Home / Conspiratii Mondiale / Experimente / Antarctica si Poarta Stelara

Antarctica si Poarta Stelara

 

Poarta StelaraIn anul 2008 am participat la o călătorie de studii în zona sudului Oceanului Atlantic, atingând Capul Horn şi ţărmurile continentului Antarctic şi trecând de câteva ori Cercul Polar de Sud. Dorinţa noastră de a debarca pe continentul alb a fost împiedicată de întâmplări pe care cu bunăvoinţă le-aş putea numi stranii. Interesant ca dupa ce ni se ceruseră tot felul de avize şi aprobări (pe care le-am obţinut în totalitate), după amânări şi condiţionări aiuristice, într-un final, în faţa insistenţelor noastre ce erau de neclintit în demersul de a debarca în Antarctica, delegaţia noastră, din care am insistat să fac şi eu parte, a fost primită în localitatea Ushuaia de trei reprezentanţi ai unui aşa-zis Comitet de Protecţie al ’ Antarcticii.

BINE ATI VENIT!…DAR TREBUIE SĂ PLECAŢI!

Aceştia ne-au explicat pe un ton extrem de binevoitor, dar în acelaşi timp deosebit de ferm că „cel mai bine este să renunţăm la tentativa noastră de a debarca pe continentul antarctic deoarece interese vitale planetei ne impun părăsirea imediată a zonei”, în caz contrar „nu va răspunde nimeni pentru eventualele consecinţe negative grave sau neplăceri”.

Chiar dacă am vrut să ne asumăm acele consecinţe negative, nu am avut nici un succes in tentativa nostra de exploratori. După care mai de bună voie, mai forţaţi am fost îmbarcaţi şi trimişi pe teritoriul Argentinei, cel mai apropiat punct al continentului sud-american. înainte de a pleca vizitasem Farul de la capătul lumii, descris de scriitorul Jules Verne în nuvela cu acelaşi titlu.

Cu acest prilej vom întâlni doi exploratori ruşi de la staţia antarctică Vostok a Federaţiei Ruse, care „monitorizau traficul de oameni şi mărfuri între continentul antarctic şi restul lumii prin acea zonă”

De la aceştia vom afla trei informaţii extraordinare:

  1. Faptul că spre continentul antarctic este un trafic de mărfuri intens;
  2. Pe continentul antarctic sunt trupe şi tehnică de luptă;
  3. Vom afla cu stupefacţie despre aşa-zisul Vortex Antarctic, mai corect în engleză ”Deady Time Vortex Appears Over Antarctica”, care ne vor lăsa muţi de uimire după ce vom viziona şi nişte probe materiale de necontestat…

EMBARGOU INFORMATIONAL, CUTREMURE ŞI ANOMALII

Armata americană a cenzurat orice informaţii cu privire la această descoperire senzaţională. în ciuda embargoului informaţional impus, au circulat diverse rapoarte prin care americanii au început, în secret, excavarea locului acestei descoperiri senzaţionale.

Preşedintele Parlamentului francez a confirmat că este vorba de o structură veche de peste 12.000 de ani. Unele ţări europene chiar au protestat faţă de lucrările de excavaţie întreprinse de armata SUA, întrucât se ştie că Antarctica este teritoriu internaţional protejat de orice exploatări făcute de mâna omului.

Nicole Fontaine, fost preşedinte al Parlamentului francez, chiar a declarat următoarele: „Dacă armata americană a construit ceva acolo, ea violează Tratatul internaţional privind Antarctica. Dacă nu, trebuie să vedem despre ce e vorba. Poate fi ceva ce are o vechime de cel puţin 12.000 de ani, ce a fost acoperit de gheţurile Antarcticii. Aceasta ar reprezenta cea mai veche structură artificială de pe planeta noastră. Pentagonul trebuie să dezvăluie ceea ce ascunde».

Americanii au transportat în Antarctica o gigantă maşinărie sfredelitoare (pentru foraj subteran). Imediat după aceea, unii observatori militari au observat transportul unor dispozitive robotice către Polul Sud şi au existat speculaţii conform cărora US Air Force – Forţele Aeriene Americane – au transportat gigantica lor maşină sfredelitoare «Subterrene» (alimentată cu energie nucleară) către o bază secretă din Antarctica.

«Subterrene» este o maşinărie capabilă să efectueze adevărate călătorii subpământene, căci ea poate distruge toate rocile dure de pe suprafaţa Pământului. Pentru «Subterrene» ar h cu atât mai uşor să spargă un strat de gheaţă, oricât de gros ar fi acesta.

