Home / Conspiratii Mondiale / Altele / Arme electromagnetice

Arme electromagnetice

 

armeComplexul militar-industrial al Statelor Unite deţine un arsenal de arme electromagnetice pe care le poate utiliza pe câmpurile de luptă, având titlu de studiu, ca un mijloc de control social împotriva grupurilor anti¬sociale. Acest „studiu” explorează actualele posibilităţi ale armatei americane de a utiliza dispozitive electromagnetice (EM) pentru a testa şi îmbunătăţi performanţele acestor arme.

In anii ’50 şi ’60, CIA-ul a început să caute mijloace pentru a influenţa capacitatea de cunoaştere, sentimentele şi comportamentul uman. Considerând fiinţă umană „cobaiul perfect” şi folosindu-se de capacitatea de a manipula mediul unui subiect prin izolare, medicamente şi hipnoză, oamenii de ştiinţă americani au căutat mult timp o metodă mai bună de a controla comportamentul uman.


Aceste cercetări ce s-au focalizat pe utilizarea dirijată a energiei electromagnetice, fiind încadrate în domeniul „războiului informaţional” sau al „armelor non-letale”.

Noi aptitudini tehnologice au fost dezvoltate de proiectele finanţate prin „bugete negre” de-a lungul ultimelor decenii; acestea includ capacitatea de a influenţa emoţiile umane, de a perturba procesele de gândire şi de a induce dureri groaznice prin manipularea câmpurilor magnetice.

Agenţiile secrete şi cele militare dispun de astfel de arme, arme care probabil au fost deja folosite şi/sau testate pe oameni în SUA cât şi în alte zone de’conflict şi care ar putea fi dirijate împotriva mulţimilor în situaţia unor proteste de masă sau a unor tulburări civile. (T.A.)

Comments

comments