Home / Conspiratii Mondiale / Nazism / Adolf Hitler

Adolf Hitler

 

Adolf HitlerDeşi versiunea acceptată este că Adolf Hitler s-a sinucis împreună cu prietena sa Eva Braun, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, testele efectuate recent asupra presupusului craniu al lui Hitler au arătat că era, de fapt, craniul unei femei. Să însemne oare acest lucru că el a supravieţuit până la urmă? Există câteva teorii diferite despre locul unde s-ar fi putut refugia.

Unii susţin că Adolf Hitler a fugit în Argentina, împreună cu ofiţerii nazişti responsa­bili pentru Holocaust, luând cu el şi rezervele de aur furat de nazişti. Con­form acestei teorii, Hitler a reuşit să ajungă la bordul unui submarin care a traversat Atlanticul şi care l-a debarcat pe dictator înainte ca echipajul să se predea autorităţilor argentiniene.

Alţii sunt de acord că Adolf Hitler s-a folosit de un submarin pentru a fugi, dar cred că s-a îndreptat spre o regiune ceva mai friguroasă. Incă din 1939 se pregătise o expediţie germană secretă către Antarctica, unde urma să fie construită o bază. Unii cred că submarinul l-a lăsat pe Adolf Hitler la această bază finalizată în 1945 – sau poate chiar înainte de sfârşitul războiului – iar în Germania a fost înlocuit de dubluri ale sale, pentru a evita suspiciunile, de acolo submarinul îndreptându-se către Argentina, unde s-a predat. Ulterior, în acea regiune au acţionat soldaţi ai forţelor aeriene speciale britanice, iar în anii următori, până spre începutul anilor ’50, se presupune că forţele armate SUA au atacat violent Antarctica în secret, utilizând de câteva ori şi arme atomice. Unii cred că forţele britanice şi americane încercau să-l omoare pe Adolf Hitler şi să-i distrugă baza secretă, deşi nimeni nu ştie dacă au reuşit acest lucru.


O a treia teorie sugerează că Adolf Hitler s-ar fi refugiat pe Lună. Naziştii au dedicat ani buni dezvoltării de arme complexe şi sofisticate, înainte de sfârşitul războiului, iar printre ele s-au numărat şi rachete. Există persoane care cred că una dintre aceste rachete a fost folosită pentru a-1 transporta pe Führer în spaţiu, pentru a locui într-o colonie secretă de pe Lună – unii chiar cred că există până la 40 000 de oameni care trăiesc în acea colonie, a cărei existenţă a fost tăinuită restului lumii pentru a asigura un habitat sigur pentru elita mondială. Conform acestei teorii, atmosfera de pe Lună este respirabilă, iar pentru Adolf Hitler ar fi fost foarte uşor să ducă acolo o viaţă confortabilă şi sigură.

Poate că nu vom afla niciodată ce s-a întâmplat cu Adolf Hitler în 1945, dar un lucru este sigur: chiar dacă a supravieţuit războiului, sunt puţine şanse să mai trăiască şi azi – ar fi sărbătorit 120 de ani de viaţă în 2009.

Comments

comments