Intre timp au apărut cutremure şi anomalii magnetice puternice în zona antarctică, lucru nemaiîntâlnit pînă atunci. Tot în acel an 2001, s-au mai aflat informaţii conform cărora a fost nevoie de un echipaj medical de urgenţă în acea zonă, pentru a trata personalul care lucra sub gheaţa antarctică.


Şi tot atunci, toată regiunea a fost zguduită de un cutremur neobişnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului chiar în locaţia bizarei structuri de sub gheaţă.

O ANOMALIE MAGNETICĂ, O DISPARIŢIE ŞI… UN ATAC TERORIST

Un alt eveniment important al anului 2001, după ce armata americană se pare că a început săpăturile sub gheaţă, a fost apariţia unei anomalii magnetice puternice în acea zonă, care s-a răspândit până în vecinătatea bazei ruseşti Vostok din Antarctica. Cercetătorii ruşi au fost şocaţi şi uimiţi de ceea ce au observat atunci.

Tot atunci, o echipă a unui post privat de televiziune a dispărut misterios în adâncimea continentului antarctic.

In momentul în care opinia publică internaţională începuse să he interesată din ce în ce mai mult de săpăturile misterioase din Antarctica, au avut loc evenimentele teroriste de la 11 septembrie 2001 de la New York, abătând astfel atenţia lumii. Să fost evenimentele de la li septembrie 2001 o diversiune pentru a ascunde incredibila descoperire americană din Antarctica? Totul ar fi posibil în această lume nebună, nebună…

In timp ce lumea a început să uite complet de acest eveniment, o echipă de televiziune din California n-a uitat şi a pornit în noiembrie 2002 spre locul misterios din Antarctica.

Dar echipa de televiziune a dispărut la fel de misterios. Totuşi a fost descoperită o înregistrare video a acestei echipe de către forţele speciale SEAL ale Marinei Americane dislocate în zonă. în această înregistrare se confirma prezenţa unui artefact uriaş, aflat sub gheaţă – o maşinărie preistorică, posibil de origine extraterestră.

«Guvernul SUA a spus că va încerca să blocheze difuzarea unei înregistrări video găsite de echipele de salvatori SEAL în Antarctica, înregistrare ce ar conţine dovada unei descoperiri arheologice masive ce s-ar afla la 3 kilometri sub gheaţă», suna o declaraţie de presă care a apărut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii.

UN VÂRTEJ DE CEATĂ GRI… UN VORTEX DE FURTUNĂ POLARĂ

Tot atunci se va afla şi despre Tunelul timpului de deasupra Antarcticii. Cu câţiva ani înainte, a avut loc un eveniment si mai bizar, observat de cercetătorii britanici si americani, în apropierea locului în care a avut loc ciudata descoperire americană din aprilie 2001. în 1995, oameni de ştiinţă americani şi britanici care au condus investigaţii în Antarctica au făcut o descoperire senzaţională. Fizicianul american Marian McLein le-a spus cercetătorilor că în apropierea  Polului Sud a văzut pe 27 ianuarie un vârtej de ceaţă gri, pe care  l-au luat drept un simplu vortex de furtună polară. Totuşi, vârtejul nu şi-a schimbat forma şi nici nu s-a deplasat în decursul timpului. Aşa că au decis să cerceteze fenomenul şi âu lansat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurat viteza vântului, temperatura si umiditatea. Dar balonul s-a ridicat imediat si a dispărut brusc în ceaţă.

După Un timp, cercetătorii au adus balonul la sol cu ajutorul frânghiei legate dinainte de acesta. Surprinderea a venit din măsurătorile citite pe aparate: cronometrul balonului arăta data 27 ianuarie 1965, adică cu 30 de ani în urmă. Experimentul a fost repetat de câteva ori după ce s-au asigurat că echipamentul balonului era în (bună stare de funcţionare. Dar de fiecare dată ceasul arăta data cu 30 de ani în trecut. Fenomenul a fost numit «poarta temporală» şi a fost raportat la Casa Albă.

Se presupune că acel vârtej de deasupra Polului Sud este un sui-generis tunel al timpului ce permite trecerea în alte dimensiuni temporale. Mai mult, s-au demarat programe de trimitere a oamenilor în timp. CIA şi FBI se luptă pentru a controla proiectele care vor schimba cursul istoriei. Nu există încă nici o recunoaştere oficială a autorităţilor federale americane.

Există oare vreo legătură între acest ciudat “tunel al timpului” şi maşinăria veche de cel puţin 12.000 de ani de sub gheaţa Antarcticii? Dacă da, de ce nu se fac publice aceste date? De ce numai unii vor să deţină controlul asupra tuturor descoperirilor importante ale omenirii?

About The Author

Dr. Emil Strainu @ Jurnalul Conspiratiei
Ufolog & Autor & General

Comments

comments