scopul general al acestor fiinţe poate fi de neînţeles pentru noi, poate părea răul în sine. judecăţile de valoare ale oamenilor nu se aplica la aceste nivele… Trebuie să acceptăm (vezi Şefii Secreţi) că sunt o dezvoltare naturală a universului şi că ei există cu aceeaşi valabilitate ca şi noi”.

Bob ne-a amintit replica din „Screwtape Letters” a lui C.S. Lewis, în care un demon declară că odată ce umanitatea a produs magicianul materialist real – un individ care va venera ceea ce numeşte „Forţele” fără a conştientiza existenţa conştiinţei din spatele acelor Forţe – demonii pot apoi să considere că au câştigat bătălia eternă dintre rău şi bine.

„Prea mulţi oameni de ştiinţă moderni materialişti se potrivesc acestei descrieri”, a observat Bob.

About The Author

Brad Steiger @ Jurnalul Conspiratiei
Autor

Comments

comments